James Hirvisaari

259. Järjen ääni

2 kommenttia

”Eiliset tapahtumat Brysselissä tuntuvat edelleen epätodellisilta. Epätodellisilta ja järkyttäviltä tuntuvat myös joidenkin ihmisten asenteet ja ajatukset terrorista.

Kun poliisit muutama päivä sitten saivat vihiä Pariisin iskujen yhden pääepäillyn Salah Abdeslamin olinpaikasta, ja menivät pidättämään häntä Molenbekiin, alueella olleet lapset kivittivät poliisia ja ihmiset yrittivät estää poliisin alueelle tulon. Alueen ihmiset tiesivät Abdeslamin piilottelupaikan ja he yhteisöllisesti suojasivat häntä. Tämä osoittaa, että iskujen tekijät eivät välttämättä ole ”yksittäisiä ääritapauksia” vaan heillä on myös usein lähipiirin tuki, arvostus ja suoja, ja nämä heidän ympärillään olevat ”uskonveljet” hyväksyvät tällaisen toiminnan demokraattista kansalaisyhteiskuntaa ja sen kansalaisia kohtaan.

Kaiken tämän täällä nähneenä ja kuulleena, en voi väittää etteikö asenteeni olisi muuttunut entistä kielteisemmäksi Eurooppaan rantautuvia islamin ääri-ilmiöitä kohtaan.

”Raja on ylitetty, ja olemme osaltamme siitä vastuussa.”

Näiden ihmisten haastatteluja kuunnellessa länsimainen humanismi ja suvaitsevaisuus tuntuu naivilta. He halveksivat meidän arvojamme, ja haluavat tuoda omansa niiden tilalle, väkivaltaa, aseita ja räjähteitä käyttäen. Olemme antaneet päätöksentekijöinäkin tilanteen mennä liian pitkälle. Raja on ylitetty, ja olemme osaltamme siitä vastuussa.

Vastaukseksi ei riitä enään, että lisää miljardeja kotouttamiseen ja maahanmuuttajien työllisyyden hoitoon. Juuret terroriin ovat syvemmällä ja ne ovat ideologisia.

Meidän on yksinkertaisesti estettävä islamin umman leviäminen Eurooppaan, jos haluamme pitää huolta demokratiasta, ihmisoikeuksista, ennen muuta naisten ja lasten oikeuksista, mielipiteen vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteista!

Toivottavasti Pariisin ja Brysselin iskut riittää siihen, että saamme päätöksentekijöinä uuden ryhtiliikkeen nopeasti aikaan puolustamaan Eurooppalaisia ydinarvoja!”

MEP Hannu Takkula Facebookissa

 

Europarlamentaarikko Hannu Takkula

 

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “259. Järjen ääni

  1. Nyt ei ole tosiaankaan aika silitellä ja siloitella pahan ilmentymiä. Nyt sanotaan pahalle: STOP

    Katri Pouri Kauniinilmankuja 5 A 3 00990 Helsinki

  2. Takkula havahtui mutta monet vain kietoituvat Euroopassa entistä tiiviimmin islam-sympatiaansa kuin mustaan kaapuun. Tulee kohta mieleen kommunismin tai natsismin peräänantamattomuus ja sokeus. Islamin vastavoima on lopulta vain kristillinen usko. Herätkää myös näin! Tukekaa ja tuokaa esille Raamatun kristillisyyttä! Islam ei niinkään hyökkää arvojamme vastaan; se täyttää arvotyhjiötämme.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s