James Hirvisaari

218.Vastine puoluejohtajille

2 kommenttia

Lainaus
”Kaikkien panosta tarvitaan pakolaiskriisin hoitamisessa.”

Ei siihen tarvita 5,3 miljoonaa ihmistä. Riittää, että muutama hallituksen avainhenkilö toimisi, niin mitään ’pakolaiskriisiä’ ei Suomessa olisikaan.

Lainaus
”Suomeen on tullut viime kuukausien aikana enemmän pakolaisia kuin koskaan aikaisemmin.”

Ei niitä nyt vain ole ’tullut’, vaan niitä on ohjaamalla ohjattu tänne sen lisäksi, että te poliitikot olette vielä monin tavoin erikseen houkutelleet niitä tänne.

Lainaus
”Suomi ja muut Euroopan maat eivät ole osanneet eivätkä voineet ennakolta varautua turvapaikanhakijoiden suureen määrään.”

Monet tavalliset suomalaiset, kuten Hommaforumin käyttäjät, olisivat voineet jo vuosia sitten kertoa teille, että vyöryn riski on olemassa. Mutta te ette kuunnelleet.

Lainaus
”Pakolaisuuden syyt ovat sodissa ja kriiseissä.”

Montako sotaa ja kriisiä Suomi on nyt aiheuttanut? Miksi meidän pitäisi kärsiä peruuttamattomasti muiden aiheuttamista sotkuista?

Lainaus
”Pitkään jatkuneet väkivalta, terrori ja sota muun muassa Syyriassa, Irakissa, Afganistanissa ja Somaliassa ovat ajaneet ihmiset pakenemaan kodeistaan.”

Ketkä siellä ovat harjoittaneet väkivaltaa, syyllistyneet terroriin ja sotineet? Ne samat ihmiset, jotka nyt tulevat tänne jatkamaan tappeluaan.

Lainaus
”Eurooppaan tulee valtavasti pakolaisia, mutta vielä moninkertaisesti enemmän heitä on kriisialueilla ja kriisimaiden ympärillä.”

Ei kuulu meille, minne muualle pakolaisia menee.

Lainaus
”…meidän on pystyttävä reagoimaan pakolaisiin, jotka ovat tulleet Eurooppaan ja Suomeen.”

Ei Suomeen ole viime aikoina tullut ainuttakaan pakolaista, vaan kyseessä ovat rajarikolliset elintasoshoppailijat, jotka tulevat turvallisesta maasta.

Lainaus
”Suomeen on jouduttu perustamaan pikavauhdilla uusia vastaanottokeskuksia. Niiden perustaminen on herättänyt vastustusta ja pelkoakin monilla paikkakunnilla.”

Miksi niitä sitten perustetaan, kun kansa vastustaa asiaa? Ettekö te poliitikot kunnioita demokratiaa?

Lainaus
”Vastaanottokeskusten ympäristössä häiriöt ja väkivalta ovat lisääntyneet. Niihin ovat syyllistyneet sekä kantaväestö että turvapaikanhakijat.”

Siitä huolimatta, että media on nostanut suuren älämölön parista suomalaisten tekemästä ’kepposesta’ samalla, kun se on yrittänyt peitellä rajarikollisten suorittamia konnuuksia, ei voi olla huomaamatta, että maahamme tunkeutuneet rahan kärttäjät ovat tehneet rikoksia noin 500-kertaisesti suomalaisiin nähden siitä huolimatta, että suomalaisia on viisi miljoonaa ja aasivankkurikulttuurin edustajia parisenkymmentätuhatta. Sitä paitsi suomalaiset eivät raiskaa turvapaikanhakijoita, mutta turvapaikanhakijat ovat ehtineet raiskata suomalaistyttöjä.

Lainaus
”Laki on sama kaikille.”

Halla-ahon tapauksen jälkeen en ole enää uskonut tähän.

Lainaus
”Suomessa järjestyksenpito ja rikosten selvittäminen kuuluu poliisille.”

Oikea muoto on ’kuuluisi’: onhan poliisi jo ennen nykyistä rajarikollisvyöryä ilmoittanut, ettei sillä ole mahdollisuuksia suojella kansalaisia, että vain ’kurkunleikkauskeikat’ ajetaan.

