James Hirvisaari

276. Katupartiointi

2 kommenttia

Suoritin tänään katupartiointia. Seurattavat valikoituivat potentiaalisiin naisten ahdistelijoihin. Rauhallinen ilta. Ei liikkeellä mahdollisia tekijöitä, ei myöskään uhreja.

Katupartiointi on sitä, että ollaan paljon liikenteessä ja seurataan tilanteita. Epäilyttävistä seikoista ilmoitetaan poliisille. Vain jos tilanne on päällä, puututaan asiaan.

Kenelläkään ei pitäisi olla yhtään mitään sellaista toimintaa vastaan.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “276. Katupartiointi

  1. Tänään katupartiointi jatkui. Häiritsevän paljon potentiaalisia joukkoraiskaajia liikenteessä, mutta ei onneksi yhtäkään yksinäistä neitoa. Tila vakaa.

  2. Mainitsemasi katupartiointi on periaatteessa ns. jokamiehen yhteiskuntapalvelua. Se ei ärsyttäisi Suomessa juuri ketään, ellei se juuri tässä yhteydessä viittaisi maahanmuuttajien muodostamaan potentiaaliseen uhkaan. Tällaisesta yleisestä kohonneesta uhasta ei ole poliittisesti korrektia puhua. Toinen puoli on se, etteivät kaikki ulkomaalaiset ole uhka. Näille hyville matuille ja mamuille on varmasti vaikeaa kokea kuuluvansa samaan silmälläpidettävään porukkaan kielen tai ulkonäön pohjalta. Teoistaan ihminen lopulta vasta tunnetaan. Mielestäni varhainen puuttuminen on kuitenkin aina parempi kuin liian myöhään puuttuminen tai jopa puuttumatta jättäminen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s