James Hirvisaari

269. Mediavalta

1 kommentti

 

Luulitko että mielipiteesi on riippumaton ja ajatuksesi virtaa vapaasti?

Luulitko että Suomessa valta on kansalla?

Luulitko että Suomessa ylintä valtaa käyttää hallitus ja eduskunta?

Vai oletko jo havainnut, että sinua pyritään manipuloimaan joka päivä?

Uskotko, että media onkin se ENSIMMÄINEN valtiomahti? Ja että medialla on tässä maassa kaikki valta? Maailma näyttäytyy kansalle sellaisena kuin media sen sille esittää:

Propagandaa, aivopesua, manipulaatiota, valhetta, vääristelyä, totuudenvastaisten mielikuvien luomista, röyhkeää kuvajournalismia, poliittisesti motivoitunutta mielen ohjailua.

Aivopesu syötetään meihin niin salakavalasti, että emme edes huomaa sitä. Journalismin pitäisi kuitenkin olla riippumatonta TIEDONvälitystä.

Media nostaa kenet haluaa, media hiljentää kenet tahtoo. Media saa voimakkaalla manipulaatiollaan likaisen teatterin johtopaikoille ne, jotka se sinne haluaa.

Tällä hetkellä media nostaa Eero Heinäluomaa presidentiksi, Petteri Orpoa kokoomuksen puheenjohtajaksi ja mediamaskotti Li Anderssonia vasemmistoliiton johtoon. Kaikki nämä olisivat vasemmiston mieleen.

KUULKAA valta ei todellakaan ole kansalla.

Suomeen olisi täysin mahdollista luoda suora demokratia eli järjestelmä, jossa päätöksiä tekee kansa sitovilla kansanäänestyksillä.

Ongelma olisi tosin silloinkin media, jonka pyrkisi röyhkeästi vaikuttamaan kansan mielipiteisiin. Ongelma on tietenkin myös siinä, että poliitikot ovat pelkän oman edun tavoittelijoita ja siten kansanpettureita, joita ei kansalaismielipide tippaakaan kiinnosta. Suomen kansa ei ole tyhmää – mutta kansaltahan ei kysytä mitään muuta kuin mandaattia poliitikon omalle uralle.

Poliitikot matelevat paitsi puoluekurin myös median jaloissa. Persujen eduskuntaryhmän aiempi puheenjohtaja Ruohonen-Lerner taannoin sanoikin, että hän PELKÄÄ mediaa. Asetelma on siis se, että JOHTAVAKIN POLIITIKKO PELKÄÄ MEDIAA.

Journalismi on hieno laji, mutta valtamedia häpäisee sitä joka päivä.

Suomessa on myös moraalisia journalisteja, mutta valtamediaan pääsee vain viherpunikkien jäsenkirjalla. Katso TV-uutisia ja politiikkaohjelmia: toimittajilla ei ole raitista asennetta vaan hullun kiilto silmissään. Se on SOSIALISMIN HENKI.

MINÄ HALUAN Suomen mediaan laatua. Tarvitsemme moniäänisen mediakentän emmekä vain yhtä totuutta – eli valhetta – huutavaa moraalitonta riivaajalaumaa.

Historiallisista syistä vallassa on nyt roskajoukko – valehtelijoiden ammattikunta.

Näillä vakavilla sanoilla toivotan – Hyvää suomalaisuuden päivää.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “269. Mediavalta

  1. Suorat kansanäänestykset OK mutta kyllä kansa on suuresti kiinnostunut viihteestä, syöpöttelystä, juopottelusta, seksiseikkailuista, ja matkoista, tavaroista, rahasta ja paistattelusta auringossa ja parrasvaloissa. Ei sitä syvästi liikuta todellisuus. Päätöksenteossa tietämättömyys ja viisaudettomuus kasvaisivat vielä nykyisestä. Kyllä me suomalaiset olemme saaneet tosiasiassa ansaitsemamme poliittisen ympäristön mediaa myöten. Rappio.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s