James Hirvisaari

319. Neuvoni nuiville persuille

13 kommenttia

Minulle suorastaan parasta mitä politiikassa on tapahtunut on ollut joutuminen pois persuista ja oman eduskuntaryhmän perustaminen. Se jos mikä kasvatti miestä. En hitollakaan haluaisi enää identifioitua persuihin.

Persujen maahanmuuttokriittisten joukkojen olisi syytä nyt välittömästi erota persuista ja muodostaa ihan oma poppoo. Ei tarvitsisi aloittaa tyhjästä, ja ensi eduskuntavaaleihin on hyvää aikaa saada oma puolue pystyyn.

Puheenjohtajavaihto ei auta mitään, sillä kenttä on lähes täysin Timo Soinin persunnuolijoiden ja SMP-jäärien ja junttien hallinnassa.

Mikään uusi pienpuolue ei onnistu tällä aikataululla saamaan riittävää uskottavuutta ja kannatusta.

Soinin olisi hyvä saada mitä ansaitsee: Soini ryssi hienon kansanliikkeen, nähköön hän myös oman siitoksensa tuhon.

Fiksut nuivat persut, teitä on paljon – kieltäytykää tekohengittämästä Soinia. Lopettakaa likaisen teatterin tukeminen. Älkää pelätkö rasistileimoja.

Juuri nyt on aika toimia. Aloitatte irtoamalla persujen eduskuntaryhmästä ja eroamalla puolueesta. Se rohkaisee varmasti suurta joukkoa muita mm-kriittisiä toimijoita. Pyydätte Jari Leinon johtoon. Saatte kansan tuen ja kunnioituksen.

Teette sen oman maanne ja kansanne tulevaisuuden takia.

Uhratkaa itsenne, olkaa sankareita.

 

Demagogi

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

13 thoughts on “319. Neuvoni nuiville persuille

 1. Nuiva ”falangi” saisi eduskuntavaaleissa takuulla huimasti ääniä. Se voisi myös olla nykyisille kansanedustajille ainoa tapa varmistaa oma eduskuntapaikka persujen romahtaessa.

 2. Perussuomalaisista tehtiin rahan ja vallan myötä sanojaan syöviä peruspoliitikkoja. Hienoa että nahkojaan myymättämiäkin on yhä jäljellä kuten sinä. Tiesi on ollut todella kaita ja portti ahdas. Ole ihmisenä mitä vain, politiikassa olet tehnyt hyviä ja rohkeutta vaativia tekoja. Eikös sellainen ihminen ole ainakin joskus ollut oman elämänsä sankari?

 3. Hyvä James! Kylmä analyysi, ja ihan realistinen, Persut todellakin ovat romahtamassa. Jotain tarttis tehdä! Tajuavatko nykyiset PS- edustajat tilannetta?
  Saadaanko tällaisesta puolueen hylkäämästä porukasta sitten vakavasti otettava puolue aikaiseksi.
  Nykytilanne jossa kirjava joukko euro- ja haittamaahanmuuttokriittisiä pienryhmiä pyristelee itsekseen ja pyrkii puolueeksi ei todellakaan johda yhtään mihinkään. Joku ryhmä voi tuurilla saada yhden kansanedustajan ja se on yhtä tyhjän kanssa. Kynnys on aika korkea suomalaisessa järjestelmässä.
  Nukkuvien puolue kasvaa kun ei ole potentiaalista vaihtoehtoa, kaikki puolueet nuoleskelevat EU:n eliittiä.
  Ääniä olisi tarjolla toimivalle vaihtoehdolle satoja tuhansia, Perussuomalaiset eivät toimi enää oikeana vaihtoehtona, mihin katosi Soinin slogan, missä EU siellä ongelma? Onko Timo aivopesty, lahjottu vai onko meitä kusetettu alusta saakka?
  Perussuomalaisen puolueen muuttaminen soluttamalla tuhansia nykymenoon tyytymättömiä puolueen jäseniksi voisi sekin olla mahdollisuus. Valmis organisaatio puoluetoimistoineen ja muineen.
  Puoluekokouksessa täysi rumba päälle ja Soini pihalle!
  Nykymenolla taistelevat lähinnä RKP:n kanssa kumpi on suositumpi.
  Eli todellakin JOTAIN TARTTIS TEHDÄ!

  • Valitettavasti luulen, että meitä on kusetettu ihan alusta alkaen. Soinin agendalla on koko ajan ollut Soini itse eli ei yhteinen hyvä, ei isänmaan asia eikä mikään muukaan Suomen etu.

