James Hirvisaari

251. Aaterasismi

2 kommenttia

Vihervasemmisto on täynnä aaterasisteja. He syrjivät, halveksivat ja tuomitsevat ihmisiä pelkän värin perusteella.

Vihervasemmistolaiset vihaavat eniten omaa kansaa eivätkä sallisi erilaisia mielipiteitä. Itse kannatan moniarvoisuutta enkä totalitarismia.

Vihervasemmistolaisten mielestä monikulttuurisuus on tärkeämpää kuin moniarvoisuus. Sen tähden he ovat valmiita heittämään siniristilipun saastaisena rättinä isänmaallisten kansallismielisten kasvoille.

Vihervasemmistolaiset ovat fasisteja. Ainakin he ovat paljon suvaitsemattomampia kuin esimerkiksi minä.

Vihervasemmistolainen fasisti demonisoi ja vie ihmisarvon.

Mielestäni kaikesta pitää voida puhua ja kaikenlaisia aatteita sietää vaikka hampaat irvessä.

Suvaitsemattomuutta voi suvaita, sietämättömyyttäkin voi sietää.

Aaterasisti on torvi, mutta sananvapaus kuuluu silti kaikille.

Rajansa kaikella. Myös Suomella.

Aaterasisti on torvi.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “251. Aaterasismi

  1. Pidän vihervasemmistolaisia maan- ja kansanpettureina. Toki samaan sarjaan kuuluvat kokoomuksen kloppiglobalistit.

  2. Vihreillä oli 1980-luvun puolivälissä hyviä, luonnonsuojeluun keskittyviä aatteita. Vasemmisto ajoi työläisten ja Neuvostoliiton etuja internationalismin epäisänmaallisessa hengessä. Kristilliset olivat porvareita, jotka arvostivat Raamatun teologiaa ja sukupuolimoraalia. Kaikilla näillä oli omat absoluuttiset arvonsa. Moniarvoisuuden käsite vaatisi tarkempaa analyysia. Yksinkertaisesti ajateltuna itseisarvo ei voi olla se, että arvot voivat olla tasa-arvoisia keskenään. Arvojen käyttäytymiseen kuuluu arvokilpailu. Se oli avointa ennen mutta peiteltyä tänään. Aikamme suosii petollisuutta ja suoran arvotaistelun sijasta kiertelyä ja eristämistä pseudopsykologiaan vedoten, ”vihapuheisuus”, ”pelokkuus”, ”ylisuvaitsevaisuus” jne. Retoriikkaa on tietysti ollut jossain määrin aina. Nykyinen taso viitannee ryhmittymiin, jotka ovat kaikki toistaiseksi liian heikkoja arvojohtajuuteen varsinaisilla arvokilpakentillä. Politiikan kenttä on pirstaloitunut?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s