James Hirvisaari

242. Mitä me hyödymme?

Jätä kommentti

(Tiina Wiik)

Hyvä kysymys yltiöpäisen maahanmuuttomyönteisille on se, että mitä me hyödymme turvapaikanhakijoiden ottamisesta? Koska sijoitus on rahallisesti ja sosiaalisesti valtava, kuuluisi meidän edes jotakin siitä hyötyä. Mitä hyvää turvapaikanhakijat tuovat, mitä ei muuten saataisi? Paljon pahaa ne ainakin tuovat, miltä muuten vältyttäisiin.

Eivät Saksassa kantasaksalaiset muodosta tuhannen miehen raiskausjengejä. Tässä on taas kyse valkoihoisten patologisesta altruismista. Valkoihoisten rodullinen piirre on epäitsekkyys. Se tekee europideista yhteisöllisempiä, mikä helpotti sivistyneen yhteiskunnan kehittymistä Euroopassa paljon monia muita alueita aiemmin. Nyt kuitenkin valkoisten altruismia käytetään heitä vastaan: valkoihoiset ovat maailman ainoa ryhmä, jotka eivät uskalla ajaa omaa etuaan.

Japanissa ei pelätä islamismia, eikä siellä ole kulttuurikahnauksia. Se johtuu vain siitä, että japanilaiseen kulttuuriin ei patologinen altruismi ja häpeä omasta ihonväristä kuulu. He avoimesti haluavat pitää maan uskonnollisen, kulttuurillisen ja rodullisen koostumuksen entisellään. Yhtenäisyys vahvistaa maata, ei diversiteetti, ja siksi Japanilla menee niin hyvin.

Oma etu

Suomalaisten pitäisi löytää pokkaa tehdä se, mitä kaikki muut maailman rodut pitävät itsestäänselvyytenä: ajaa oman ryhmän etua. Eivät mustat häpeile sitä, että heillä on mustien etujärjestöjä, eivätkä muslimit omiaan. Ja jos se oman kansan edun ajaminen herättää jossain ”valkoista syyllisyyttä” (eli tulee vatsanpohjaan ikävä nakerrus siitä, että olenkohan minä nyt hirveä rasisti ja sorranko minä nyt vähemmistöjä), niin pitää muistaa, että kaikki muut rodut ajavat etujaan eikä saman tekeminen tee yhdestä ryhmästä rasistista.

”Yhtenäisyys vahvistaa maata, ei diversiteetti”

Ja suomalaiset ovat todellinen suojelun väärti vähemmistökansa. Suomalais-ugrilaisia ei voida luokitella mihinkään suurista ihmisrotujen linjoista. He eivät ole skandinaavinen, manner-eurooppalainen eikä itäinen rotu, vaan oma ryhmänsä, jonka luokittelu tuottaa antropologeille harmaita hiuksia. Suomalaiset ovat ainoa eurooppalaiskansa, jonka perimässä on jopa kiinalaisia ja intialaisia geenejä, ja jonka mytologiassa näkyy yhteyksiä niin Skandinaviaan, Saksaan, Venäjään, Persiaan, Intiaan kuin Kiinaankin.

Suomalaisia ja suomen pientä kieltä puhuvia on viitisen miljoonaa. Muslimeja on 1,6 miljardia, eli 320 kertaa enemmän kuin suomalaisia. Mustia on noin miljardi, eli 200 kertaa suomalaisia enemmän. Kuka siis on vähemmistö?

Tiina Wiik

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s