James Hirvisaari

255. Uuskommunismi

3 kommenttia

Onko meidän nyt vain totuttava siihen että elämmekin kommunistisessa Suomessa, joka on osa kommunistista EUvostoliittoa? Totalitariaa ja kommunismiahan tuo nykyinen vallanpito läheisesti muistuttaa. Julkinen koneisto on täynnä epätarkoituksenmukaista byrokratiaa ja virkamiesten hirmuvaltaa.

Valtamedia edustaa propagandaa eikä journalismia, ja sananvapautta rajoitetaan törkeästi. Ei liene ihan kansan tahdon mukainen asiaintila. Kansalaismielipidettä ei kysytä koskaan.

Uuskommunismille on keksitty uusi nimikin: globalisaatio.

 

EUvostoliitto

 

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “255. Uuskommunismi

  1. James ei pidä kapitalismista, mutta ei tajua tätä. Ei EU ole uus- eikä vanhaa kommunismia, se on valtiokapitalismia.

  2. Ei pidä alistua vähemmistöjen valtaan tässäkään. EU on meille kuin Saksan nouseva totalitarismi 1930-luvulla, ja olemme toisaalta jälleen Venäjän ns. vihamielinen naapuri EU-politiikkaan osallistumisen takia. Emme hyödy juuri mitään. Kärsimme EU-liberalismista, joka muistuttaa paradoksaalisesti jo pakkoideologioita. On saatava järkevä vaihtoehto EU:lle ja päästävä uskottavaan turvallisuuspolitiikkavaihtoehtoon. Sitten ajamaan kansanäänestystä brittien tavoin.

  3. 28 vuotta yrittäjänä toiminut ja vuoden omarahoitteisella burnout-lomalla olleena on ollut aikaa ajatella syvemmin. Olisi hauska kuulla visioita siitä mihin päädymme nykyisellä globalisaatiokehityksellä, jossa kaikki valmistaa ja myy toisilleen kaikkea turhaa tuhoten maapallon ekologian sekä samalla vääjäämättä koko ihmiskunnan. Henkinen kehitys ei tule olemaan niin nopeaa, että tekniikan kehittyessä yhä useamman työikäisen jäädessä tarpeettomaksi, jotta ns.uuskommunismi saisi kannatusta. Sillä on kuitenkin kovin vähän perinteisen Marxismin kanssa tekemistä. Tavoitteina ei voi olla jatkuva taloudellinen kasvu vaan kestävä kehitys ja henkinen hyvinvointi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s