Lainaus
”Joidenkin kantaväestöön kuuluvien vastaanottokeskuksiin kohdistamat väkivaltaiset iskut ovat vakavia rikoksia. Myös joidenkin turvapaikanhakijoiden epäillään syyllistyneen erittäin vakaviin rikoksiin.”

Lukekaa nyt itse, mitä kirjoitatte: suomalaiset siis ovat tehneet rikoksia, mutta turvapaikanhakijoita epäillään rikoksista?

Lainaus
”Rikokset ovat yhtä lailla tuomittavia, ovat ne sitten kantaväestön tai turvapaikanhakijoiden tekemiä.”

Kysymys kuuluukin, miksi maahan haalitaan tuhansia rikollisia lisää ulkomailta joka vuosi, kun meillä on ennestään jo omiakin rikollisia?

Lainaus
”On tärkeää, ettei kokonaisia ihmisryhmiä leimata tai syyllistetä siitä, että vakavia, vastenmielisiä ja täysin tuomittavia rikoksia ovat tehneet jotkut yksilöt.”

Kysymys onkin siitä, että jotkut maahanmuuttajaryhmät esimerkiksi raiskaavat 17 kertaa todennäköisemmin kuin suomalaiset. Tämä on fakta, joka tulee ottaa politiikassa huomioon, vaikkei kaikkia yksilöitä leimattaisikaan.

Lainaus
”Vastakkainasettelua väestöryhmien välillä ei pidä lietsoa.”

Se vastakkainasettelu syntyy spontaanisti ihan ’lietsomattakin’, koska tulijat edustavat eurooppalaisille arvoille vastakkaista arvojärjestelmää, jossa naista pidetään eläimenä, demokratiaa vihataan ja jossa asiat ratkaistaan väkivallalla.

Lainaus
”Myös sosiaalisessa mediassa käytävässä keskustelussa on pyrittävä ihmisiä ja oikeaa tietoa kunnioittavaan keskusteluun.”

Ainakaan poliitikot ja media eivät kunnioita oikeaa tietoa, sillä sitä yritetään joka päivä useassa lähteessä salata, vääristellä ja muokata.

Lainaus
”Me suomalaiset olemme maltin ja tolkun kansaa. Me olemme aina muistaneet kunnioittaa lakia ja oikeutta, yhdenvertaisena kaikille.”

Siksi tätä maata ei kannatakaan pilata tuomalla tänne sellaisia kansoja, jotka eivät ole maltin ja tolkun kansaa ja jotka vähät välittävät yhdenvertaisuudesta.

Lainaus
”Vain osa turvapaikanhakijoista tulee saamaan turvapaikan Suomesta.”

Sillä ei ole juuri merkitystä, sillä loputkin voivat jäädä tänne notkumaan ilmaisiksi eläteiksi kuka milläkin perusteella.

Lainaus
”Tarvitsemme siis pitkäjänteistä työtä, jotta Suomeen asumaan jäävät pakolaiset saisivat mahdollisimman nopeasti koulutusta ja pääsisivät mukaan työelämään.”

Työtä on ensin järjestettävä suomalaisille, mutta te poliitikot ette kykene siihenkään, vaan höpötätte tyhjää. Suomalaisilla ei ole velvollisuutta järjestää ulkomaalaisille yhtään mitään – varsinkaan, kun nämä tulevat maahan valepakolaisina turvallisista maista.

Lainaus
”Suomalaiselle yhteiskunnalle on suuri haaste onnistua kotouttamaan uudet ihmiset osaksi yhteiskuntaa.”

Ei se ole suuri haaste, vaan päivänselvä mahdottomuus. Ensinnäkään mitään ’kotouttamista’ ei ole olemassakaan: ihmisen arvoja, kulttuuria, kykyjä ja geenejä ei voi muuttaa parilla kurssilla. Toisekseen tulijoita on aivan liikaa ja kolmanneksi rahaa ei ole.

Lainaus
”Kielen, kulttuurin ja tapojen oppiminen on ensiarvoisen tärkeää.”

