James Hirvisaari

297. Nizza

3 kommenttia

On erittäin raskas, surullinen mieli. Jotenkin osallistun tavallista vahvemmin kollektiiviseen suruun Nizzan tapahtuman johdosta. Ja tärähtäneistö on huolissaan rasismista. Minä olen huolissani siitä, että maailma on näin sairas ja että tämmöinen teko voi tapahtua myös Suomessa. Minä en esitä kepeää osanottoa. Minä osallistun syvästi suureen suruun.

Jokainen mieleltään terve ihminen tuomitsee raakalaismaisen väkivallanteon. Tuomitsemisessa ei ole mitään sankarimaista. Arvojohtajien pitäisi olla rohkeita tekemään kansamme turvallisuutta lujittavia päätöksiä, mutta valtiojohtomme on täynnä pelkkiä vellihousuja ja hourupäitä, joiden vastuulla on Suomen kohtalo. Syy sekasortoon on tietenkin väärässä politiikassa eli kelvottomissa ja vinksahtaneissa poliitikoissa.

Nizza. Suvakkihuorien vika.
Nizza. Suvakkihuorien silmät eivät aukene.
Nizza. Islam. Saatana.

Kapinen suvakkihuorasto suorastaan KUTSUU terrorismia puhtoisen Suomi-neidon kimppuun.

 

Kun tämmöinen surullinen näky valtaa Helsingin, tiedätte nimeltä ketkä ovat syyllisiä.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “297. Nizza

  1. Vanhassa testamentissa rinnastetaan toisiinsa symbolisesti seksuaalinen ja uskonnollinen uskottomuus. Ranska on monen murheen maa jo entuudestaan alkaen vallankumouksistaan. Valistusfilosofiasta asti skeptisyyttä, lisääntyvää ateismia ja moraalittomuutta, jolla oli 1920-luvun Pariisissa kukoistuskautensa. Räikeätä ateismia ja uskontoskeptismiä, joka taas sai kliimaksin muslimit raivostuttaneessa pilakuvasarjassa. Ja natsi-Saksa seikkailun (Petainin Ranska) jälkeen sukellus EU-utopian ytimiin. Sitä saa mitä tilaa. Karmeinta tässä se että lapset joutuivat maaleiksi. Tämä pahuus on todella jo saatanallisen voimakasta.

  2. suvakkihuora – uskottomuus omalle kansalle
    mediahuora – uskottomuus totuudelle
    juristihuora – uskottomuus oikeudelle
    tutkijahuora – uskottomuus tieteelle

    huomiohuora – uskottomuus sielun rauhankaipuulle 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.