James Hirvisaari

240. Synnintunto

1 kommentti

Minulla on nyt pieni synnintunto. Olen nimittäin matkan varrella ankarasti haukkunut demareita. Eliittidemarit, jotka puoluetta luotsaavat, ovat toki puistattavaa kansanpetturiainesta. Mutta joukossa on myös järkidemareita. Monet duunarit, kuten esimerkiksi ehkä jopa suurin osa veturimiehistä, ovat nimenomaan järkidemareita ja todellakin fiksua porukkaa.

Asikkalan kuntapolitiikassakin on järkidemareita, vaikkakin joukossa on muutama läpimädäntynyt demoni. Samoin osa vasemmistoliitostakin on  hienoa joukkoa, vaikka karmeita punikkeja ja anarkistejakin löytyy.

Vihreät ovat aatemaailmaltaan erittäin kaukana omastani, mutta heidän käytöksensä oli ainakin viime kaudella ylivoimaisesti eduskunnan laadukkainta. Pekka Haavistosta ja Oras Tynkkysestä ei voi pahaa sanaa sanoa.

Melkein kaikista puolueista kuitenkin löytyy monikulttuurisuuden ihanuutta suitsuttavaa suvakkihuorastoa eli omalle kansalle uskotonta tyhjäpäistä sakkia, joka on ollut hienoa maatamme pilaamassa. Heidän henkistä teurastamistaan on jatkettava kuten tähänkin saakka, ilman tunnontuskia.

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “240. Synnintunto

  1. suvakkihuora – uskottomuus omalle kansalle
    mediahuora – uskottomuus totuudelle
    juristihuora – uskottomuus oikeudelle
    tutkijahuora – uskottomuus tieteelle

    huomiohuora – uskottomuus sielun rauhankaipuulle 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.