James Hirvisaari

308. Jari Leinon tylytys Soinista ja Halla-ahosta

Jätä kommentti

Legendaarinen maahanmuuttokriitikko Jari Leino tylyttää ankarasti Timo Soinia ja Jussi Halla-ahoa Facebookissa:

”Tavallaan on niin, että Timo Soinia minä en voi syyttää petoksesta, koska hän kertoi minulle aivan avoimesti ja rehellisesti mitä aikoo tehdä. Ja on myös toiminut sen mukaan.

Viittaan aiemminkin kertomaani tilanteeseen PS:n vaalivalvojaisissa eduskuntavaalien 2007 jälkeen, jolloin Timo Soini tuli jatkoilla Suomen Sisun pöytään ja veti silloisille ehdokkaille myyntipuheensa. jossa hän kertoi, että pitää odottaa omaa vuoroaan, pitää edetä kuntavaalien kautta jne. ja kertoi minkä verran rahaa ja etuja milläkin Pokemon-tasolla (valtuusto, eduskunta, ministeri, meppi) saa. Timo Soini kertoi siinä pöydässä istuneille sisulaisille aivan avoimesti ja rehellisesti, että hänelle on tärkeintä valta ja sen mukana tuleva raha ja hän on valmis uhraamaan kaiken saadakseen rahaa.”

JA:

”Monella PS-aktiivilla tuntuu nyt olevan sama fiilis kuin Jari Sillanpäällä ensiyhdynnän jälkeen: peppu on kipeä ja on vaikea ymmärtää, miksi unelmien mies toimi niin itsekkäästi eikä lainkaan käyttänyt liukastetta.

Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Ymmärtäkää, että persunne on kipeä siksi, että te olette halukkaasti antaneet kusipäiden nussia itseänne perseeseen.

Syy siihen, että Suomi on petetty on Jussi Halla-ahon luottamus Timo Soiniin ja PS:n johtoon, jotka ovat – kuten jo vuosia sitten oli ennalta nähtävissä – myyneet Suomen.

Tästä PS:n, tai siis Soinin, petoksesta seuraa myös se, että ongelmien ratkaiseminen poliittisesti ja demokraattisesti on enää mahdotonta.

Tilanne on tämä ja tästä pitäisi päästä ylös ja eteenpäin. Toistamatta samaa virhettä.”

JA:

”Jokaisella äänestäjällä, oli se sitten kettutyttö tai uusnatsi, on vain yksi ääni. Äänestäjän valta ja vastuu päättyy siihen.

Mutta jos joku ehdokas saa 43 437 ääntä tai peräti 80 772 ääntä, niiden äänten mukana seuraa minun mielestäni valtava vastuu.

Mutta kuten sanottu, itse en voi syyttää Soinia petoksesta, koska hän kertoi minulle henkilökohtaisesti samassa pöydässä kasvotusten mitä hän aikoo tehdä ja mitkä ovat hänelle tärkeitä asioita. Ja hän toimi täsmälleen sen mukaan.

Jussi Halla-ahoa minä voin syyttää, koska hän istui silloin samassa pöydässä ja kuuli kaikki samat Soinin jutut ja reagoi niihin omalla tavallaan. Minun mielestäni Jussi ei ole toiminut siten kuin yli 80 000 häneen uskonsa asettaneen suomalaisen luottamus olisi edellyttänyt.”

– Jari Leino Facebookissa 15.8.2016

Jari Leino

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s