James Hirvisaari

244. Viimeinen sapelinkalistelu

5 kommenttia

Maailman väestö on henkisesti vielä kovin kehittymätöntä. Suuri osa ihmisistä elää petoeläinten tasolla. Ahdaskalloiset raakalaiset levittäytyvät ja terrorisoivat ympäristöään. Pimeä uskonto alistaa ja pitää sekopäitä tiukassa otteessaan. Moninainen pahuus rehottaa myös sivistyneissä maissa. Tämä pallo on universumin häpeäpilkku. Mikäli haluamme säilyttää sivistyksen, barbaarit olisi teurastettava ajoissa. Tosin lienee jo myöhäistä ja kivikausi uhkaa joka tapauksessa, sillä ihmisapina on aina himoinnut sotaa. Hyvyys ja lähimmäisenrakkaus ovat vieraita käsitteitä.

Viimeinen sapelinkalistelu on lähellä.

”Loppuun asti on oleva sota.”

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

5 thoughts on “244. Viimeinen sapelinkalistelu

  1. Ehkä olisikin parempi toimittaa savuavaksi autiomaaksi koko planeetta. Pahuus likaa ja häpäisee koko universumin.

    • Älä ole pessimisti. Eikö se riittäisi, että Venäjä ja arabimaat pommitettaisiin kivikauteen ja niiden maa-alueet jyrättäisiin asfalttikentäksi? NATO tarvitsee uusia lentokenttiä.

  2. Voin sanoa, että pystymme planeettamme autioittamiseen. Taloudellisen kasvun kiimavuosina 1950 – 2015 on toteutettu jo uskomaton määrä eliölajien lähessukupuuttoja Suomessakin. No niillähän ei ole mitään arvoa, kuten kiuru, käki, kehrääjä, metso,…. Olihan meillä vihreä liike, joka tosin askarteli peräti kummallisten asioiden parissa. Planeettakohtaisemme ”big bangin” kokijaksijoutujat ovat saattaneet jo syntyä keskuuteemme.

  3. Ja joillain ihmisillä ei edes ole halua luoda parempaa maailmaa. Muslimien usko on säilynyt vailla reformaatioita kohta 1400 vuotta, eivätkä he suurimmaksi osaksi reformaatiota halua. Heidän uskonsa ja suhtautumisensa eurooppalaisiin on edelleen aivan sama kuin se oli Euroopan muslimivalloituksen aikaan. Silloinhan eurooppalaiset taisteli satoja vuosia ajaakseen muslimit takaisin omille mailleen. Kun mikään ei muslimeissa ole muuttunut, en ymmärrä miksi kukaan luulisi tämän ”valloituksen” päättyvän yhtään eri tavalla. Erityisen vastenmieliseksi koen ”progressiiviset”, jotka aktiivisesti puolustavat perinteistä islamia ja vastustavat reformaatiota. Maajid Nawaz, egyptiläinen ex-militantti, on hieno mies joka nykyisin puhuu sekulaarisen yhteiskuntamallin, maltillisen islamin ja aidon reformaation puolesta. Mutta progressiiviset nimesivät hänet viime vuonna ”vuoden islamofobiksi”. Ajatella. Mies on itse muslimi ja haluaa islamin siirtyvän nykypäivään ja unohtavan shariat ja muut primitiiviset höpötykset. Miten kukaan voi kutsua itseään progressiiviseksi samalla kun vastustaa uudistusta ja kannattaa keskiaikaista taikauskoa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s