James Hirvisaari

247. Hame korvissa

5 kommenttia

Hyvät kuulijat, valtiovalta on monin tavoin painostamalla pyrkinyt rajoittamaan sananvapautta niin, että aavikon uskontoa ei saisi laisinkaan kritisoida. Arvostelijoille on määrätty sakkoja ja jopa vankeutta tyhjästä temmatuilla syytteillä. Sellainen varmasti heikentää kansalaisten luottamusta oikeusjärjestelmää kohtaan. Mutta itse en anna tärkeässä asiassa piiruakaan periksi. Olen kritisoinut islamia ja monikultturismia ja maahanmuuttoa vuosikausia voimakkaastikin ja myös eduskunnassa ja niin aion omalla tahollani tehdä myös jatkossa. Sen voi tehdä viiltävästi myös ilman lain rajojen rikkomista.

Olemme nyt todistamassa Suomen historian suurinta mutavyöryä, ja päättäjämme ovat sallineet sen tapahtua housut kintuissa – ja valitettavasti joillakin jopa hame korvissa. Olemme havainneet, että Hyviksi Ihmisiksi itsensä mieltävät niin kutsutut ”suvaitsevaiset” ovatkin todellisuudessa erittäin suvaitsematonta väkeä. Mutta emme mekään suvaitse mitä tahansa:

Me emme suvaitse eurooppalaisten arvojen tallomista,
emme
ihmisoikeuksien loukkauksia, emme vapauksiemme kaventamista
emmekä
tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden maahan polkemista.
Me emme suvaitse moniarvoisuuden hylkäämistä emmekä tapojemme häpäisyä.
Me emme suvaitse naisten alistamista emmekä säkittämistä,
emme moniavioisuutta emmekä lapsiavioliittoja.
Me emme suvaitse naisten ja tyttöjen ahdistelua, vaimon ja lasten hakkaamista,
emme kunniamurhia emmekä pimppien ja pippeleiden silpomista.
Me emme suvaitse joukkoraiskaajia emmekä muita aavikkobarbaareja.
Me emme suvaitse primitiivisen uskonnon rasistisia vihasaarnaajia.
Me emme suvaitse loisia emmekä muita trooppisia sairauksia,
emme myöskään memeettisiä viruksia.
Me emme suvaitse Allahin nimeä karjuvia rikollisia ja terroristeja
emmekä muutakaan uskonnollista älämölöä kaduillamme.
Me emme suvaitse islamilaista suvaitsemattomuutta ja monokulttuuria,
emme myöskään pimeää sharia-lakia.
Me emme suvaitse langenneiden kivittämistä, homojen hirttämistä,
emme varkaiden raajojen amputointa emmekä koirien potkimista.
Me emme hyväksy eläinten kiusaamista emmekä rituaaliteurastusta.
Me emme suvaitse röyhkeää käytöstä ja jonossa kiilaamista.
Me emme suvaitse alkukantaisia siveys- ja kunniakäsityksiä kuten
raiskatun syyllistämistä ja ruoskimista.
Me emme suvaitse muitakaan epäinhimillisiä rangaistuksia.
Me emme suvaitse alaikäisten perään kuolaavia pedofiilejä.
Me emme suvaitse lastenaltaalla runkkaavia karvaranteita.
Me emme suvaitse petollista uskonnon nimissä valehtelemista.
Me emme suvaitse happohyökkäyksiä emmekä muita eläimellisiä tekoja
naisten satuttamiseksi.
Me emme suvaitse käärmettä paratiisissa emmekä sutta lammastarhassa.
Me emme suvaitse minkäänlaista juutalaisiin tai muihin etnisiin ryhmiin kohdistuvaa syrjintää, emme myöskään rasismia missään muodossa.

Tässä kohden on todettava, että mainitut ilmiöt eivät kaikki juonnu uskonnosta vaan osin rikollisesta mielestä, jota sysipimeä primitiivikulttuuri toki ruokkii.

Hyvät kuulijat, meitä maahanmuuttopolitiikan kriitikkoja on epäreilusti leimattu äärioikeistolaisiksi fasisteiksi ja rasisteiksi. Minä en sellaisesta juuri piittaa, mutta vastaavasti minä nimitän näitä leimaajia suvakkihuoriksi. Kyseinen termi ei siis viittaa naissukupuoleen vaan uskottomuuteen omalle maalle ja omalle kansalle. He kuvittelevat olevansa oikeinkin Hyviä Ihmisiä, mutta todellisuudessa he ovat kaikkea muuta: he ovat ilkeää ja suvaitsematonta joukkoa. Heille vieras ja muukalainen on paljon tärkeämpi kuin kotiväki. Eihän semmoinen ole muuta kuin kansanpetturuutta, ja väitän, että se ei ole pelkästään sinisilmäistä tyhmyyttä vaan suurelta osin täysin tahallista hajotustoimintaa. Liikkeellä ovat kansanviholliset ja yhteiskuntarauhaa tieten tahtoen järkyttämään pyrkivät, häikäilemättömät poliittiset voimat.

Minä nimenomaan vastustan fasismia ja rasismia, eikä sellaista aineksia saisi laisinkaan päästää maahamme. Katson, että islamista löytyvät vahvasti nämä molemmat elementit. Monissa muodoissaan se on suvaitsematon ja vihantäyteinen uskonto, joten miksi ihmeessä sellaista pitäisi suvaita? Suomessahan on jo ihan liikaakin totalitarismin ja sensuurin kannattajia erityisesti vihervasemmiston suunnalla.

