James Hirvisaari

321. Valtakunnan viholliset

3 kommenttia

Saattaa kuulostaa uskomattomalta, mutta elämme keskellä tietoista ja tahallista mädätystä, jonka perimmäisenä tarkoituksena on tuhota kansakunnan eheys ja terveen yhteiskunnan peruspilarit.

Tätä likaista työtä tekevät kansamme viholliset, joita on soluttautunut merkittäville paikoille maamme johtoa myöten sekä koko valtamediaan. Heidän päämääränään on se, että Suomea ei enää ole eikä suomalaisia kansakuntana.

Tämä petollinen vihollinen ei ole maahanmuuttajaväestö eikä yksinään mikään maamme ulkopuolinen taho, eivät juutalaiset eivätkä muslimit eivätkä jenkit vaan sairas kulttuurimarxismin henki.

Lisäksi kansan sielussa on vakava trauma, joka juontaa juurensa sisällissodasta. Neuvostoliittoa haikailevat punikit toki himoitsevat revanssia, mutta monet ovat varmasti huomanneet, minkälainen suomivihamielisyys ja moraalinen mädätys pesii myös rkp-henkisissä piireissä.

Vapaamielisen konservatiivin näkökulmasta sananvapautta vaaliva oikeistohenkinen liberalismikaan ei ole ongelma, vaan mätäpesäke sijaitsee vasemmistoliberalismissa, jossa moraalilla ei ole mitään sijaa. Sen mukaan hyvä on pahaa, oikea on väärää ja puhdas on likaista.

Ei ole ihme, että Raamattukin neuvoo, että viisaan sydän vetää oikealle, mutta tyhmän vasemmalle.

Monien ihmisten mieliin on ohjelmoitu vahingollinen meemi, jota voi kutsua myös kollektiiviseksi mielisairaudeksi. Itsetuhoisuus ei ole terve piirre, ei myöskään toisten ihmisten elämän tahallinen pilaaminen. Se on rikollisuutta ja ilkeää kansanpetturuutta.

Taustamoottorina pyörii tietenkin suuri raha.

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “321. Valtakunnan viholliset

  1. Täytyi lukea vielä toiseen kertaan juttusi. Siinä on paljon asiaa. Nykyään on vaikea löytää ytimiä suurella nopeudella vyöryvien tapahtumien sotkusta. Vasemmisto-vihreä, jälkimarxilainen idealistinen liberalismi on Euroopan ja USA:n demokraattinen johtava aate yhteiskuntapolitiikassa. Se on samaa myrkkyä pohjimmiltaan kuin Karl Marxin harjoittama Hegelin filosofian raiskaaminen utopistisine odotuksineen. Tuota vanhaa ja uutta myrkkyä on vastustettava, mutta ikävä kyllä se jäytää yhteiskuntaa eri puolilla. Miten hillitä sen leviämistä?

  2. Kiitos kirjoituksesta. Siinä oli ongelma lyhyeksi kiteytettynä.

    • Kiitos. Tässä tiivis informaatiopakkaus kyseisestä kollektiivisesta mielisairaudesta, kulttuurimarxismista, joka on kulissiavioliitossa talousglobalismin kanssa:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s