James Hirvisaari

292. Viihdettä kerrakseen

4 kommenttia

”James Hirvisaari on maaninen raiskattujen oslolaisten naisten genitaaleilla tanssija”
”Erkki Kalevi on luonut ”poliittisen” uransa tanssimalla raiskattujen naisten genitaaleilla”
”Hän edelleen jatkaa maanista tanssiaan raiskattujen naisten genitaaleilla”
”Kyllä tällaiset tyypit ovat Asikkalan tyttärille huomattavasti vaarallisempia, kuin raiskaajat, kansallisuudesta riippumatta.”
”Potkukelkkaa äänestivät häneen netissä ”tutustuneet”, vihakirjoituksista ihastuneet surkimukset.”
-REIJA HÄRKÖNEN


 

Kun minut suurella äänimäärällä valittiin kansanedustajaksi keväällä 2011, läheiseni olivat luonnollisesti iloisia puolestani. Yksi sukulaispariskunta kuitenkin kilahti täysin ja alkoi tuottaa minusta pelkkää pahaa puhetta internetin keskustelupalstoille. Toimintaa voisi luonnehtia jopa nettivainoamiseksi.

Kokosin parhaita paloja loanheitosta tänne muistiin. Hämmästelen sitä, kuinka ihmisen mielenmaailma voi niin vakavasti erkaantua todellisuudesta: rakennetaan harhainen mielikuva, jota vastaan ruvetaan taistelemaan silmittömällä raivolla ja vihalla, eikä laisinkaan haluta keskustella nokakkain asianosaisen kanssa.

Ymmärrän, jos poliittisissa näkemyksissä on ihmisten kesken eroja, mutta moitittavaa on kajota henkilöön. Nämä ihmiset eivät minua kunnolla edes tunne. On selvää, että heidän poliittiset näkemyksensä eroavat omistani, koska he viihtyvät tämmöisessä seurassa, jota voisi luonnehtia räyhävasemmistolaiseksi:

Poliisihallitukselle osoitetun viestin allekirjoittajat

 

Räyhävasemmistolla on anarkistisia piirteitä,  ja se kokee oikeudekseen käyttää kaikkia mahdollisia keinoja oman agendansa ajamiseen. Erityisesti maahanmuuttopolitiikassa tuo joukko on ilmeisesti kokenut olevansa alakynnessä, joten vastareaktioksi he ovat kehittäneet rasistihuutelun, jolla vastapuolen edustajat pyritään leimaamaan rasisteiksi ja fasisteiksi ja siten viemään heiltä ihmisarvo, jolloin heitä ei tarvitsisi kuunnella. Heidät voidaan jopa kammeta syrjään poliittisesta päätöksenteosta, kuten ruotsidemokraateille läntisessä naapurimaassamme on käynyt.

Tästäkin voi jotakin ehkä päätellä kommentoijan poliittisesta suuntautumisesta.

 

Sukulaispariskunta oli niin tuohtunut kansanedustajuudestani, että he palauttivat eduskunnasta lähettämäni joulukortin minulle takaisin. Eivät kuulemma ota vastaan joulutervehdystä ”rasistilta”.

joulukortin-palautus

 

Tässä syksyllä 2011 Todellisuus.orgiin tuotettua ilkeää vihakirjoitusta, poiminta Hommaforumilta:

 

 

Kesäistä musiikkitapahtumaakin piti pilkata:

 

 

Kirjoittaja teki poliisille tutkintapyynnön jouluisesta >> blogikirjoituksestani <<.

 

Tutkintapyyntö.

 

Mitään positiivista pariskunta ei ole vuosien varrella minusta kirjoittanut.

Näin puhuu Hyvä Ihminen™.

 

”Kiittämätön lurjus”?