Mutavyöryn ja uudenvuoden tapahtumien seurauksena suuri osa ihmisistä on kavahtanut hereille. Barbaarinen kehitysmaailma ja keskiaika on ilmestynyt sivistyksen keskelle. Pimeä uskonto on tullut valkeuden keskelle. Se on nyt saapunut myös tänne lumivalkeaan Pohjolaan. Umpihullujen haaveilijoiden sairas Suuri Unelma on täyttynyt, mutta samalla tavallisen kansan ja erityisesti naisten ja lasten turvattomuus on lisääntynyt. Kalliiksi tämä tulee, mutta siitähän nämä tyhjäpäät eivät mitään välitä. He ovat huolissaan vain katupartioista.

Onneksi Suomen Tasavallan Presidentillä on tolkku tallella. Presidentti Niinistön keskiviikkoinen puhe osoitti vihdoinkin sen, että järjen valo ei ole valtiojohdossa kokonaan sammunut. Kansanedustajat ja muut päättäjät ovat orjailleet suvakkien talutusnuorassa, mutta presidenttimme vapautti heidät hurskastelusta. Presidentti tempaisi leimakirveen suvakkinatsien kädestä ja julisti, että maahanmuuttopolitiikan kritiikki ei ole rasismia, ja hyvä niin.

Yksi yhteiskuntamme suurimmista ongelmista on läpimädäntynyt valtamedia, joka on vuosikausia hehkuttanut monikulttuurin ja islamin ihanuutta. Se on täynnä propagandaa, manipulointia ja aivopesua – ja törkeää valehtelua päin kansan kasvoja. Valtamedia ei ole ollut uskollinen totuudelle, ja sen takia valehtelijoiden ammattikuntaa voi hyvin kutsua mediahuorastoksi. Valitettavasti myös porttokirkko kaikkine iljetyksineen on karkkipiispansa johdolla asettunut omaa kansaa vastaan.

Sanon suoraan, että islam on maailman huonoin uskonto ja yhteiskunnallemme vahingollisena sen julkinen harjoittaminen pitäisi mielestäni kokonaan kieltää. Ehkä se sopii varhaiskeskiaikaiselle aavikolle käärmeiden ja skorpionien sekaan mutta ei mitenkään sivistyksen joukkoon. En tietenkään väitä, että kaikki muslimit ovat kelvottomia ihmisiä koska niin ei ole, mutta heidän joukossaan on uskonnollisia petoja, joita myös kirkon pitäisi kavahtaa.

Nämä fanaatikot tuomitsevat kaikki muut vääräuskoisiksi, ja sekopäiden mielestä vääräuskoiset ovat alempiarvoisia ja heitä kohtaan voi käyttäytyä miten tahansa. Voidaan sikailla uimahallissa ja kiusata lapsia, ahdistella tyttöjä ja naisia vieläpä joukolla eli oikein yksissä tuumin. Mitä lieneekään sellaisten ihmisten kollektiivisessa mielenmaailmassa, jotka sellaista harrastavat? Minä osaan siihen vastata: siellä on pelkkää saastaa ja pimeyttä. Siellä on lutikoita ja torakoita, siellä on kärpäsentoukkia ja iljettäviä tuhatjalkaisia.

Sydämestäni toivon ja rukoilen, että Jumala lähettäisi alkukantaisen kulttuurin ja uskonnon lähettiläät takaisin aavikolle. En sano, että hädässä olevaa ei pitäisi auttaa, mutta avun täytyy olla sellaista, ettei auttaja itse joudu hätään. Pääasia ettei raakalaisten käsiin joudu enää yhtä ainuttakaan suomityttöä.

Hyvät kuulijat, yksi ainoa suomityttö on paljon arvokkaampi kuin 100 000 barbaaria.

Järki on asetettava aina alkukantaisten uskontojen yläpuolelle. Valistusta saarnaan erityisesti islamille, joka on selvästikin jähmettänyt muslimien aivot. Ilman valistusta ja kollektiivista järkiintymistä islam on pelkkää pimeyttä ja pahuutta. Nyt kuulkaa tarkasti: Minä painotan, että erityisesti muslimit itse tarvitsevat vapautusta julman uskontonsa orjuudesta.

Oppikoot että uskonto on henkilökohtainen asia eikä umpisokeaa kollektiivista fanaattisuutta. Minusta on selvää, että uskonto, jota ei saa kritisoida, joutaa roviolle kaikkine kirjoineen. Rohkenen julistaa, että Islamilainen Valtio ei ole tervetullut puhtoiseen maahamme missään muodossa.

Hyvä kuulijat, Suomi on suomalaisten maa! Ja käsillä olevaan ongelmaan löytyy ratkaisu, jota uskoakseni valtaosa kansalaisista kannattaa. Se voidaan ilmaista kahdella sanalla: RAJAT KIINNI!

Puhe Rajat kiinni -mielenilmauksessa Seinäjoella 6.2.2016.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=UnnSYUtettE&t=2h40m40s
TAI: https://www.youtube.com/watch?v=O6NqsoAgIEQ

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

5 thoughts on “247. Hame korvissa

  1. Tästä puheesta kävin poliisikuulusteluissa syksyllä 2016.

  2. Valtakunnansyyttäjänvirasto teki 19.12.2017 syyttämättäjättämispäätöksen:

    https://jameshirvisaari.wordpress.com/2017/12/19/438-syyttamattajattamispaatokset-19-12-2017/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.