James Hirvisaari

238. Pyllistys

3 kommenttia

Moni uskovainen on sinisilmäisyydessään ihan älyttömän tyhmä. Aivan kuin muka riittäisi, että kehitysmaabarbaareille KERROTAAN uskonnonvapaudesta ja naisten asemasta Suomessa. Kehitysmaabarbaareille naisten ahdistelu ja häiriköinti on hauskanpitämistä. Heillä on uskonnostaan ja kulttuuritaustastaan johtuen täysin erilainen mielenmaailma kuin länsimaalaisilla. He elävät alhaisten viettiensä vallassa. Heistä länsimaisten naisten häpäiseminen ja joukkoraiskaaminen YKSISSÄ TUUMIN on parasta viihdettä. Sitä eivät tajua suvakit eivätkä sitä tajua myöskään uskovaiset, jotka haluaisivat niin kovin olla Hyviä Ihmisiä™. He eivät tajua, että kaikki ihmiset EIVÄT OLE kivoja ja hyväntahtoisia.

Uskonnolliset muslimit ja rasistiset vihasaarnaajat pitävät meitä kristittyjä vääräuskoisina ja ateisteja jumalattomina Allahin vihollisina ja siis samalla omina vihollisinaan, eivät ystävinään. Islam ei ole rauhan vaan vihan uskonto.

Joka kumartaa Mekkaan, pyllistää omalle kansalleen. Ja jos kristitty kumartaa Mekkaan, hän pyllistää Jumalalle.

Vikaa päässä ja kulttuurissa, pahuutta ja saastaa hengessä.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “238. Pyllistys

  1. Blogaus viittaa uudenvuoden vaihteen tapahtumiin Kölnissä ja muualla Euroopassa sekä Päivi Räsäsen naiiviuteen:

    http://www.kdlehti.fi/2016/01/07/paivi-rasanen-turvapaikanhakijoille-on-kerrottava-etta-suomessa-on-uskonnonvapaus/

  2. Ex-Muslim explains Other side of Islam

  3. Ei toki kristitty kumarra Mekkaan, mutta ”kristitty” voi sen tehdäkin. Kieltämättä naiivi kommentti uskovaiselta. Tuskin Räsänenkään hyväksyisi ”uskonnon vaihtamista” ISIS:kseen tai vastaaviin barbaarisiin uskontoihin/kultteihin. Luulen, että perusmuslimiksikin vaihtaminen kasvattaa riskiä ”radikalisoitumiseen”. Isis-muslimien evankeliumi: http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/isis_muslimit_vuodattakaa_verta-31175

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.