 

Eduskunta-avustajani kirjoitti aikoinaan hienon blogitekstin, johon kommentoin näin:

Kerroin tuossa ”sukulaispariskunnan” levittäneen minusta valheita ja kas – eräs henkilö tunnisti siinä itsensä. 😉

 

Mitään mustamaalaamista ei tämä Hyvä Ihminen™ tietenkään itse katso koskaan harrastaneensa. 🙂

 

Ihanko paholaisen advokaatti? 😀

 

Siis kuka on harhaluulojen vallassa?

 

Sitten hiukan arviota kansanedustaja Olli Immosesta:

”Ainoa ero”?

 

Olli Immonenko tyhmä? Olen vahvasti eri mieltä.

Härkönen vähättelee somalien joukkoraiskauksen ”verrattain mitättömäksi tapahtumaksi”.

Hovioikeuden tuomio: tapaus ei ollut ”kopelointia” vaan TÖRKEÄ RAISKAUS.

 

Kas kun minä en olekaan ihan yksin mielipiteitteni kanssa. Kommentti Hesarin kyselyyn turvapaikanhakijoiden vastaanottamisesta:

Kyselyn tuloksissa oli vieläpä virhe, lukemat olivat vieläkin selvemmät (HS oikaisu).

 

Lisää hourintaa – yksissä tuumin:

 

 

Täyttä potaskaa: ”Hirvisaari, Halla-aho, Niikko, Eerola & kumpp. yrittävät nyt tehdä rasismin julkiseksi ja hyväksytyksi osaksi suomalaista politiikkaa. He tekevät sen Suomen eduskunnasta, puolueensa tuella ja myötävaikutuksella.” (RH Todellisuus.orgissa 24.3.2012)

Nämä henkilöön menevät rasistiherjaukset ovat äärimmäisen törkeitä.

 

Lienee jo syytä antaa muutama puheenvuoro niille läheisilleni ja sukulaisilleni, jotka minut paremmin tuntevat – he ovat tasapainoisia ja aidosti hyviä ihmisiä (teksti löytyy myös ensimmäisestä kommentista):

>> https://www.facebook.com/notes/james-hirvisaari/tsemppausviestit/10151667349054563 <<

 

Väärä maahanmuuttopolitiikka on aiheuttanut terroritekoja Euroopassa ja tuonut mukanaan paljon ikäviä lieveilmiöitä. Terroriuhka on noussut myös Suomessa, ja naisten turvattomuus on lisääntynyt. Oman kansan puolustamisessa maahanmuuttopolitiikan kiristämisen keinoin ei ole yhtään mitään moitittavaa.

Omassa toiminnassani katson onnistuneeni verrattain hyvin: suuri määrä suomalaisia on kireämmän maahanmuuttopolitiikan kannalla – ja poliittiset vastustajat ovat repineet hermonsa ja pelihousunsa. Se, että pari sukulaista on hajonnut atomeiksi, on tietenkin surullista, mutta halveksittavaa on käyttää oikeuslaitosta politiikan välineenä, itse en ikinä toimisi sillä tavoin.

Kansojen sekoittaminen ei ole siunaus vaan kirous, joka tuottaa eriarvoisuutta ja vaarallisia jännitteitä yhteiskuntaan ja etnisten ryhmien välille. Monikultturismi ei ole väistämätön luonnonlaki vaan poliittinen ideologia ja valinta. Minä valitsen oman maamme ja pienen kansamme puolustamisen.

Hollolassa 4.7.2016

 

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “292. Viihdettä kerrakseen

 1. Tsemppausviestit
  24. elokuuta 2013 kello 14:56

  Laitanpa tänne talteen nuo mieltä ilahduttavat kannustukset, jotka sain siskoiltani. He toivoivat minun ne julkaisevan, jotta eräiden henkilöiden suorittama maanisen sairaalloinen mustamaalauskampanja saisi vastapainoa niiltä, jotka minut oikeasti tuntevat.

