James Hirvisaari

231. Kikkarapäälle kuonoon

8 kommenttia

Noin kuusi vuotta sitten kirjoitin blogiini värikkään ja huumorillakin höystetyn maahanmuuttopoliittisen kannanoton otsikolla ”Kikkarapäälle kuonoon”. Valtakunnansyyttäjänvirasto nosti tekstistä syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Käräjäoikeus hylkäsi syytteen, mutta poliittisesti korruptoitunut VKSV vei jutun hovioikeuteen, joka määräsi sakkoja, tosin vain 25 päiväsakkoa eli puolet vähemmän kuin syyttäjä vaati. Korkein oikeus ei ottanut asiaa käsittelyyn, ei myöskään Euroopan ihmisoikeustuomioistuin.

VKSV:n tarkoituksena on ollut hillitä maahanmuuttopolitiikan kritiikkiä tukkimalla kansalaisten suut ja rajoittamalla sananvapautta. Samanlaisia tyhjästä temmattuja tuomioita ovat saaneet monet muutkin poliittiset toimijat kuten Jussi Halla-aho. Tuomio perustuu niin kutsuttuun blankopykälään (Rikoslaki 11:10), jonka perusteella mikä tahansa ilmaisu voidaan tulkita laittomaksi. Sellainen epämääräisyys on erittäin huonoa ja laillisuusperiaatteen vastaista lainsäädäntöä.

Kirjoituksessani en tehnyt yleistystä koskemaan kaikkia islaminuskoisia, vaan esitin, että kun muukalaisia tulee vieraasta kulttuurista hyvin paljon, seassa tulee myös arveluttavaa ainesta ja kyseiseen kulttuuriin kuuluvia erittäin moitittavia ilmiöitä.

No mitä seurauksia sakoilla on ollut? Ovatko tuomiot hillinneet maahanmuuttokeskustelua? Eivät ole, mutta keskustelu on muuttunut paljon ilkeämmäksi ja vihaisemmaksi, ja luottamus oikeuslaitokseen on kansalaisten silmissä heikentynyt. Ihmiset halveksivat väärämielisyyttä.

Teksti oli pitkään oikeusministeriön nettisivuilla, joten laitan nyt toisinnon tähän blogiini. Hovioikeuden vaatimuksena ei ollut poistaa tekstiä yleisön näkyviltä.

Eurooppa elää nyt terroriuhan alla. Valtava maahanmuuttoaalto on pyyhkäissyt hetkessä läpi koko maanosan, ja seuraukset ovat olleet kohtalokkaat. Kukin voi mielessään arvioida, sisältääkö alla oleva tekstini, joka siis viittaa joihinkin islamilaisten kulttuurien tapoihin ja luotaa kymmenien vuosien päähän, mitään väärää tai tuomittavaa. Vaadin itselleni rehabilitaatiota.

 

Kikkarapäälle kuonoon
4.2.2010

Taannoin tapahtui Helsingissä rasistinen rikos. Uskoakseni se on ollut harvinainen yksittäistapaus. Tosin jos kaljupää antaa kikkarapäälle kuonoon, se ei ole välttämättä rasismia vaan kollien ikiaikaista umpiluukulttuuria. Ja jos kyseessä on jälleen ollut esimerkiksi tyypillinen naistenahdistelutapaus, ehkä kikkarapää sietikin saada läksytyksen?

Valitettavasti hillittömän muslimimaahanmuuton myötä Suomessakin tulee olemaan lisääntyvässä määrin myös ihka aitoa rasismia, joka kohdistuu varsinkin juutalaisiin mutta myös kantaväestöön ja muihin etnisiin ryhmiin. Ja kaupan päälle syrjintää, sietämätöntä ylimielisyyttä ja huonoa käytöstä, vihaa, naisten alistamista, lasten silpomista, seksuaalista häiriköintiä ja vähemmistöjen vainoa, mellakointia, lippujen polttelua, älämölöä, huumeita, ryöstelyä, raiskausrikoksia, pedofiliaa, polygamiaa, lapsiavioliittoja, häpeäväkivaltaa, rituaaliteurastuksia, ruoskimisrangaistuksia, kivityksiä ynnä muita läpeensä inhottavia ja umpikieroutuneita tapoja ja ilmiöitä. Lopulta jopa itsemurhapommituksia ja terrorismia. Siis jos emme tanssi tasan tarkkaan heidän pillinsä mukaan.

Väkivalta on kieli, jota ei sivistyneessä maailmassa hyväksytä. Sen sijaan islamissa vihan ja väkivallan kulttuuri on sisäänrakennettuna ja jatkuvasti voimassa pyhän sodan käsitteenä. Niiden yhteensovittaminen on mahdotonta, kokeilu loppukoon.

James Hirvisaari
Asikkala

Kikkarapää ja kaljupää. Kuva ei liity alkuperäiseen tekstiin.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

8 thoughts on “231. Kikkarapäälle kuonoon

 1. Laillisuusperiaate – rikossäännöksen on oltava tarkkarajainen.

 2. Nationalistinen liikehdintä Suomessa tarvitsee edelläkävijänsä, jotka uskaltavat testata sananvapauden rajoja ja tarvittaessa rikkoa ne. Kansallismielisyyden nousu tarvitsee esikuvikseen oikeudessa tuomittuja marttyyrejä, sellaisia kuin sinä ja Halla-aho. Ellei olisi ollut Martti Lutheria, ellei olisi ollut Jan Husia… Mikä olisi ollut Euroopan tila viimeisten vuosisatojen aikana? He uskalsivat nousta kapinaan hirmuhallintoa vastaan. Sinä ja Jussi tulette olemaan tulevien polvien esikuvia.

 3. Teksti onkin edelleen viranomaisten ylläpitämänä internetissä, oikeusministeriön Finlex-palvelussa:

  http://www.finlex.fi/fi/oikeus/ho/2012/kouho20121146

 4. No sitähän minäkin olen toitottanut jo vuosikaudet.

  Petteri Orpo: Mitä tapahtuu Lähi-idässä, siirtyy pian Suomeen asti

  http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/orpo%20sisainen%20turvallisuus-50893

  (Sisäisen turvallisuuden selonteko eduskunnassa 24.5.2016)

 5. Valtakunnansyyttäjänvirasto teki 19.12.2017 syyttämättäjättämispäätöksen:

  https://jameshirvisaari.wordpress.com/2017/12/19/438-syyttamattajattamispaatokset-19-12-2017/

 6. Sebastian Tynkkynen kirjoittaa samasta aiheesta erinomaisesti 7.1.2018:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s