James Hirvisaari

302. Synnyttääkö islam mielisairautta?

5 kommenttia

Europolin tuoreen raportin mukaan EU:n jäsenmaissa tehdyissä terrori-iskuissa vuonna 2015 kuoli 151 ihmistä. Heistä 150 sai surmansa jihad-iskuissa. Tänä vuonna tahti on kiihtynyt, ja tilastojen mukaan suunta on huono:

 

Terroristeista 96,5% on tänä vuonna (2016) ollut muslimeja. Ranskassa 35% muslimeista uskoo, että terrori-iskut islamin puolustamiseksi ovat tietyissä tilanteissa oikeutettuja. Nuorista muslimeista peräti 42% uskoo niin. Maailmassa mediaani terrori-iskut hyväksyvien muslimien määrälle on Pew Researchin mukaan 38%. (Tiina Wiikin blogista)

Herää tietenkin kysymys, mikä kumma saa ihmiset ryhtymään silmittömään pahantekoon täysin sivullisia ihmisiä kohtaan. Äkkiseltään tuntuu, että pitää olla kaalissa jotakin pahasti vialla, jos murhaa ihmisiä räjäyttämällä itsensä ostoskeskuksessa tai ajamalla rekalla juhlivaan väkijoukkoon.

Islamin mukaan muslimit ovat sodassa vääräuskoisia vastaan, ja koko maailma on valloitettava Allahille. Tältä pohjalta kyseessä eivät ole yksittäiset hullut vaan suuri joukko radikalisoituneita uskonnollisia ihmisiä, jotka ajattelevat tekevänsä oikein hyökkäämällä vihollisen alueelle.

Kollektiivinen harha

Uskonnon ja sokean uskon voima on suuri. Yksinkertaisella kansalla ei ole kapasiteettia arvioida tai varsinkaan kritisoida ylhäältä tulevaa ainoaa totuutta. Heidät on helppo villitä vihaan. Näkemykseni mukaan kyseessä ei ole varsinainen mielisairaus vaan puristava ahdaskalloisuus ja jonkinlainen kollektiivinen harha.

Islam kaipaisi kipeästi valistusta, mutta uskonoppineet sellaisen tiukasti torjuvat, koska Koraani on Jumalan ilmoitus ja islam on muuttumaton. Esimerkiksi Boko Haram -liikkeen nimikin viittaa sivistyksen tuomitsemiseen.

Radikaaleja uskontonsa sumentamia jihadisteja on saapunut runsaan maahanmuuton myötä Eurooppaan ja Suomeenkin. Heillä ei ole ystävällisiä ajatuksia meitä kohtaan. He vihaavat länsimaista vapaata yhteiskuntaa. He vihaavat meitä. Miksi sallimme kaiken tämän?

”MIKSI SALLIMME KAIKEN TÄMÄN?”

Väärän maahanmuuttopolitiikan synnyttämään ongelmaan on vain yksi ratkaisu. Laajamittainen maahanmuutto muslimimaista on lopetettava kokonaan ja turvapaikkapolitiikkaa siltä osin tiukennettava. Muslimien määrä yhteiskunnassa on pidettävä alle yhdessä prosentissa, myös alueellisesti. Maahantulijoiden seassa keskuuteemme pujahtaa liikaa vaarallista ainesta ja umpihulluja yksilöitä. On tullut jo. Valtiojohdon on vihdoin kavahdettava hereille ja ryhdyttävä pitämään huolta suomalaisten turvallisuudesta.

Sinisilmäinen maailmanhalaamisen aika on ohi.

 

Jihad-terrorismista epäiltyjen pidätykset vuonna 2015.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

5 thoughts on “302. Synnyttääkö islam mielisairautta?

 1. Sopiikohan tähän linkittää samaa aihetta käsittelevään blogiini:
  https://europolterrorism.wordpress.com/

  Itse blogin kysymykseen tuskin osaan vastata. Olen kuitenkin arvellut, että islamin eräs menestystekijä olisi mielisairaiden vihan suuntaaminen, mikä puuttuu monesta muusta kulttuurista. Ei niin, että se suuntaaminen olisi täydellistä, mutta merkittävän usein mielipuoli muslimi tappaa toisuskoisia niin Pakistanissa kuin Eurostanissakin.

 2. Ranskan presidentti François Hollande on toistanut, että Isis on julistanut sodan Ranskalle:
  http://yle.fi/uutiset/isis_ilmoittaa_etta_ranskan_kirkkohyokkaajat_olivat_jarjeston_sotilaita/9052227

  Samaa sanoi jo aiemmin Marine Le Pen islamilaisista fundamentalisteista:

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015010818986620_ul.shtml

 3. Islam on vieras uskonto ja parhainkin muslimi pysyy poissa taivaasta kunnes hyväksyy Kristuksen. Ainoa Jumala on Kristuksen Isä ja Jeesus Kristus on hänen Poikansa. Tämä on valistus muslimimaailmalle. Pyhä Henki muuttaa sitten kääntyneen, entisen muslimen sydämen ja antaa sinne totuutta ja rakkautta. Yksinkertaista mutta toimivaa kuin vanha höyryveturiliikenne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.