James Hirvisaari

267. Itsetuhoista idiotismia

Jätä kommentti

Mielestäni nykyinen turvapaikkajärjestelmä on täysin epäonnistunut ja valheellinen osa täysin epäonnistunutta, valheellista ja koko Eurooppaa tuhoavaa maahanmuuttopolitiikkaa, jonka jokainen askel on erittäin vahingollinen suomalaisille. Sitä ei pitäisi minun mielestäni tukea millään tavalla, ja pienikin myönnytys on todellakin Suomelta pois. Tämä tie vie askel askeleelta maailmaan, jossa Suomea ei ole. Minä en ota vapaaehtoisesti yhtään askelta sillä tiellä.
 
Ja ei. Tämä ei tarkoita sitä, että kannattaisin rajojen sulkemista niiltä ihmisiltä, jotka maksavat itse omat matkansa. Minä kannatan kansainvälisyyttä, monipuolista kansojen välistä kanssakäymistä, kauppaa ja kulttuurinvaihtoa. Mutta vastustan globalisaatiota, koska sen tavoitteena on tuhota kansallinen identiteetti ja kansallisvaltiot. Erityisesti vastustan sitä, että kansoja viedään teuraalle valehtelemalla heille, että luopumalla omasta kansallisomaisuudestaan he muka ovat hyviä ihmisiä ja auttavat hädässä olevia.
 
Suomeen tulevilla turvapaikanhakijoilla ei tosiasiallisesti ole yhtään juridista eikä edes moraalista oikeutusta olla Suomessa suomalaisten elätettävänä. Se, että heitä tänne tulee, on suomalaisille kansana pelkästään haitallista. Maailmanlaajuisessa mittakaavassa tai tulijoiden lähtömaassa se ei ratkaise ainuttakaan ongelmaa, mutta täällä vastaanottomaassa se aiheuttaa ison tukun vakavia ongelmia. Yhteiskuntarauhan menettäminen on niistä yksi nyt jo selkeästi näkyvissä olevista.
 
Pienelle kansalle ja ainutlaatuiselle suomen kielelle on pidemmällä tähtäyksellä kohtalokasta joutua sulauttamaan joukkoonsa isoja määriä ihmisiä, joilla on täysin erilainen kieli ja kulttuuriperimä. Suomensukuisilla kansoilla on ollut varsin surkea kohtalo. Eikä tuo Ruotsinkaan tilanne yhtään lohduta. Nykyiset tulijamäärät muuttavat Suomea pysyvästi, rajusti ja rumasti.
 
Vain sellainen ihminen, jolle suomalaisuus ei ole erityisen tärkeää, voi nähdä nykytilanteessa jotain positiivista. Minä en kuulu heihin. Minulle isänmaa ja äidinkieli ovat asioita, joiden puolustamisessa olen valmis antamaan vaikka oman henkeni.
 
Se, että vie turvapaikanhakijoille ilmaiseksi tavaraa samalla, kun hallitus leikkaa vanhuksilta, lapsilta, sairailta ja köyhiltä pystyäkseen rahoittamaan globalisaation Suomesta halpatyövoiman maihin viemät työpaikat, veroparatiiseihin karanneet verotulot ja elintasopakolaisten aiheuttamat elinkustannukset, ei ole auttamista. Se on itsetuhoista idiotismia.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.