  ”Rakkaat James ja Merja

  Piti vaan vielä sanoa kaikkien ’suku on pahin’ –juttujen jälkeen, ja kun ollaan seurattu hämmentyneinä varsinkin Jamiin kohdistunutta aivan kohtuutonta loanheittoa, että ainakin me – niin kuin kaikki jotka hänet oikeasti tuntevat eivätkä ole kateuden tms. sokaisemia tai häiriintyneitä – tiedämme että hän on mahdottoman älykäs ja fiksu, monilahjakas, miellyttävä, kertakaikkisen hieno ihminen! Poliitikkojen täytynee kestää enemmän julkisuuden kiroja kuin muiden, mutta rajansa kaikella; tiedämme että teillä olisi yllin kyllin aihetta nostaa kunnianloukkaus- tai herjaussyytteitä, mutta eipä se taida kannattaa. Maailma on joskus paha, mutta se on parempi paikka teidän ansiostanne;) Ihanaa kun olette olemassa! Nähdään Suomessa ensi kuussa;)

  t. Kikka (muslimi!)miehineen”
  (SO heinäkuu 2013)

  ”Tsemppiä pikkubroidi! Kuten tiedät, olen tosi laiska tietokoneen käyttäjä. Sain tarpeekseni siitä työelämässä. Silloin tällöin käyn kuitenkin vilkaisemassa nettisivujasi ja hämmästelen aina, minkälaista raivoa onnistut saamaan aikaan joissakin ihmisissä. Me sinun läheisesi tiedämme, kuinka älykäs, lempeä ja aina ystävällinen olet. Media luo sinusta aivan virheellisen kuvan – värikäs kielenkäyttösi tietysti vaikuttaa asiaan. Politiikasta voi tietysti olla eri mieltä, mutta miten jotkut jaksavat jatkuvasti suorastaan syytää henkilökohtaisia solvauksia? Heillä ei taida omassa elämässään olla mitään kivaa. Isosisko Leila”

  (LL elokuu 2013)

  Näitä on kiva lukea, kun sen sijaan eräs etäinen sukulaispariskunta levittää ilmiselvän pakkomielteisesti minusta valheita ja vihapuheita ympäri nettiä. Eivät edes minua tunne. Kaikki eivät valitettavasti ymmärrä, että politiikka on mielenkiintoista aatteiden kilpailua eikä ihmisten välistä veristä vihanpitoa. Kun erilaiset poliittiset näkemykset johtavat silmittömään vihaan ja ihmissuhteiden rikkoutumiseen, on mielestäni kyse melkoisen sairaasta tilasta. Eläisivät ja antaisivat myös muiden elää. Hiukan löysempi pipo voisi helpottaa oloa. 🙂

  Ja oma vaimohan minut parhaiten tuntee:

  ”Itse aikoinani kannustin Jamesia kovasti lähtemään mukaan politiikkaan. Ajattelin, että ummehtunut kenttä kaipaa kipeästi sellaisia ihmisiä, joilla ei ole minkään värisiä lehmiä missään ojissa, ja joiden suoraselkäisyyttä ei henkilökohtainen vallanhimo kierrä korkkiruuville. Osasin aavistaa kilpailun kovuuden, mutta en kuitenkaan tajunnut sitä, millaisiksi hirviöiksi ihmiset politiikan puitteissa muovautuvat. Olen ollut ja olen koko ajan kauhuissani, surullinen ja tavattoman pettynyt siihen, mitä kaikkea olen näiden vuosien aikana saanut tietää politiikasta, mediasta ja kaiken kaikkiaan ihmisten kateudesta, ilkeydestä, vallanhimosta ja valheellisuudesta. Siitä huolimatta olen nyt onnellinen siitä, että James ja hänen kaltaisensa uudet toimijat ovat pakottaneet saastan pintaan niin politiikassa kuin mediassakin. Ihmissuhteista nyt puhumattakaan. Vaikka pettymys tekee kipeää, itselleni on silti tärkeämpää tietää totuus niistäkin ihmisistä, joiden olen luullut rakastavan meitä, mutta joiden jopa vuosikymmeniksi sisälleen kätkemä viha nyt valuu yli äyräitten uskomattomina myrkkyvirtoina. Mitä me valheella teemme? Emme yhtään mitään! Lisää vain tarvitaan niitä sankareita, joilla on rohkeus sanoa suoraan kaikki se, mikä on yritetty pakottaa hiljaiseksi, jotta ahneus ja omahyväisyys saisivat rauhassa edetä. Me tarvitsemme lisää poliittisesti epäkorrekteja, mutta rehellisiä ihmisiä politiikkaan, niin että valheelle jää vähemmän ja vähemmän tilaa!”

