James Hirvisaari

256. Soini ei ole suurmies

1 kommentti

Uskomattoman tökerösti Timo Soini on puolueväkeään kohdellut. Hän ei ole edes halunnut rakentaa koko joukon yhteishenkeä vaan rutistanut toiminnan ytimen ikiomaan lähipiiriinsä. Siinä mielessä Soini on ollut ja on edelleenkin erittäin huono kansanjohtaja. Itse asiassa Soinista ei ole laisinkaan kansanjohtajaksi, koska hän on pelkkä poteropoliitikko ja äärimmäisen epäluuloinen persoona. Hän ei luota keneenkään ilmeisen siitä syystä, että hän näkee itsensä epäluotettavana.

Soini pelaa likaista peliä ja peilaa muita itseensä. Suuri joukko lahjakkaita toimijoita on persuista eronnut tai erotettu. Osa roikkuu vielä mukana raskaasti pettyneinä. Maahanmuuttokriittisiä toimijoita ja puoluetta tukemaan asettuneita ”seitsemän äänen varavaltuutettuja” hän julkisuudessa avoimesti halveksii.

Soini ei todellakaan ole suurmies, mutta monille vennamolaisille hän on jumala.

Minun silmissäni hän on PPP – politiikan pahin pettäjä.

PS=TS=SMP=VMP

PPP viihtyy vain omiensa parissa.

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “256. Soini ei ole suurmies

  1. Perussuomalaisten nykyinen olemus ei kyllä houkuttele ketään liittymään joukkoon. Soinista on tullut kuin vanhan polven kommunistipuolueen johtaja: jyrää armotta demokraattisen päätöksenteon, suosii mielistelijöitä ja potkii itsenäiset ajattelijat pihalle. Persujen koko ilmapiiri on jotenkin luotaantyöntävä, ja se paistaa kauas. Ei mikään muu puolue vaikuta ulospäin niin riitaisalta ja kaunan täyttämältä kuin persut. Ja näkyihän se toki jo aikaa sitten, esim. hihamerkkigatessa. Ei ollut puhettakaan, että oltaisiin seisty omien takana, vaan heti tuli puukkoa selkään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.