James Hirvisaari

241. Monikultturismin syöpä

2 kommenttia

Tärähtäneistö huutaa kurkku suorana ja median tuella, että ”raiskaavathan suomalaisetkin”. Todellisuudessa ei ole yhtään mitään merkitystä sillä, mitä rikoksia suomalaiset omassa maassaan tekevät. Niistä tämä maa kyllä selviää. Oikea kysymys on, että miksi ihmeessä meidän pitäisi tukea monikultturismia, joka ei ole tuonut Suomeen YHTÄÄN hyvää asiaa, mutta joka aiheuttaa päivittäin valtavasti ongelmia ja tuhoaa Suomea kiihtyvällä tahdilla sisältä päin. Ja kehitysmaabarbaarien harrastama naisten joukkoahdistelu on siis Suomessa täysin uusi ilmiö, kuten poliisikin on todennut.

Älä edes yritä vastata maahantunkeutujien ja suvakkihuoraston harhaanjohtaviin väitteisiin, vaan vaadi päättäjiltä vastausta siihen, miksi Suomea tuhotaan monikultturismin nimissä. Ei ole oikea kysymys pohtia, miten maahantunkeutujat kotoutetaan. Oikea kysymys on se, että miksi heidät ylipäätään on päästetty tänne, kun seuraukset ovat koko ajan olleet vain huonoja ja pahenevat koko ajan. Miksi  meillä on tuhansia turvapaikanhakijoita hakeutumassa rautatieasemalle häpäisemään naisia? Kuka on syyllinen siihen, että he ovat täällä? Miten heistä pääsee eroon? Ei Suomen kansan tarvitse alistua huonojen johtajien hirmuvaltaan. Ei ole olemassa yhtään ainoaa kestävää syytä siihen, miksi suomalaisten pitäisi luovuttaa oma maansa tunkeutujien tuhottavaksi. Totuushan on se, että me vieläpä maksamme omasta pussistamme sen, että Suomi ja suomalaisuus raiskataan.

”Miksi  meillä on tuhansia turvapaikanhakijoita hakeutumassa rautatieasemalle häpäisemään naisia?”

Vaikka meille koko ajan valehdellaan, että monikultturismi olisi muka rikkaus, meidän ei ole pakko uskoa. Hedelmistään puu tunnetaan, ja monikultturismin hedelmät ovat kaikkialla Euroopassa olleet pilaantuneita ja rumia. Älä erehdy luulemaan, että kansainvälisyydellä ja oikeudenmukaisuudella olisi yhtään mitään tekemistä monikultturismin kanssa. Ne eroavat toisistaan niin kuin päivä ja yö, kuin totuus ja valhe. Monikultturismi on petollinen, tappava tauti.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “241. Monikultturismin syöpä

  1. Kristinusko, peruna, jazz, pizza, Mannerheim, arabialaiset (!) numerot, suklaa, jääkiekon maailmanmestaruudet ja Euroviisuvoitto… tuontitavaraa ja monikulttuurisuutta kaikki tyynni. Listaa voisi jatkaa pitkäänkin. Kyllä muualta on tänne jotain hyvääkin tullut, ja tulee vastakin. Aika ankeaa olisi, jos pitäisi edelleen savupirtissä asua ja naurista pureskella…

  2. suvakkihuora – uskottomuus omalle kansalle
    mediahuora – uskottomuus totuudelle
    juristihuora – uskottomuus oikeudelle
    tutkijahuora – uskottomuus tieteelle

    huomiohuora – uskottomuus sielun rauhankaipuulle 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s