James Hirvisaari

278. Islamin ja vasemmiston eteeristä tarkastelua

3 kommenttia

Vasemmistolaisuudessa vihataan Israelia, koska siinä eletään ateismin pimeyden lisäksi hengellisesti valottomassa vankityrmässä.

Silmitön viha juontaa juurensa siitä, että valittu kansa suoritti tietämättään papillisen palvelustehtävän teurastamalla sovitusuhrina Jumalan Karitsan [1]. Sen tähden saatana eli tämän maailman ilmapiirin hallitsija ja ikuiseen häviöön tuomittu pahuuden henki kohdistaa vihansa juutalaisiin niin islamin piirissä kuin vasemmistolaistenkin keskuudessa. Kyse on hengellisestä sokeudesta ja raivokkaasta kosmisesta vihasta, joka manifestoituu yhteiskunnissa totalitaristisina aatteina.

Pohjimmiltaan hengellinen sokeus on se, joka syöksee vasemmistolaisia mitä käsittämättömimpiin poliittisiin linjanvetoihin ja moraaliseen turmioon.

Hengellisessä mielessä neutraali ateismi on maailmankatsomuksena parempi kuin vasemmistolaisuus, koska sosialismi on hengeltään saastainen ideologia.

Ihmisiä alistava ja tämän maailman jumalaa edustava islam on aggressiivinen vapauden vihollinen sekä muslimeille että koko luomakunnalle.

Sosialismi on ihmisyyttä turmeleva ideologinen harhaoppi, joka vääristää totuutta ja vinouttaa moraalia.

Sekä islam että vasemmistolaisuus totalitarismin airueina riistävät ihmisten onnellisuuden ja johtavat lopulta heidän sielunsa kadotukseen. Näistä haitallisista meemeistä ja hengen saastutuksista ihmiskunnan olisi syytä hankkiutua tyystin eroon.

* Valheellisuus, pahuus, rumuus, pimeys, likaisuus.
* Totuus, hyvyys, kauneus, valkeus, puhtaus.
Tunnen vetoa jälkimmäisiin.

 [1] Raamatun kirjoitusten lisäksi nimenomaan tästä korkean tason sovitusopillisesta syystä kristityt voivat puolestaan suhtautua Israeliin ja juutalaisiin positiivisesti heidän politiikastaan riippumatta.

 

Jumalan ja ihmisen kolminaisuus

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “278. Islamin ja vasemmiston eteeristä tarkastelua

  1. Natsien harrastama juutalaisvaino oli luultavimmin muslimien vaatimaa vastineeksi Lähi-idästä hankitusta öljystä. Adolf Hitlerin harrastama okkultismi lienee myös synnyttänyt demonista riivaustilaa ja myötävaikuttanut vainoihin valtakunnanjohtajan pimentyneessä hengessä.

    http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/03/17/historia-natsit-ja-lahi-ita

  2. Sosialismi on paitsi juutalaisvastainen myös antikristillinen ideologia. Sen tähden sosialismin tunkeutuminen kirkkoon on aivan äärimmäisen kohtalokasta. Valtiojohtohan on jo pahasti saastutettu.

  3. Tervetuloa langoille joskaan ei vihreille! Joku on sanonut filosofian olevan ajattelun runoutta. Tällaista ”runollista” soljuntaa huokuvat rivisi. Suoraa puhetta suorasta vakaumuksesta käsin. Taisteleva ateismi on ollut monen sosialistin/kommunistin uskonnollinen vakaumus. Esim. Lenin: Uskonto on huonoa vodkaa kansalle. Ja kaikkina aikoina pimeyden voimat ovat vihanneet kristinuskon ydintä ja yrittäneet vaihtaa sen toiseen ellei tuhoaminen ole käynyt poliittisista syistä mahdottomaksi toteuttaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.