 4. Vaikka Jamesin henkilökohtaisen kaunan ymmärränkin, olettaisin silti isänmaallisempaa otetta. Tätä maata ei käännetä enää seuraavissa EK-vaaleissa, se on käännettävä ennen sitä. Tämä taas ei onnistu muuten, kuin juuri päinvastaisella toiminnalla, kuin mihin James nyt kehoittaa.

  • Tässä ei ole kyse henkilökohtaisesta kaunasta, sellainen olisi pelkästään säälittävää. Kyse on Suomen suunnasta ja kansamme kohtalosta. Nuivien räväkkä irtiotto persuista olisi nyt välttämätöntä. Se on selkeä ehdotukseni, ja täysin toteuttamiskelpoinen. Siinä olisi mm-kriittisen liikkeen väkevä sissijoukko valmiina keräämään ensi eduskuntavaalien jättipotin. Puolueeksi rekisteröityminen kävisi käden käänteessä.

   • Tässähän meillä on kyse lähinnä oppiriidasta, halutaanko maahan päästää 100’000 vai 300’000 muslimia ennen kuin aiomme vaikuttaa asiaan oikeasti. Itse olen sen 100’000 kannalla, koska enne sitä 300’000 riski aseellisesta selkkauksesta kasvaa kohtuuttoman suureksi.

 5. Hyvä! Soinin takinkääntö on jo aiheuttanut kauheat seuraukset. Olet oikeassa että Perussuomalaisia on mahdoton pelastaa. Uusi puolue on paras ratkaisu. Hienointa olisi jos isänmaallisten rivit saataisiin yhteen. Silloin vaalitulos olisi kuin Unkarissa, koska me haluamme olla itsenäisiä ja säilyttää isänmaamme. Nyt ihmisiä koolle, aikaa voi olla vähänkin.

 6. Jos Persuista irtaantuisi omaksi eduskuntaryhmäkseen nuivia edustajia, niin ryhmä olisi heti poliittinen vaikuttaja. Samalla voitaisiin käynnistää uuden puolueen perustaminen. Ehtii hyvin ennen eduskuntavaaleja.

  Miettimisen arvoista olisi myös liittyminen johonkin nykyiseen puolueeksi pyrkivään ryhmään. Suomi Ensin liikkeessä saattaa olla potentiaalia.

  Nuivien edustajien kannattaa ottaa huomioon, että heidän nuivat äänestäjänsä eivät ääntä Persuille anna. Jos nuiva edustaja pysyy Persuissa, hän putoaa äänikadon takia eduskunnasta seuraavissa vaaleissa. Hän ei menetä mitään, jos lähtee Persuista jo nyt. Lähteminen nyt on ainoa mahdollisuus jatkaa seuraavassa eduskunnassa, jos haluaa olla nuiva.

  Timo Soinin kanssa ei tule olla missään tekemisissä. Ehkä tuo ihminen on säätiöillä turvannut omia etujaan. Ehkä hänellä on tavoitteena jokin palkintovirka. Mutta hän ei välttämättä tule nauttimaan saaliistaan pitkään. Terveys voi pettää.

  Jos nyt nuivapuolue syntyy, niin sen jäsenet eivät saa olla puolueessa omaa etuaan tavoittelemassa. Sääntöihin pitää kirjoittaa sellaiset pykälät, että oman edun tavoittelijat pysyvät puolueen ulkopuolella.

 7. Eduskuntavaalit on tietenkin se, mihin ensisijaisesti pitää tähdätä, mutta ei pidä unohtaa, että kuntavaalit ovat jo ensi vuonna!

  • Toisaalta pitää myös muistaa se, että gallupit eivät äänestä. Tosiasiassa persujen kannatus saattaa olla suurempi kuin mitä viralliset luvut näyttävät.

   Voi olla myös, että Soini on ajatellut nykytilanteen tuovan persuille automaattisesti kannatusta kun muita vaihtoehtoja ei ole. Se nähdään ensi vaaleissa, saako miten paljon ”anteeksi”.

   • Soinin kohtalon pitäisi olla nuiville yhdentekevä. Merkitystä on maahanmuuttopolitiikalla. Sillä että Suomessa on joukko, puolue, joka ei rasistileimoja pelkää eikä kritiikkiään häpeä. Persuissa joutuu pidättelemään, koska puolue pyrkii salonkikelpoisuuteen ja pomppii sekä median että poliittisen vastustajan pillin mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s