Olette erehtyneet: eivät rajarikolliset ole tulleet tänne oppimaan mitään, vaan nauttimaan eduista, opettamaan meitä omaan kulttuuriinsa ja valloittamaan koko maan.

Lainaus
”Tässä työssä tarvitsemme jokaista suomalaista mukaan. Ilmapiirillä on suuri merkitys.”

Millaiseksi te luulette ilmapiirin muodostuvan, kun tulijat tilastojen mukaan tekevät suomalaisiin nähden moninkertaisen määrän rikoksia, kuten raiskauksia?

Lainaus
”Maassamme on aina asunut ihmisiä, joilla on juuria eri maissa.”

Täällä on asunut eurooppalaisia eikä heidän kanssaan ole ollut ongelmia. Kehitysmaalaiset ovat aivan eri sorttia monessakin mielessä eikä voi olettaa, että eurooppalaisten kansojen käytöksestä ja hyödyistä voisi vetää mitään johtopäätöksiä näiden tunkeilijoiden suhteen.

Lainaus
”Myös maahanmuuttajat rakentavat Suomea.”

Sehän tässä ongelmana onkin: he rakentavat Suomesta uutta Irakia, Afganistania, Syyriaa ja Somaliaa.

Lainaus
”Kysymys on joka tapauksessa vuosien työstä, johon tarvitaan jokaisen puolueen yhteistä panosta.”

Kyllä se teidän ’työnne’ taitaa kestää tällä tahdilla vuosisatoja, kun mihinkään ei olla reagoitu, vaikka maassa on valtava rajavalvonta- ja turvallisuuskriisi! Ainoa, mihin olette kyenneet, on ylläolevan kaltainen ääliömäisten lausuntojen massatuotanto.

Sipilä, Soini, Stubb, Rinne, Niinistö, Arhinmäki, Haglund ja Essayah, lähettäkääpä sinne Bilderbergiin haisevat terveiset ja kertokaa, ettei Suomen kansa tule alistumaan siihen, että se murhataan!

 

Nimimerkki Eino P. Keravalta (Hommaforum)

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “218.Vastine puoluejohtajille

 1. Nostan hattua ja syvään kumarran puolalaisille patriooteille:

  ”50 000 marssi Puolassa
  Vapaa käännös artikkelista EU flag burned as tens of thousands join Warsaw nationalist demo [telegraph].

  EU-LIPPU POLTETTIIN kymmeniä tuhansia paikalle saaneessa nationalistien mielenosoituksessa Varsovassa

  Järjestäjät sanoivat, että jopa 50 000 ihmistä oli marssilla, Puolan ensimmäisen maailmansodan jälkeisen itsenäistymisen muistopäivänä.

  Kymmeniä tuhansia mielenosoittajia tulvi Varsovan kaduille keskiviikkona 12.11. äärioikeiston järjestämään mielenosoitukseen, jossa marssittiin ”PUOLA PUOLALAISILLE”-sloganin alla ja POLTETTIIN EU:n LIPPU.

  Poliisi sanoi 25 000 ihmisen tulleen marssille, jossa juhlistettiin Puolan ensimmäisen maailmansodan jälkeistä itsenäistymisen muistopäivää. Järjestäjät arvioivat marssilla olleen 50 000 ihmistä.

  Mielenosoittajat huusivat ”Jumala, kunnia, isänmaa!” kun he marssivat Puolan puna-valkoisten lippujen meren alla.

  Mielenosoittajat polkivat ja polttivat EU-lipun yhdessä vaiheessa ja banderolli painotti EU-vastaista tunnelmaa tekstillä ”EU macht frei” (”EU tekee vapaaksi” saksaksi), viitaten sloganiin Auschwitzin porteilla olevaan tekstiin Arbeit macht frei (”Työ tekee vapaaksi”).

  ”Eilen se oli Moskova, tänään Bryssel vie meiltä vapauden”, huusi yksi mielenosoittajista.

  Muissa banderolleissa luki ”Suuri Katolinen Puolanmaa” ja ”Seis islamisaatio!”.

