James Hirvisaari

230. Suvakkihuora

11 kommenttia

SUVAKKIHUORA. Joku on loukkaantunut termistä. Sillä ei kuitenkaan viitata naispuoliseen henkilöön vaan uskottomuuteen omalle kansalle. Termi on syntynyt reagointina ainaiseen RASISTI-huuteluun.

Vain likaiset suvakkihuorat leimaavat kaikki maahanmuuttokriitikot rasisteiksi.

Vastaavasti MEDIAHUORAT ovat uskottomia totuudelle. Valehtelijoiden ammattikunta on häpeäksi meille kaikille rehellisille suomalaisille.

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

11 thoughts on “230. Suvakkihuora

 1. Jos siis joku nimittelee sinua rasistiksi, kyseessä on SUVAKKIHUORA. Ja jos uutiset ovat valheellisia, asialla on MEDIAHUORA.

 2. Mieluummin olen omaa kansaa puolustava ystävällismielinen rasistipossu kuin kansanpetturiksi havaittu ilkeä suvakkihuora.

 3. Suvakki (etymologia: portmanteau; suvaitsevainen, vajakki)

  1; Henkilö, joka käyttää antidemokraattisia, autoritäärisiä menetelmiä pyrkimyksessään edistää valkoisten eurooppalaisten kulttuurin korvaamista monikulturismiksi naamioidulla islamisaatiolla ja ylläpitää tulonsiirtoja valkoisilta ihmisiltä ruskeille. Tyypillisesti suvakkiuteen sisältyy ylitsepääsemättömän rasistinen maailmankuva, joka halventaa kaikkia rotuja, sekä halveksunta demokratiaa ja liberaaleja arvoja kohtaan.

  2; totalitaarinen sosialisti-rasisti, kulttuurimarxisti,

  http://blogit.mvlehti.net/tuonenjoutsen/2016/02/20/mika-suvakki-on/

  https://ajatuksellenimi.wordpress.com/2016/02/19/suvakin-maaritelma/

 4. Uusi tarkempi määritelmä: Suvakki = suvaitsematon vajakki.
  Suvaitsevaisethan eivät ole suvaitsevaisia vaan ”suvaitsevaisia”. Eli erittäin suvaitsemattomia ihmisiä.

 5. SUVAKKI = Fundamentti-blogissa keväällä 2012 lanseerattu termi ”suvakki” on tarttunut yleiseen käyttöön ja saavuttanut maahanmuuttokriittikkojen kesken suosion. Kyseinen termihän koostuu sanoista ”suvaitsevainen” ja ”vajakki”, ja sitä käytetään pääsääntöisesti silloin kun suvaitsevainen suvaitsee jo tasolla ”kliininen idiootti”.

 6. En ole siis suvakki-sanaa keksinyt, mutta Jussi Jalosen mukaan olen valtavirtaistanut sen. Kiitän tunnustuksesta. 🙂

 7. Tässä vielä (ylempänä mainittu) Jussi Jalosen FB-seinän teksti muistiin:

  ”Suvakki”-sana on pesiytynyt viime aikoina sekä kaupunkilehden päätoimittajan että etelävaltiolaisessa yliopistossa puuhailevan apulaisprofessorin kielenkäyttöön. Ilmaisusta on viime aikoina käyty paljon keskustelua, ja aika monella taholla — esimerkiksi Juhana Suoniemen ja Anna Kontulan vastineissa — on otaksuttu nimityksen olevan peräisin Hommaforumilta.

  Oikaisen tässä väärinkäsityksen. Nimitys ”suvakki” on alun alkaen peräisin ”Fundamentti”-blogista, sen otti yleiseen käyttöön Finnish Defence League, ja sen valtavirtaistamisesta tunnustuksen voi kaiketi antaa James Hirvisaaren blogille Uudessa Suomessa (28.8.2012). Hommaforumillakin on toki sanaa käytetty, mutta yhteisö oli nähdäkseni tässä sivuraiteella, ja vielä niinkin myöhään kuin 2013 forumilla juteltiin häveliäästi ”suviksista”.

  Totta kai ”suvakki”-ilmaisu on poliittisesti latautunut ja sisällöltään herjaava. Mikäli haluaa yrittää esiintyä maltillisena keskitien kulkijana kuten vaikkapa apulaisprofessori Maunula tässä koittaa tehdä, niin ”suvakeista” puhuminen on kutakuinkin yhtä fiksua kuin keskiverto vasemmistolaisen luonnehtiminen ”punikiksi” tai europarlamentaarikko Halla-ahon, päätoimittaja Turkkilan ja eduskunnan puhemies Lohelan kutsuminen pääkirjoitus- tai kolumnitasolla ”hompansseiksi”.

 8. suvakkihuora – uskottomuus omalle kansalle
  mediahuora – uskottomuus totuudelle
  juristihuora – uskottomuus oikeudelle
  tutkijahuora – uskottomuus tieteelle

  huomiohuora – uskottomuus sielun rauhankaipuulle 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s