James Hirvisaari

298. Tärähtäneistö™

4 kommenttia

Teuvo Hakkarainen puhuu pelkkää asiaa vaatiessaan päättäjiltä tekoja terrorismin torjuntaan, koska hän on normaalijärkinen suomalainen mies. Vain mieleltään vakavasti sairas voi olla eri mieltä: Suvakkihuorasto™, Tärähtäneistö™, Qusipäistö™, Hysteeristö™ ja muut poliittiselta mentaaliltaan vaikeavammaiset tahot ja yksilöt – nimeltä heidät kaikki jo tunnetaan. Jos valtiojohto ei kykene omaa kansaamme hirviöiltä puolustamaan, en yhtään ihmettele jos kansa alkaa äänestämään katoilta.

Itse sulkeudun hiljaisuuden retriittiin mietiskelemään enkä suostu pahan maailman oravanpyörään enkä vihan palvelijaksi.

Tärähtäneistö™ & co on valmis uhraamaan ihmishenkiä oman ideologiansa puolesta. Toki toivon, että uhreiksi joutuu tästedes vain Tärähtäneistö™ itse. Jos siis kannatat ja haluat rajoittamatonta maahanmuuttoa ja olet siten valmis uhraamaan monikulttuurisuuden ahnaalle alttarille oman maasi kansalaisia, toivon, että joudut itse maksamaan siitä koko hinnan – juuri sinä ja vain sinä. Kuule siis sinä etnohelvetistä unelmoiva suvakkihuora ja kansanpetturi: Totisesti toivon, että

-barbaarien joukkoraiskaamaksi ei joudu yksikään tyttö vaan juuri sinä.
-itsemurhapommittajan uhriksi ei joudu yksikään sivullinen vaan juuri sinä.
-rekan alle ei murskaudu yksikään viaton lapsi vaan juuri sinä.
-kadulla teurastetuksi ei joudu yksikään satunnainen kulkija vaan juuri sinä.

Valitettavasti se ei mene niin. Väärän maahanmuuttopolitiikan uhreiksi joutuvat täysin sivulliset ja viattomat ihmiset. Sen tähden pidän Tärähtäneistöä™ ja kaltaisiaan likaisina kansanpettureina.

Kusipää. Kansanpetturi. Nimesi tietävät kaikki. Raatosuvakki.

 

Teuvo Hakkarainen puolustaa Suomen maata ja Suomen kansaa.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “298. Tärähtäneistö™

 1. Väkivalta kääntyy aina edustamaansa aatetta vastaan.

 2. Suvakkihuoraston rupusakki haluaa tehdä maahanmuuttopolitiikkaa oikeussaleissa. Annettaisiin nyt vain kansalaisten päättää, halutaanko tänne islamia ja massoittain muslimeja.

  Hakkaraisen puheista rikosilmoitus:

  http://www.aamulehti.fi/kotimaa/perussuomalaiset-poliitikot-vaativat-muslimeja-pois-suomesta-hakkaraisen-puheista-rikosilmoitus/

 3. Syitä tilanteeseemme on monia. Euroopan EU-politiikan odotukset jäsenmaille, Suomen poliittisen eliitin ja korkeiden virkamiesten kuten Nergin sitoutuminen tähän linjaan ja vanhoihin toimenpideohjelmiin, elinkeinoelämän edustajien toive saada halpatyövoimaa ja romahduttaa matalapalkkaisten alojen palkkataso yleensäkin, rahojamme jaelleiden eläkeyhtiöiden huoli kansan elatussuhteesta työllisten ja työtä tekevien suhteen. Eikö tämä edusta kylmää laskelmointia joka on muutettavissa vain koko poliittisen kurssin vaihdolla mutta samalla politiikkamme synnyttäneisiin kysymyksiin rationaalisella tavalla vastaamalla? On vedottava esim. Niinistön edustamiin ns. tolkun ihmisiin. Nämä haukkumasi, yhteisvastuuta korostavat vapaamieliset idealistit ovat nielaisseet syötin, jolla pohjimmiltaan kova ja raadollinen politiikka on kansalle napattavaksi viety. Heistä fiksuimmat tietävät puhuvansa ja levittävänsä myös valheita mutta tarkoitus luoda monikulttuurinen Eurooppa ja Suomi pyhittää keinot. Mutta voihan tähän kuvioon kuulua mukaan jokin outo piirre kuten joukkohulluus tai sosiaalinen hysteria taustalla. Murrosvaiheissa tapahtuu aina erikoisia ilmiöitä. Pelottaa ajatella mihin tilanne meillä johtaa. Voittaako järki ja kansallisuuskunnia vai järjetön politiikan eliitin kylmä oman edun tavoittelu ja hyvyyden hysteria.

 4. suvakkihuora – uskottomuus omalle kansalle
  mediahuora – uskottomuus totuudelle
  juristihuora – uskottomuus oikeudelle
  tutkijahuora – uskottomuus tieteelle

  huomiohuora – uskottomuus sielun rauhankaipuulle 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s