James Hirvisaari

277. SOMMORO!

7 kommenttia

Suuresti arvostamani blogisti Ruukinmatruuna äskettäin lopetti Takkirauta-bloginsa. Hän oli tullut siihen päätökseen, että hän on tehtävänsä tehnyt. Ikävä jäi älyn säihkettä, syvää ymmärrystä, viisautta, hyväntahtoisuutta ja oikea mielenlaatua, jota bloginsa oli täynnä.

Minä olen osaltani tullut hiukan samoihin aatoksiin. Tuntuu siltä, että olen tehtäväni tehnyt. Oman filosofiani mukaan kaikella on aikansa ja tarkoituksensa. Tänään loppuu monta aikakautta elämässäni. Aion tästedes ihan oikeasti keskittyä nauttimaan täysin siemauksin eläkepäivistäni.

Politiikka ja yhteiskunnallinen tilanne

Minun näkövinkkelistäni oikeiston globalistit ja vihervasemmistolaiset internationalistit ovat pilanneet tämän maan – lopullisesti. Koko maa on tahallisesti ja tasaisesti asutettu muukalaisilla, jotka eivät tuttuun perinteiseen suomalaiseen yhteiskuntaan sopeudu, vaan haluavat tuoda mukanaan oman kulttuurinsa ja vihamielisen uskontonsa. Poliitikot ovat toteuttaneet monikultturismi-ideologiaa, eikä Suomi ole enää sama kuin ennen. Myös talous on romahdutettu, ja itsenäisyytemme on vähitellen haihtunut ilmaan.

Ilmapiiri on jännittynyt ja kansa on jakautunut, ja väitän kiilan lyöjiksi alun perin niitä, jotka ovat alkaneet herjata maltillisempaa maahanmuuttopolitiikkaa kannattavia rasisteiksi ja äärioikeistolaisiksi. Ovat hyökänneet oman kansan kimppuun. He ovat päästäneet vihansa valloilleen.

Suunta on huono. Tilanne on niin peruuttamattomasti tulehtunut, että asiaa ei muuta mikään muu kuin sota tai sisällissota. Sellaisissa mittelöissä en halua olla mukana. En kuitenkaan usko enkä tietenkään toivo niin radikaalia muutosta tapahtuvan. Todennäköisimmin yhteiskunnan moraalinen luhistuminen Euroopassa ja myös Suomessa vain jatkuu ja jatkuu kaaokseen saakka.

Tulevaisuus

Pieni kansa, selestinen kieli. Haluaisin vielä nähdä Suomi-neidon ehyenä. Haluaisin vielä nähdä Suomen kansan yhtenä joukkona, joka puolustaa omiaan ja huutaa yhdestä suusta HYVÄ SUOMI!

En lupaa olla jatkossa ihan tyystin kirjoittamatta sosiaaliseen mediaan, mutta tahti ja suunta muuttuu. Tänään.

SOMMORO!

 

Eläkeukko

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

7 thoughts on “277. SOMMORO!

 1. Milläs sinut peloteltiin hiljaiseksi?

  • Samaa kyseltiin Ruukinmatruunalta, ja vastauskin on sama, eli ei ole kukaan pelotellut millään tavoin. Jokin aikakausi kai päättyi, ja kuten kirjoitin, maailmantilanne on nyt hiukan toivoton.

 2. ”Henkilökohtaisista syistä joudun valitettavasti jättämään Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiripäällikön tehtävät.

  Tarkoituksenani oli toteuttaa järjestön osallistuminen Lahden markkinoille kesäkuussa ja kehitellä muutakin aktiviteettia maakuntaan, mutta erinäisistä henkilökohtaisista syistä en ole saanut itseeni riittävästi puhtia.

  Piirille on valittava uusi piiripäällikkö, ja siirtymävaiheen aikana asioita hoitaa varapäällikkö.

  Kiitos kaikille hyvästä yhteistyötä. Erityiskiitokset varapäällikölle, joka on ollut minulle kaikessa korvaamaton tuki. Suomen Sisu on hieno järjestö, ja toivotan Päijät-Hämeen piirille parasta jatkoa.”

 3. Ikävä kyllä ajattelusi edustaa politiikan saralla painovirhettä ja riehuntaa marginaalissa kuten myös monen muun suuremman tai pienemmän kynämiehen tekstit samassa marginaalissa. Sellainen on ajan henki, kairos. Epäilen ettei enää mikään estä Suomea joutumasta samaan tilanteeseen kuin Ruotsi tai jotkut muut maahanmuuttajarikkaat Euroopan maat – jos paine Afrikasta jatkuu ja radikaali islam pitää yllä sotia. Tämän maan poliittinen eliitti on lukinnut linjansa: EU ja idealistinen liberalismi. Ei maksa vaivaa pysyä loanheiton maalitauluna ja poliisien silmätikkuna. Voimat ehtyvät monella ja kenties liian aikaisin. Huomiota vaatii mielestäni erityisesti se mitä voimme tehdä viisaasti, toimia hyvin ja pysyä kansana suomalaisina ja perinteisellä tavalla länsimaalaisina tulevaisuuden vaativissa tilanteissa. Siitä huolimatta ei pidä nytkään antautua ja jäädä vietäväksi kuin pässi narun päähän. Keinot vaikuttamiseen saavat vaihtua mutta oikea mieli ja asenne eivät. Kiitos persoonallisista kirjoituksistasi. Hyviä eläkepäiviä ja metafyysistä kuntoilua!

 4. MV-lehden otsikko on ehkä liiankin raflaava, mutta hyvä että tämä blogaukseni on jaossa sielläkin.

  http://mvlehti.net/2016/06/01/james-hirvisaari-jattaa-taistelukentan/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s