James Hirvisaari

230. Suvakkihuora

9 kommenttia

SUVAKKIHUORA. Joku on loukkaantunut termistä. Sillä ei kuitenkaan viitata naispuoliseen henkilöön vaan uskottomuuteen omalle kansalle. Termi on syntynyt reagointina ainaiseen RASISTI-huuteluun.

Vain likaiset suvakkihuorat leimaavat kaikki maahanmuuttokriitikot rasisteiksi.

Vastaavasti MEDIAHUORAT ovat uskottomia totuudelle. Valehtelijoiden ammattikunta on häpeäksi meille kaikille rehellisille suomalaisille.

 

Mainokset

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja (vapaaherra), teologian ylioppilas (Hki yliopisto)

9 thoughts on “230. Suvakkihuora

 1. Jos siis joku nimittelee sinua rasistiksi, kyseessä on SUVAKKIHUORA. Ja jos uutiset ovat valheellisia, asialla on MEDIAHUORA.

 2. Mieluummin olen omaa kansaa puolustava ystävällismielinen rasistipossu kuin kansanpetturiksi havaittu ilkeä suvakkihuora.

 3. Suvakki (etymologia: portmanteau; suvaitsevainen, vajakki)

  1; Henkilö, joka käyttää antidemokraattisia, autoritäärisiä menetelmiä pyrkimyksessään edistää valkoisten eurooppalaisten kulttuurin korvaamista monikulturismiksi naamioidulla islamisaatiolla ja ylläpitää tulonsiirtoja valkoisilta ihmisiltä ruskeille. Tyypillisesti suvakkiuteen sisältyy ylitsepääsemättömän rasistinen maailmankuva, joka halventaa kaikkia rotuja, sekä halveksunta demokratiaa ja liberaaleja arvoja kohtaan.

  2; totalitaarinen sosialisti-rasisti, kulttuurimarxisti,

  http://blogit.mvlehti.net/tuonenjoutsen/2016/02/20/mika-suvakki-on/

  https://ajatuksellenimi.wordpress.com/2016/02/19/suvakin-maaritelma/

 4. Uusi tarkempi määritelmä: Suvakki = suvaitsematon vajakki.
  Suvaitsevaisethan eivät ole suvaitsevaisia vaan ”suvaitsevaisia”. Eli erittäin suvaitsemattomia ihmisiä.

 5. SUVAKKI = Fundamentti-blogissa keväällä 2012 lanseerattu termi ”suvakki” on tarttunut yleiseen käyttöön ja saavuttanut maahanmuuttokriittikkojen kesken suosion. Kyseinen termihän koostuu sanoista ”suvaitsevainen” ja ”vajakki”, ja sitä käytetään pääsääntöisesti silloin kun suvaitsevainen suvaitsee jo tasolla ”kliininen idiootti”.

 6. En ole siis suvakki-sanaa keksinyt, mutta Jussi Jalosen mukaan olen valtavirtaistanut sen. Kiitän tunnustuksesta. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s