James Hirvisaari

254. Tähtäimen kalibrointia

2 kommenttia

1. Kun puhutaan ihmisoikeuksista, median ja niin kutsuttujen suvaitsevaisten fokus on selvästikin tähdätty väärään kohteeseen.

2. Lienee kaikille ilmeistä, että islamilaisessa maailmassa ihmisoikeudet ovat varhaiskeskiaikaisella tasolla. Esimerkkejä ei tarvitse tässä luetella, asia on kaikkien havaittavissa.

3. Runsaan maahanmuuton takia monet kansalaiset ovat heränneet uuteen tilanteeseen ja ilmaisseet huolensa monikymmentuhantisten tulijoiden sopeutumisesta länsimaiseen vapaaseen yhteiskuntaan. Monikultturismin paineessa me kriitikot olemme halunneet vaalia ja puolustaa omaa maatamme, kansaamme ja kulttuuriamme. Olemme myös huolissamme yleisestä turvallisuudesta. Viidakon lait ja aavikon barbarismi sopivat yhteiskuntaamme erittäin huonosti.

4. Jostakin syystä media ja suvaitsevaisto ei halua kiinnittää huomiota todellisiin ihmisoikeusongelmiin vaan on kääntänyt syyllistävän sormensa maahanmuuton kriitikoita kohti. Valheellisuus ja vääristely on saanut aikaan jännitteitä omien kansalaistemme välille.

5. Median ja suvaitsevaiston ilmeisen poliittisesti motivoitunut toiminta on vastuutonta ja erittäin moitittavaa. Kyseisten tahojen harrastama ilkeä vihapuhe ja silmitön raivo rasistihuuteluineen on oire yhteiskuntamme sairastumisesta. Jopa sananvapautta he haluavat rajoittaa. Se on moraaliltaan ala-arvoista ja vaarallista peliä.

6. Kaikki tämä sotku ja ilmapiirin kiristyminen on kansalaisten elämänlaatua heikentävän haittamaahanmuuton seurausta. Sellainen olisi pitänyt torjua jo heti alkuunsa. Kalliiksi nyt käy monessakin mielessä.

7. Kuinka omaa kansaa halveksiva ja jopa vihaava joukko voi ajatella olevansa ”hyviä ihmisiä”? Sinä suvaitsevainen, oletko laisinkaan tarkemmin miettinyt ketä puolustat ja ketä vastustat; mitä arvoja puolustat ja mitä vastustat?

8. Koska valtiovalta on osoittautunut täysin kyvyttömäksi estämään yhteiskunnan pilaantumista ja luhistumista, kansalaisten on nyt syytä reagoida mahdollisimman voimakkaasti. On nostettava painetta siihen suuntaan, että poliisi ja puolustusvoimat kansanjohtajiemme siunauksella pientä kansaamme lopultakin kaikin keinoin puolustavat ja rajojamme vartioivat.

”Vartija, mikä hetki yöstä on? Vartija, mikä hetki yöstä on?”

Vartija vastaa: ”Aamu on tullut, mutta silti on yö. Jos vielä kyselette, niin kyselkää; tulkaa uudelleen.”

”Jolla on korvat, se kuulkoon.”

9. Suomi tarvitsee nyt moraalisen ja väkivahvan kansanjohtajan.

10. Missä sellainen piileskelee?

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “254. Tähtäimen kalibrointia

  1. Vihervasemmisto ja muu suvaitsevaisto demonisoi ihmisiä ja lyö poliittisessa hurmoksessaan tahallisesti kiilaa kansalaisten välille.

  2. Järkipuheen ja tolkun ihmisten vastustus on niin kiivasta, että voidaan puhus joukkoharhasta, jolle löytyy osittainen vastine vanhasta suomalaisesta vasemmistohybriksestä ja Neuvostoliiton ja neuvostokansalaisten idealisoimisesta. Siitä ei mikään yksi johtaja pois ohjaa. Edessä voi olla raju aatteellinen kamppailu mutta jälleen kerran realismi lopulta voittaa utopiat ja takit kääntyvät vauhdilla. Kamppailun rajuutta on hyvä miedontaa kärsivällisellä tolkun asioiden esilläpidolla. Juuri nyt ilmapiirimme Suomessa on fanatismia ja kajahtaneisuutta lietsova järkevän keskusteluyhteyden katkettua. Siinä medialla laidasta laitaan on korjaamisen tarvetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s