James Hirvisaari

328. Elinan briljantti vihapuhe

6 kommenttia

Vihaan tämän maan päättäjiä, jotka omaa etuaan tavoitellen tai EU:n huippuvirkojen hullunkiilto silmissään ovat ajaneet alas tuntemamme hyvinvoinnin viimeistään viimeisten 20 vuoden kuluessa.

Vihaan niitä mädättäjiä, jotka ovat antaneet rakkaan isänmaamme 100-vuotisjuhlat hullujen järjestettäviksi.

Vihaan, että ko juhlavuoden rahastosta jaetaan rahaa monikulttuurisuuteen ja kaikkeen joka loukkaa itsenäisyyttämme.

Vihaan valtamediaa, joka vastoin omia journalismin eettisiä sääntöjä kirjoittelee ihan mitä tahansa.

Vihaan sitä härskiä, moraalitonta epäinhimillisyyttä miten hyvinvoinnin rakentaneet vanhukset ovat jätetty heitteille.

Vihaan sitä kuinka kaikista köyhimmiltä ja kaikkein heikoimmilta leikataan, että kaikkeen tyytymättömät kehitysmaabarbaarit voivat mutristaa alahuuliaan vielä enemmän.

Vihaan sitä tekopyhää paskaa joka ylistää sananvapautta, samalla kun tämä vapaus on viety valtaosalta kansaa.

Vihaan sitä, että me nielemme kaiken tämän paskan ja oman kansanmurhamme eikä vieläkään ole kymmeniätuhansia ihmisiä mielenosoituksissa.

Vihaan, että segregaatiota ylistetään ja ”tasa-arvoinen kohtelu” on pelkkää paskaa ja sanahelinää.

Vihaan niitä omahyväisiä mulkkuja, jotka naama norsun vitulla hymyilevät lehtien palstoilla ja vaativat malttia ja säästöjä samalla kun eivät itse osallistu samoihin talkoisiin.

Vihaan hädänalaisia teeskenteleviä joukkoraiskaajia ja mätää pakolaispolitiikkaa, joka antaa ihan kaikkien jäädä tänne vaikkeivat olisi oikeutettuja turvapaikkaan ja vaikka tappaisivat, raiskaisivat tai tekisivät mitä hyvänsä, ei päästä heistä eroon.

Vihaan selkärangattomia mulkkuja jotka istuvat hallituksessamme.

Vihaan niitä lampaita, jotka eivät uskalla ottaa kantaa tilanteeseen ja hyväksyvät hiljaa kaiken paskan.

Minussa ei ole ikinä ollut näin paljon vihaa. Ei koskaan. Vihaan että tämä kaikki tapahtuu silmiemme alla ja meidät on aivopesty uskomaan ettemme muka voi tälle mitään. Eniten vihaan teitä, suvaitsevaiset ameebat, joilla ei ole selkärankaa ja vasikoitte oman maan kansalaisia omien perverssien maailmanhalausutopioiden eteen. Olette pahempia kuin Ryssän desantit. Olette häpeä ja rutto, kaikkein kammottavin siivu maamme historiaa. Te häpäisette omien esi-isienne ja äitienne maan ja kaipaatte siitä vielä kunniaa. Ei ole olemassa sanaa kuvailla teidän alhaisuuttanne. En voi sanoa mitä toivon teille ääneen, mutta toivon sen päivän vielä koittavan.

Elina Louko

 

hirviö

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

6 thoughts on “328. Elinan briljantti vihapuhe

  1. Melko jyrkästi sanottu, mutta en keksi yhtään kohtaa jolla ei olisi vastinetta todellisuudessa.

  2. Etkä ole suinkaan ainoa, josta noin tuntuu, et todellakaan. Mutta eivät tällaiset kiroilut tai jupinatkaan netissä mitään muutosta tuo. Mitä ehdotat oikeasti tehtäväksi?

  3. Joo joo, mutta eihän tuossa ole, ainakaan vielä, mitään konkreettisia toimenpide-ehdotuksia. Se EI riitä, että on taas yksi porukka toteamassa, että paskastipa on hoidettu hommat. Olisiko sinulla ihan toteuttamiskelpoista ehdotusta esimerkiksi sen suhteen, miten oleskeluluvattomat saadaan tehokkaasti potkittua ulos tästä maasta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.