James Hirvisaari

246. Paskasta

1 kommentti

Suomessa on ollut pitkään monivammainen valtiojohto. Ripulipaskaa ei saa sanoa paskaksi, vaikka se näyttää paskalta ja haisee paskalta – ja se siis ei ole mitään muuta kuin haisevaa ripulipaskaa. Mutta sitä ei saa sanoa paskaksi. Sensuurilla pyritään tukkimaan kansalaisten turvat ja rajoittamaan sananvapautta.
Valehteleminen on kuitenkin ihan sallittua. Paskaa on luvallista kehua hyvänhajuiseksi eikä sitä tai esimerkiksi sen väriä tai muuta olemusta saa millään tavoin moittia.
Haistakaa paska koko valtiovalta!
Vaikka totuuden puhuminen on kiellettyä, minä aion tästedeskin nimetä haisevan ripulipaskan haisevaksi ripulipaskaksi. Ja kehotan röyhkeästi myös kaikkia muitakin niin tekemään.
Tämä blogaus ei muuten ole mitään paskapuhetta, vaikka joku kretiini tai muu heikkolahjainen suvakki saattaisi ensilukemalta niin tulkita. Tämä on täyttä asiaa.

Se voi näyttää hymyilevän, mutta paskaa se silti on.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “246. Paskasta

  1. ”Euroopan ihmisoikeustuomioistuin: Internetin uutissivustot eivät ole vastuussa lukijoiden kirjoittamista loukkaavista kommenteista
    Terveisiä suvakeille, jotka ovat aiheettomasti yrittäneet syyllistää MV-lehteä lukijoiden kommenteista!”

    http://mvlehti.net/2016/02/02/euroopan-ihmisoikeustuomioistuin-internetin-uutissivustot-eivat-ole-vastuussa-lukijoiden-kirjoittamista-loukkaavista-kommenteista/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.