James Hirvisaari

248. Aavikkobarbaarit ja viidakon villit

2 kommenttia

Terve mies on raiskaamatta siksi että hänen mielensä ja moraalinen hienorakenteensa on terve. Hän ei halua ketään satuttaa. Hänen viettinsä eivät ole kieroutuneet.

Aavikkobarbaari raiskaa ja ahdistelee, koska hänen mielestään vääräuskoisia on lupa raiskata ja ahdistella. Ja kun raiskaaminen on sallittua, sitä tehdään vaikkapa joukolla, yksissä tuumin. Raiskataan, koska mielenmaailma on raakalaisen mielenmaailma.

Raakalaisesta on kivaa tehdä pahaa ja toteuttaa himojaan lähimmäisestä välittämättä. Pahan tekeminen on hauskanpitoa, koska mielenmaailma on raakalaisen mielenmaailma.

Aavikkobarbaarit ja viidakon villit.

”Sinä raiskasit hänet koska hänen vaatteensa PROVOSOIVAT SINUA? Minun pitäisi murskata kasvosi koska SINUN TYHMYYTESI provosoi minua.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “248. Aavikkobarbaarit ja viidakon villit

  1. Niin aavikkobarbaareille kuin urbaanipedoille: Antakaa Jeesuksen Kristuksen sovittaa syntinne ja johdattaa teidät kaikkeen totuuteen pois täydellisten valheiden maailmasta. Lentohiekasta, katuojasta tai supisuomalaisesta suon silmäkkeestä ei aina nousta helpolla mutta Kristus on maailman ja yksityisen ihmisen toivo. Parempi elää toivossa kuin epätoivossa epätoivoisin tavoin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s