254. Tähtäimen kalibrointia

1. Kun puhutaan ihmisoikeuksista, median ja niin kutsuttujen suvaitsevaisten fokus on selvästikin tähdätty väärään kohteeseen.

2. Lienee kaikille ilmeistä, että islamilaisessa maailmassa ihmisoikeudet ovat varhaiskeskiaikaisella tasolla. Esimerkkejä ei tarvitse tässä luetella, asia on kaikkien havaittavissa.

3. Runsaan maahanmuuton takia monet kansalaiset ovat heränneet uuteen tilanteeseen ja ilmaisseet huolensa monikymmentuhantisten tulijoiden sopeutumisesta länsimaiseen vapaaseen yhteiskuntaan. Monikultturismin paineessa me kriitikot olemme halunneet vaalia ja puolustaa omaa maatamme, kansaamme ja kulttuuriamme. Olemme myös huolissamme yleisestä turvallisuudesta. Viidakon lait ja aavikon barbarismi sopivat yhteiskuntaamme erittäin huonosti.

4. Jostakin syystä media ja suvaitsevaisto ei halua kiinnittää huomiota todellisiin ihmisoikeusongelmiin vaan on kääntänyt syyllistävän sormensa maahanmuuton kriitikoita kohti. Valheellisuus ja vääristely on saanut aikaan jännitteitä omien kansalaistemme välille.

5. Median ja suvaitsevaiston ilmeisen poliittisesti motivoitunut toiminta on vastuutonta ja erittäin moitittavaa. Kyseisten tahojen harrastama ilkeä vihapuhe ja silmitön raivo rasistihuuteluineen on oire yhteiskuntamme sairastumisesta. Jopa sananvapautta he haluavat rajoittaa. Se on moraaliltaan ala-arvoista ja vaarallista peliä.

6. Kaikki tämä sotku ja ilmapiirin kiristyminen on kansalaisten elämänlaatua heikentävän haittamaahanmuuton seurausta. Sellainen olisi pitänyt torjua jo heti alkuunsa. Kalliiksi nyt käy monessakin mielessä.

7. Kuinka omaa kansaa halveksiva ja jopa vihaava joukko voi ajatella olevansa ”hyviä ihmisiä”? Sinä suvaitsevainen, oletko laisinkaan tarkemmin miettinyt ketä puolustat ja ketä vastustat; mitä arvoja puolustat ja mitä vastustat?

8. Koska valtiovalta on osoittautunut täysin kyvyttömäksi estämään yhteiskunnan pilaantumista ja luhistumista, kansalaisten on nyt syytä reagoida mahdollisimman voimakkaasti. On nostettava painetta siihen suuntaan, että poliisi ja puolustusvoimat kansanjohtajiemme siunauksella pientä kansaamme lopultakin kaikin keinoin puolustavat ja rajojamme vartioivat.

”Vartija, mikä hetki yöstä on? Vartija, mikä hetki yöstä on?”

Vartija vastaa: ”Aamu on tullut, mutta silti on yö. Jos vielä kyselette, niin kyselkää; tulkaa uudelleen.”

”Jolla on korvat, se kuulkoon.”

9. Suomi tarvitsee nyt moraalisen ja väkivahvan kansanjohtajan.

10. Missä sellainen piileskelee?

2 vastausta artikkeliin “254. Tähtäimen kalibrointia”

  1. jameshirvisaari avatar
    jameshirvisaari

    Vihervasemmisto ja muu suvaitsevaisto demonisoi ihmisiä ja lyö poliittisessa hurmoksessaan tahallisesti kiilaa kansalaisten välille.

  2. Heikki Pihlajamäki avatar
    Heikki Pihlajamäki

    Järkipuheen ja tolkun ihmisten vastustus on niin kiivasta, että voidaan puhus joukkoharhasta, jolle löytyy osittainen vastine vanhasta suomalaisesta vasemmistohybriksestä ja Neuvostoliiton ja neuvostokansalaisten idealisoimisesta. Siitä ei mikään yksi johtaja pois ohjaa. Edessä voi olla raju aatteellinen kamppailu mutta jälleen kerran realismi lopulta voittaa utopiat ja takit kääntyvät vauhdilla. Kamppailun rajuutta on hyvä miedontaa kärsivällisellä tolkun asioiden esilläpidolla. Juuri nyt ilmapiirimme Suomessa on fanatismia ja kajahtaneisuutta lietsova järkevän keskusteluyhteyden katkettua. Siinä medialla laidasta laitaan on korjaamisen tarvetta.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.