James Hirvisaari

322. Monikultturistaminen

1 kommentti

Monikultturistaminen ei ole uusi keksintö vaan ikivanha keino alistaa kansoja, heikentää niitä ja pakottaa sopeutumaan ja luopumaan itsenäisyydestään ja kansallisuusajattelusta. Sitä harrasti jo muinainen Assyrian valtakunta pakkosiirroilla ja kansoja sekoittamalla. Sillä tavalla luodaan helposti hallittavia heterogeenisiä massoja, joilla ei ole yhteisiä intressejä oman kansan puolustamiseen.

Valitettavasti sellaista kansanpetturuutta harrastaa Suomessa sekä vasemmisto että oikeisto, kumpikin taho poliittista valtaa himoiten. Vasemmiston ”kansa” ei ole koskaan ollut alkuperäiseen väestöön pohjautuva populaatio vaan internationalistinen proletaari, ja oikeistokin on täysin avoimesti luopunut koti,uskonto,isänmaa -ajattelusta.

Ja haukkuvat rasisteiksi ja fasisteiksi niitä, jotka omaa maataan, äidinkieltään ja kulttuuriaan rakastavat ja haluavat puolustaa.

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “322. Monikultturistaminen

  1. Noniin. Tässä se tuli. Olenkin ihmetellyt miksi vasemmisto ja oikeisto vetää yhtä köyttä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s