James Hirvisaari

279. Lopullinen ratkaisu

3 kommenttia

Mieleltään vaikeavammaisten ja myrkkyhöyryissä hourivien petollisten ja ahdaskalloisten kehitysmaahirviöiden ja heidän umpisairaan oppinsa osalle kannatan sitä kuuluisaa lopullista ratkaisua. [1]  Sokeauskoisten aavikkobarbaarien houreisten aivojen orgastiset tyhjälyöntikliimaksit aiheuttavat paljon pahaa maailmassa. Sekopäisyyden tauti lienee parantumaton. Tämä ehkä vakavinta laatua edustava hulluus tuhoaa ihmisyyden ja synnyttää demonin. Ilmiselvä saatanan manifestoituma.

Kannattaa katsoa video, suomenkielinen tekstitys.

 

[1] Endlösung —> Vernichtung

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “279. Lopullinen ratkaisu

  1. Kyseessä on siis ISIS, kuten videon otsikostakin ilmenee.

  2. Kristityt ovat erikoisessa asemassa. Heihin ei vain kohdistu vihapuheita vaan uskonnon vihaaminen on johtanut myös laajoihin vihatekoihin ennen ja nykyään. Paradoksaalista se, että ns. kristillisen Suomen politiikan eliitti ja ns. kansankirkko eivät kiinnitä tilanteeseen yhtä paljon huomiota kuin muslimien suojelemiseen ensimmäistä vähäisemmältä vihapuheelta. Ihmettelen mistä ristiriita johtuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s