  (MH maaliskuu 2013)

  https://www.facebook.com/notes/james-hirvisaari/tsemppausviestit/10151667349054563

 2. Olen taannoin blogiini kirjoittanut, että jokainen, joka nimittelee minua rasistiksi, on likainen suvakkihuora. Tästä säännöstä ei ole pienintäkään poikkeusta. Minä en ole rasisti vaan kristitty ja sellaisena nimenomaan vastustan kaikenlaista rodullista tai etnistä tai uskonnollista syrjintää. Mutta tokihan mieluummin olisin omaa kansaa puolustava ystävällismielinen rasistipossu kuin kansanpetturiksi havaittu ilkeä suvakkihuora.

  https://jameshirvisaari.wordpress.com/2015/12/26/230-suvakkihuora/#comment-651

 3. Kateus ja sitä ruokkiva eriävä maailmankatsomus, jonka ollessa vielä fanaattinen voivat kasvaessaan ja voimistuessaan muuntua uskomattomaksi vihantäyteiseksi pahuudeksi.

  Liekö itsensä säästämiseksi olemassa muuta lääkettä kuin täydellinen ignoroiminen, mikä taas saattaa kasvattaa vastapuolen vihaa ja kateutta entisestään, mutta onko sillä merkitystä?

 4. En nyt jauha asiasta enempää, mutta katson, että pelkästään jo kaiken yllä olevankin perusteella kyseinen pariskunta on ollut minua kohtaan ylimielinen, pahantahtoinen, epäystävällinen ja hämmästyttävän ilkeä.

  He ovat sanomaani vääristelleet ja siten harrastaneet räikeää mustamaalausta levittäen minusta vääristyneitä tulkintojaan internetiin. Heidän toiminnassaan tuntuu olevan anarkistisia piirteitä eli tahallisen vahingonteon tarkoitusta. Pidän sellaista sanallisena terrorismina. Kun dialogiin ei ole halua eikä ehkä kykyäkään, turvaudutaan alhaisiin keinoihin: haukkumiseen ja parjaamiseen, herjaamiseen ja pilkkaamiseen. Jokaisen on helppo havaita kaikkea tätä löytyvän yllä olevasta vihantäyteisestä tekstistä.

  Ajattelevat vieläpä olevansa erityisen hyviä ihmisiä. Minua ja ajatteluani eivät käytännössä laisinkaan tunne.

  Poliitikolle kritiikki on tervetullutta, mutta ihmisen demonisoiminen esimerkiksi poliittisten mielipiteitten vuoksi ei ole ainoastaan epäreilua vaan mielestäni sairasta, varsinkin kun kritiikki menee pakkomielteiseksi vahtaamiseksi.

  Luulisi olevan yhdentekevää, mitä mieltä yksi ihminen eli tässä tapauksessa minä olen joistakin asioista. Merkittävää on se, mitä mieltä kansalaiset ovat. Minulle taas on tyystin yhdentekevää, mitä ihmiset ajattelevat minusta. Paljon on kannattajia, paljon myös vastustajia – katson sen onnistumiseksi. Kritiikkiä voi antaa sivistyneestikin, mutta tämä pariskunta lienee jopa ylpeä yllä olevista hengentuotoksistaan, nimittelyistään ja pilkkaamisistaan.

  Politiikka demokratiassa on jaloimmillaan sitä, että erilaiset aatteet kilpailevat kansan kannatuksesta. Valitettavasti on todettava, että kaikki eivät reiluun peliin kykene.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.