James Hirvisaari

294. Kansanpetturit

4 kommenttia

On aika kysyä, kuka ajaa suomalaisuuden häivyttämistä omasta maastamme? Kuka haluaa poistaa rajat ja sekoittaa kansat ja miksi?

Sitä haluaa ennen kaikkea vihervasemmistolainen unelmaväki. Heidän käyttövoimakseen kelpaa suvaitsevaisuuden nimissä mikä tahansa yhteiskunnan ja yksilön moraalia rappeuttava aate – mutta ei jalo kansallisuusaate. He haluavat rajoittamatonta maahanmuuttoa ja monikulttuuria. He haluavat yhteiskunnan luhistumista saadakseen aikaan vallankumouksen.

Sitä haluavat myös rajoittamatonta kapitalismia kannattavat globalistit, jotka haluavat olla maailmankansalaisia ja kosmopoliitteja. Heitä kiinnostavat vain taloudelliset intressit, isänmaa ei laisinkaan.

Molempia joukkoja kutsun maan- ja kansanpettureiksi.

Räyhävasemmisto käyttää anarkiaa ja terrorisointia eli tahallista tuhotoimintaa asiansa ajamiseen. Vasemmistossa ei sammuteta vaan suorastaan suositaan räyhähenkeä. Suvaitsevaisuudesta ei näy jälkeäkään, kun kritiikin kohteena on poliittinen vastapuoli.

Suvakkipropagandaan eksyneet sielut ovat röyhkeän manipulaation uhreja. Hyvän Ihmisen Syndrooma (HIS) on vakava mielitauti.

Oikeasti hyvä ihminen on rohkea ja puolustaa omaa maataan ja kansaansa.

Vihervasemmistolaisten suvakkihörhöjen härskeimpiä väittämiä on leimata tiukan maahanmuuttopolitiikan kannattajat rasisteiksi, fasisteiksi, äärioikeistolaisiksi ja natseiksi.

”Suomalaiset eivät halua täyttää maamme joka niemeä, notkoa ja saarelmaa neekereillä, arabeilla ja islamilla.”

Arvioni mukaan suomalaiset eivät halua täyttää maamme joka niemeä, notkoa ja saarelmaa neekereillä, arabeilla ja islamilla. Minulla ei ole mitään neekereitä vastaan ihonvärin perusteella, mutta käytän sitä sanaa, koska typerysten mielestä sitä ei muka saisi käyttää.

Valtamedia on läpeensä valheen vallassa. Mediavallan väärinkäyttö on räikeää. Koko mediakenttä on moraaliltaan läpimädäntynyt.

Joka valheille rakentaa, se hauraista aineista rakentaa ja sielunsa tuhoaa.

Roskaväki tukehtukoon omaan sontaansa.

 

Pidetään Suomi Suomena.

SUVAKKI – Kyseinen termi koostuu sanoista ”suvaitsevainen” ja ”vajakki”, ja sitä käytetään pääsääntöisesti silloin kun suvaitsevainen suvaitsee jo tasolla ”kliininen idiootti”.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “294. Kansanpetturit

 1. Amerikkalainen neekerisaarnaaja julistaa väkevästi neekereistä:

 2. ”Kansanpetturit” osuu suoraan paiseeseen. Kiitos rohkesta tekstistä! Mätä valuu ulos: rappiomoraalia, eskapistista yhteiskuntafilosofiaa ja – politiikkaa, isänmaattomuuden visvaa, toimettomuuden ja laiskuuden sakkaa. Ja lopuksi kristinuskosta luopumisen luoti.

 3. (Lainattua, lopussa linkki)

  ”Ensimmäinen netistä löytyvä maininta suvakki-sanasta on 23.4.2012 Fundamentti-nimisessä blogissa.
  Kirjoittaja esittelee käsitteen blogauksen alkupuolella: ”suvakki (suvaitsevainen + vajakki)”.

  Syyskuussa ilmestyneessä blogauksessaan kirjoittaja iloitsee:

  * [– –] olen saanut ilahtua siitä että Fundamentin lanseeraama termi ”suvakki” on tarttunut yleiseen
  * käyttöön ja saavuttanut maahanmuuttokriittikkojen kesken suosion.

  Rasistijärjestö Finnish Defence League siteeraa edellistä 22.10.2012 Facebook-seinällään lisäten sanaselityksen:

  * SUVAKKI = Fundamentin lanseeraama termi ”suvakki” on tarttunut yleiseen käyttöön ja saavuttanut
  * maahanmuuttokriittikkojen kesken suosion. Kyseinen termihän koostuu sanoista ”suvaitsevainen”
  * ja ”vajakki”, ja sitä käytetään pääsääntöisesti silloin kun suvaitsevaisevainen suvaitsee jo tasolla ”kliininen idiootti”.

  En ole nähnyt kenenkään vaittävän, että ”Fundamentti” ei olisi keksinyt sanaa, joten voinee aika turvallisesti olettaa kirjoittajan lanseeranneen sanan vuonna 2012. Myöskään sanan merkityksestä ei ole epäselvyyttä näiden selitysten jälkeen.”

  View at Medium.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s