James Hirvisaari

237. Tutki itseäsi

8 kommenttia

Tutki itseäsi: kuulutko suvakkihuorastoon vai oman kansan puolustajiin.

Erityisesti vihervasemmisto ei ole laisinkaan huolissaan naistemme turvallisuudesta vaan enemmänkin kehitysmaabarbaarien kohtelusta, mutta vaikeita arvo-ongelmia näkyy olevan muillakin tahoilla.

Kansanpetturuus on vakava asia.

Suomi on suomalaisten maa.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

8 thoughts on “237. Tutki itseäsi

 1. Blogaus liittyy näihin uutisiin ja siis vuodenvaihteen tapahtumiin.

  KRP oli varuillaan myös Suomessa – jo sata tehnyt rikosilmoituksen seksuaalisesta häirinnästä Kölnissä

  https://jameshirvisaari.wordpress.com/2016/01/07/237-tutki-itseasi/

  Hirviömäisen joukkoahdistelun uhrit puhuvat nyt: ”Kaikkialla oli itkeviä tyttöjä”

  http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/koln%20reker-45116

 2. Eiköhän toi ihmisten ahdistelu sun muu ole pikkuisen väärä poliittinen ilmiö. Kun persut pääsi hallitukseen mieleeni nousi innoittava idea että voisimme hoitaa nykyisen kaltaiset turvapaikanhakija tilanteet jo itse kriisin alku päässä. Eikö kuullosta hölmöläisen hommalta maksaa pakolaisen kuljetus ja majoitus ynnä muut täällä suomessa, kun eu:n yhteisellä panostuksella pakolaisten nykyisiin kotomaihin voitaisiin perustaa huomattavasti tehokkaampia huolto ja koulutus sekä poliisin kaltaisia joukkoja.

 3. Alkaa olemaan perus suomalaisten vaali ohjelman pettämistä kun maahan muuttajien määrät ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Mutta edelleen voisimmeko siirtää voimavaroja sinne kriisi pesäkkeisiin, eikä yrittää sopeuttaa kaikkia suomalaiseen yhteskuntaan. Jo puhtaasta heidän kannalta olisi parasta kun ei tarvitsisi matkustaa 2000kilometriä puhtaan veden takia. Luulisi että meillä olisi teknologia ja tahto ratkaista asia tuollaisella tavalla

 4. Vai että suvakkihuorastoon.
  No johan pomppasi, voisin luokitella itseni edellä määriteltyyn kategoriaan jos isänmaanpuolustajat kertoisivat miltä tulee suomi näyttämään tällä politiikalla 20 vuoden päästä. Onko väkivalta, johon suomessa ei edes kyetä oikea ratkaisu.siis suomihan on edelleen herran pelossa elävä yhteskunta, joka siis hidastaa asioihin puuttumista useilla vuosilla. Nykyisellä linjalla ainoa apu on tuleva venäjältä, ja kuinka siihen tullaan reagoimaan 10 vuoden päästä. Mielestäni ei ole väliä kumpaan suuntaan suomi kääntyy, vaan tärkein kysymys on kuinka nopeasti ja tehokkaasti se tehdän? Kyllä itsekkin pyörittelen mielessäni vaimoni kulkemisia pakolais keskusten lähellä ja kuinka häntä ahdisteleee 20 ihmisen joukko, niinkuin on jo käynnyt. Mielessäni on käynnyt kaikki mahdolliset keinot ampumisesta polttopulloihin, vakaan harkinnan jälkeen olen päätynyt yllä mainnittuihin keinoihin. Eihän ihan tavan kansalainenkaan saa enää nykyään reilua oikeudenkäynti valtion säästö paineiden vuoksi. Toivoisinkin että edellä mainittuihin esityksiin/toimiin voitaisiin kohdistaa järkevästi määrärahoja. Ja edellä mainittu venäjä skenaario vai vahvistaa että emme tule tarvitsemaan venäjän rajallee 50000 miestä ja 100000 miinaa vaan aivan toisenlaisen yhteisen siirtolais politiikan venäjän kanssa.

 5. Krp varuillaan… Krp kerää ihmisten lemmikkien nimiä rekisteriin.. Äly hoi…

 6. suvakkihuora – uskottomuus omalle kansalle
  mediahuora – uskottomuus totuudelle
  juristihuora – uskottomuus oikeudelle
  tutkijahuora – uskottomuus tieteelle

  huomiohuora – uskottomuus sielun rauhankaipuulle 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s