  Puolalaiset nationalistit sytyttivät hätäsoihtuja Kansallisen Stadionin edessä ”Itsenäisyysmarssilla” sloganin ”Puola puolalaisille, puolalaiset Puolen puolesta” alla…”,

  http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/11/50-000-marssi-puolassa

  Viikon päästähän sitten suomalaiset maanpetturi-vallanpitäjät lakeijoineen kokoontuvat juhlimaan irvokkaasti Suomen ”itsenäisyyttä” – tehtyään Suomesta Super-Neuvostoliitto-diktatuurin provinssin – ks. ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

  (Itävaltalainen politiikan tutkija Karl Steinhauser nimesi runsaat 20 vuotta sitten yhden kirjansa ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto.)
  Super-Neuvostoliiton diktatuuria kiristetään pienten askelten taktiikalla, jotta ihmiset eivät huomaisi mihin ollaan menossa – esim. pankkiunioni, budjettivallan vähittäinen siirto Brysseliin ja aselakien kiristys, johon liittyen Suomen Kansallisen Kivääriyhdistyksen puheenjohtaja Runo Kurko on sanonut seuraavaa:

  ”PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA
  ISIS JA SUOMALAISTEN ITSELATAAVAT

  Euroopan Unioni on jo 90-luvulla valmistautunut riisumaan kansalaiset aseista. Ampuma-asedirektiivi on kohdistunut vuodesta 1991 lähtien kansallisvaltioiden alkuperäisten kansalaisten aseoikeuden rajoittamiseen ja kyseessä on ollut eliitin pelko aseistetusta kansalaisesta. Pariisin terrori-isku 13.11.2015 oli ainoastaan tekosyy kiirehtiä aseriisuntaa kantaväestön keskuudessa. Aseista riisutut eurooppalaiset ovat avuttomina odottamassa Islamin soturien hyökkäyksiä, sillä EU:n komissio Junckerin johdolla pitää rajat avoimina invaasiolle. Suomessa tasavallan presidentti Sauli Niinistö on esille tuloillaan ennakoinut Venäjältä tulevaa invaasiota, miksi? Onko Sauli Niinistöllä salattua tietoa invaasiosta ja miksi rajavalvontamme ei pysäyttäisi invaasiota.

  Poliittinen johtomme, mukaanlukien presidentti Niinistön, on asemoinut itsensä EU:n eliittiin, joten kansamme kärsimykset eivät merkitse heille mitään. Reservin järjestelmällinen alasajo presidentti Tarja Halosen toimesta on jatkunut presidentti Niinistön aikana. Sisäasiainkomissaari Cecilia Malmströmin tiedonanto maaliskuussa 2014 itselataavien kieltämisestä ei aiheuttanut Suomessa poliittista liikehdintää, vaan asia käsiteltiin hallituksen linjan mukaisesti! Tiedonannosta annetut lausunnot 2014 ovat selkeä viesti kansalaisille, puolustusvoimat eivät tarvitse aseistettua reserviä tai Simo Häyhän tapaisia tarkka-ampujia…”,
  http://nra.fi/puheenjohtajalla-on-asiaa-97/

 2. Tässäkin jäljet johtavat sylttytehtaalle:

  ””The Telegraph: ”Salainen eliitti loi EU:n rakentaakseen Maailmanhallituksen”. Vihdoin Suuri Petos on julkaistu.
  Kirjoittaja on Ukip’in[The UK Independence Party, Britannian Itsenäisyyspuolue] perustaja ja kansainvälisen historian professori the London School of Economics’issa…”,

  ”The Telegraph: “Secretive Elite Created EU to Build World Government”. Finally the Great Deception Is Published.
  The Telegraph 27 Nov. 2015 by Alan Sked, the original founder of Ukip and professor of International History at the London School of Economics…”,

  Artikkelin kommentissa todetaan mm.:
  ”Valehtelulla, petoksella ja peittelyillä EU:ta on rakennettu Yhden Maailman Valtiona ja pettäminen jatkuu…”

  ”With Lying, deception and cover-ups, the EU has been built as a region of the One World State. And the deception continues…”

  http://new.euro-med.dk/20151129-the-telegraph-secretive-elite-created-eu-to-build-world-government-finally-the-great-deception-is-published.php

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s