James Hirvisaari

281. Vihapuheeni Seinäjoella

3 kommenttia

Mistä Suomi puhuu?

 

 

Hyvät kuulijat, Suomi puhuu niistä asioista mitkä media nostaa keskusteluun. Ja Suomi vaikenee niistä asioista joista media vaikenee. Internet ja sosiaalinen media ovat muuttaneet tilannetta jonkin verran, mutta Suomessa media on edelleenkin se ensimmäinen valtiomahti.

Väitetään, että Suomessa on maailman vapain lehdistö. Niinhän se varmaan onkin, ja sitä vapauttaan se käyttää räikeästi väärin joka päivä. Se on täysin vapaa valehtelemaan, vääristelemään, manipuloimaan, aivopesemään, syöttämään propagandaa ja julistamaan kansalle yhtä ainoaa totuutta.

Valehtelijoiden ammattikunta luo uskomattomalla röyhkeydellä vääriä mielikuvia ja harrastaa myös räikeää kuvajournalismia. Laadusta ei ole jälkeäkään, puhumattakaan moraalista. Media Suomessa ei ole tiedon levittäjä vaan härski poliittinen vaikuttaja. Puhun näin, koska käytännössä koko mediakenttä on yksi toimija. Meiltä puuttuu mediakriittinen media ja vertaiskontrolli. Onneksi verkossa ilmestyvä MV-lehti on sentään piikkinä paholaisen lihassa.

Hyvät kuulijat, oikeistolainen globalismi ja vihervasemmistolainen internationalismi ovat löytäneet yhteisen, epäisänmaallisen ja antikansallismielisen sävelen, ja mediaväki toimii niiden auliina airuena. Propagandaa pukkaa joka tuutista. Häpeämätön toimittajalauma karjuu monikultturismin ihanuutta väistämättömänä luonnonilmiönä, vaikka kyseessä on selvästi poliittinen valinta ja ideologia, jonka seurauksena valtio nimeltä Suomi menettää itsenäisyytensä, kansa nimeltä Suomi menettää identiteettinsä ja kansallisomaisuutensa ja kieli nimeltä suomi tuhotaan muinaismuistoksi.

Globalisaatiolla ei ole Suomelle tarjottavana muuta tulevaisuutta kuin se sama, mikä muitakin suomensukuisia kansoja on kohdannut. Tämän faktan vaientamiseksi sopuleiden vihakuoro rääkyy kovaa ja yhteen ääneen yhtä ja samaa virttä. Verenhimoiset hyeenat ovat jatkuvasti maltillisemman maahanmuuttopolitiikan kannattajien kimpussa rasisti- ja äärioikeistoleimoja lyöden. Edes tasavallan presidentin alkuvuonna esittämät järkevät kannanotot eivät ole hillinneet umpisokeiden suvakkinatsien poliittista kiihkoa ja hurmosta.

Hyvät kuulijat, tärkeämpää kuin se, mistä Suomi puhuu, on se, mistä Suomi joutuu vaikenemaan. Media levittää ilmoille täyttä sontaa pimittääkseen kansalta ruman totuuden. Suomalaisia viedään teuraalle kuin pässiä narussa. Ei tämä kansa tyhmää ole, niin että se haluaisi tehdä itsemurhan, mutta valitettavasti valhe on syöpynyt niin syvälle yhteiskuntaan, että tämä hyväntahtoinen väki on saatu uskomaan musta valkoiseksi ja valkoinen mustaksi – ja vieläpä sateenkaaren värejäkin häpäisten.

Kun mediassa puhutaan ”äärioikeistosta”, on heti syytä kavahtaa, sillä kyseessä on poikkeuksetta vihervasemmistolaisten toimittajien harrastama tarkoitushakuinen mustamaalaus eli suoraan sanoen valehtelu. Monet Euroopan merkittävät nousevat puolueet eivät ole äärioikeistolaisia, vaikka media koko ajan täysin tahallisen virheellisesti niin uutisoi. Myöskään Suomen Sisu ei ole äärioikeistolainen eikä ylipäätään minkäänlainen ääriliike. Se on isänmaallinen ja kansallismielinen järjestö, josta meidän kaikkien suomalaisten tulee olla aidosti ylpeitä. Hyvät kuulijat, isänmaallisuudessa ei ole mitään rumaa, vaan tietenkin aivan päin vastoin. Valitettavasti kaikki kaunis ja puhdas ja jalo pyritään nykyaikana likaamaan.

Kaikenlaisia leimoja on matkan varrella minuunkin lyöty pelkästään maahanmuuttoa ja islamia koskevien kriittisten kannanottojeni vuoksi. Itse kuitenkin sijoitun näkemyksiltäni selkeästi poliittiseen keskustaan, eli minä en kannata ahnetta rahavaltaa eli rajoittamatonta kapitalismia enkä epäinhimillistä järjestelmävaltaa eli sosialismia. Punalipun heiluttajille minulta ei liikene mitään ymmärrystä, ei myöskään hakaristi saa sympatiaani. Islamin lippu ja sen henki pysyköön helkkarin kaukana tästä ihanasta maasta Kristuksen nimessä! Se on siniristilippu joka täällä ylväästi tuulessa liehukoon, hamaan maailman loppuun saakka.

Hyvät kuulijat, mediaväki on ottanut haaskalinnun roolin, joka ei sille kuulu. Tiedonvälittäjän pitäisi pyrkiä totuuteen eikä poliittisesti värittyneeseen mielipiteenmuokkaukseen. Journalismi on hieno laji, mutta moraaliltaan läpimädäntynyt roskajoukko häpäisee sitä joka päivä. Jos minulla olisi valta, määräisin välittömästi korppikotkan polvilleen ja parannuksentekoon.

Lopuksi haluan vielä sanoa, että minullakin on unelma. Se on se, että Suomi säilyy ehyenä ja itsenäisenä kansakuntana ja repäisee itsensä irti itselleen tuhoisasta monikulttuurihurmoksesta. Siihen tarvitaan kansan luonteen lujuutta ja väkevä poliittinen reformi. Alkakoon se vaikkapa täältä Pohjanmaan suunnalta kuten eräät muutkin merkittävät kansanliikkeet. Nyt tarvitaan suoraa demokratiaa ja sitovia kansanäänestyksiä. Kansan enemmistön pitää saada päättää Suomen suunnasta. Muutosta odottaen ja siitä haaveillen, toivotan teille kaikille aurinkoista kesää.

Puheeni 11.6.2016 Seinäjoen SisuAreenalla (Teemana ”Mistä Suomi puhuu”)

 

Seinäjoki 11.6.2016

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “281. Vihapuheeni Seinäjoella

  1. Tässä vielä varmuuden vuoksi toisella kameralla videoitu versio Mauri Peltokankaan esipuheen kera:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s