James Hirvisaari

330. Myös Pertti Nykäselle brutaali syyte

2 kommenttia

Taas yksi sananvapauden sankari on likaisen järjestelmävallan vainottavana.

Vantaalainen Pertti Nykänen on tänään saanut kutsun kuulusteluun, aiheena ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan”. Pertti on kuvannut mielenosoitusta.

Poliittinen syyttäjälaitoksemme haisee todella pahalta. Mika Illmanin ja Jorma Kalskeen demoninen löyhkä edelleenkin hallitsee Valtakunnansyyttäjänviraston ilmapiiriä, vaikka he eivät enää edes työskentele siellä. Uunituore apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on selvästikin noiden haamujen marionetti, koska syytteiden perustelujen retoriikka pohjautuu selvästikin Ilmanin ja Kalskeen kelvottomaan tuotantoon. Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen seuraa vain sivusta ja hymistelee eikä laita mielisairasta peliä poikki.

Mielestäni kunnon ihmisiä ei kannata ruveta vainoamaan. Siitä voi seurata asianomaisille äärimmäisen vakavaa karmaa ja kirousta. Idiooteille tiedoksi: tämä ei ole minkäänlainen uhkaus, vaan kyseessä on jonkinlainen luonnonlaki: sitä saa mitä tilaa.

 

Rohkea Pertti pääsee hienoon seuraan. Vainottavina ovat (minunkin lisäkseni) tällä hetkellä myös:

Aiemmin sananvapauden sankareina sakkoja saaneita ovat muiden muassa:

Yksikään noista tapauksista ei kestä terveen ihmisen järjen valoa. Oikeusjärjestelmämme on vakavalla tavalla poliittisesti korruptoitunut ja moraalisesti läpimädäntynyt. Toivottavasti viimeinen tuomio pian koittaa.

 

Pertti Nykänen

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “330. Myös Pertti Nykäselle brutaali syyte

  1. Hollannissa yritetään hiljentään Geert Wilders uudestaan, tällä kerralla ”yllyttämisestä vihaan marokkolaisvähemmistöä vastaan”. Edellisellä kerralla 2011 kokeiltiin syytettä nimeltä’ ”uskonnollisen ja etnisen kansanryhmän loukkaaminen”. Wildersin julkisuus on sitä luokkaa, että hänet tuomittaessa Streisand efekti kyllä pitää huolen vastareaktiosta. Siksi mahdollinen tuomio tulee olemaan sakko tai joku muu luunapin kaltainen toruminen.

  2. Totisesti !

    Hienoa oli muuten ettei listoilta löytynyt sen yhden turkkulaisen mustaparran nimeä…

    Pysyy noinniinkuin ”kriittiset” ihmiset ja avohoito-osasto erillään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s