James Hirvisaari

320. Taiteen rappio

2 kommenttia

Teatteri ja kaikki muukin taide on pahasti rappiolla siellä vallitsevan vasemmistolaisen hengen takia. Tasapäistäminen syrjii lahjakkuutta.

Maalaustaiteessa tasottomuus on näkynyt jo kauan. Pelkkiä töherryksiä. Kaikki eivät osaa piirtää.

Suurin osa varsinkin pop-musiikista on lahjatonta renkutusta. Kaikki eivät ole musiikillisesti lahjakkaita.

Olen huomannut, että eduskunnassakin vasemmisto on täynnä keskinkertaisuuksia. Erityisesti sdp:n porukasta ei löydy erityisen lahjakasta väkeä. Heidän poliittinen toimintansa ja esiintymisensä on pelkkää rääkymistä, koulutustasosta riippumatta. Aivan kuin he kaikki olisivat olleet Jouko Turkan opissa. Sylki lentää ja kuola valuu. Silmissä viha ja hullun kiilto.

 

Jouko Turkan haastattelu on katsomisen arvoinen. Poliittisilta katsomuksiltaan Turkka oli vasemmistolainen. Hän kuului lyhyen aikaa SKDL:ään ja pyrki puolueen listoilta eduskuntaan vuonna 1972. Vaikka hän sittemmin luopui politiikasta, koska se ei hänen mukaansa toiminut teatterissa, hänen kiinnostuksiinsa kuului ”kapitalismin loppu”. Turkka kuoli 22.7.2016. (Wikipedia)

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “320. Taiteen rappio

  1. Pop-musiikki on pääasiassa tietokone”sävellettyä”. Rock-konsertissa ei pitkään toviin havaittu, kun koneasetulitus alkoi, luultiin, että se on efekti (Pariisi 2015).

  2. Suomeen mahtuu vähän taidetyylejä kerrallaan. Waltarin pienoisromaanien julkaiseminen olisi nyt ilman ns. nimeä niin ja näin. Valtakunnan salaisuus kai torjuttaisiin kokonaan, koska siitä ei löydy positiivista viittausta islamiin😜

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s