James Hirvisaari

305. Valhemaailma

2 kommenttia

Vandalismi, rettelöinti, taharrukset ja älämölö ovat olevinaan vain monikulttuurisuuden rikkautta ja ihanuutta, ja sen alttarille paremman maailman utopiasta fantasioiva unelmaväki on valmis uhraamaan ihan kaiken – hyvinvoinnin, yhteiskuntarauhan, turvallisuuden ja jopa omat tyttärensä.

Kovasti ollaan olevinaan hyviä ja suvaitsevaisia ihmisiä, mutta heti ollaan valmiita riistämään rasistileimoilla ihmisarvo niiltä, jotka eivät heidän haaveellista, houreellista ja haureellista valhemaailmaansa jaa.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “305. Valhemaailma

  1. Luulisin, että tämä ”fantasioiva unelmaväki” on enimmältään sellaisia, jotka uskovat asuvansa turvallisesti sellaisiĺla alueilla, missä ei koskaan (?) voi tapahtua mitään pahaa. Jotkut heistä ovat varmaan oikeassakin, ainakin ne, jotka asuvat muurien ympäröimillä ja/tai tarkasti vartioiduilla alueilla, joita vaivihkaa perustetaan sinne tänne ympäri Eurooppaa. Ja sitten ovat ne, jotka ovat nuoria, joilla ei ole omaa jälkikasvua ja (kas!) hekin asuvat kaukana todella monikulttuurisista lähiöistä. Monikulttuurisista lähiöistä, kuten tämä jossa asun. Kyllä, suurin osa naapureistani on aivan normaaleja perheellisiä ihmisiä. Jotkut jopa yrittävät solkata suomea! Mutta kun jihadistit Suomeen tulevat, mihin he muuttavat? Tuskin Kallioon tai Eiraan tai Kauniaisiin. Ei, he muuttavat tietenkin lähiöihin, joissa suuri (joissakin jopa suurin) osa asukkaista on monikulttuurisia. Niinkuin minun naapurikseni, ehkä. No, täällä oppii realistiksi, halusi tai ei.

  2. Liberaalille idealismi on moraalin ja sosiaalisuuden henkilökohtainen ja joukkokohtainen harhautuma. Siinä yksilön viat ja neuroosit yhtyvät yhteiskunnan politiikan vääristymiin ja utopioihin ja sama päinvastoin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.