James Hirvisaari

225. Hyvää itsenäisyyspäivää

1 kommentti

NYT OLISI AIKA astua esiin niiden, jotka vuosien ajan ovat kannattaneet rajatonta ja valikoimatonta maahanmuuttoa. Julkinen anteeksipyyntö maanpetoksellisesta toiminnasta tai kivitys. Tai ehkä molemmat. Eli ketkä teistä oikeasti halusitte täyttää koko Suomi-neidon karvaranteilla? Kuulutko kenties sinä siihen joukkoon? Silloin olet kollektiivisesti syyllinen kaikkeen pahaan, mitä mutavyörystä on seurannut.

Vai kuulutko niihin, jotka haluavat TORJUA monikymmentuhantisen haittamaahanmuuton? JUHLI Sinä itsenäisyyspäivää HYVÄLLÄ OMALLATUNNOLLA! Hyvillä mielin ei meistä kai tänään ole kukaan muu kuin tahallista tuhoa aikaan saanut ja vihaa lietsova tyhjäpäinen suvakkilauma.

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ kuitenkin toivotan kaikille isänmaallisille suomalaisille, teille jotka rakastatte omaa maatanne, kansaanne, kieltänne ja kulttuurianne ja aidosti arvostatte Suomen itsenäisyyttä. Olkaamme maastamme ylpeät ja kiitolliset, ja liehukoot siniristiliput kauniisti ja ylväästi kaikissa saloissa!

 

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “225. Hyvää itsenäisyyspäivää

  1. Kivitys on vertauskuva, viittaan sillä julkiseen häpeään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s