James Hirvisaari

332. Nyt lipsahti

4 kommenttia

Teologian Nestorit heitti minut ryhmästään pihalle sen takia, että kannatan Aito avioliitto -periaatetta. Ja mitä olin tehnyt? Ainoastaan jakanut alla olevan eduskuntapuheeni. On se kumma, ettei kestetä erilaisia mielipiteitä. Ovat mielestäni moraalisesti hataralla pohjalla. Sateenkaariväki tunkeutuu röyhkeästi joka paikkaan ja silti kokee itsensä muka syrjityksi.

Kuka enää kunnioittaa avioliittoa? Eivätkö useimmat elä nykyään avoliitoissa? Entäpä homoliitot? Kyseessä ei ole homoseksuaalien hinku avioliittoon vaan kulttuurimarxilainen hyökkäys perinteisiä arvoja ja myös kristillisyyttä ja luomisjärjestystä (tyttö/poika, mies/nainen, isä/äiti) vastaan.

”Tulee näet aika, jolloin ihmiset eivät siedä kuulla tervettä oppia vaan haalivat itselleen halunsa mukaisia opettajia kuullakseen sitä mitä kulloinkin mieli tekee.” (UT)

Mitä tarkoittaa kahden miehen välinen avioliitto? Avioliitto jo käsitteenä tarkoittaa miehen ja naisen välistä liittoa.

Minun puolestani tehkööt ihmiset mitä tahansa kunhan ei satuteta kolmansia osapuolia, mutta minua puistattaa tämä aika ja pyhän instituution häpäisy. Minua puistattaa myös se, että harrastetaan sänkyhommia avioliiton ulkopuolella – sitä ennen tai sen aikana. Sellainen on huoraamista. Ja teinejäkin suorastaan kannustetaan syntiin.

Ai pahus. Nyt lipsahti se sana.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “332. Nyt lipsahti

  1. Pyydän huomioimaan, että blogitekstistä huolimatta minä en halua kieltää avoliittoja tai homoseksuaalien yhdessä elämistä, sillä emme elä teokratiassa. Kritisoin sitä, että avioliitto-instituutio pyritään muuttamaan joksikin muuksi kuin se on.

  2. Olen samaa mieltä, haluaisin lisätä vielä sen: homt, lesbot, koprofiilit, pedofiilit, zoofiilit, nekrofiilit etc. voivat perustaa ihan oman kirkkonsa ja telmiä siellä miten päin huvittaa. He ovat häpäisseet jo liikaakin Herran Huoneeksi pyhitettyä, he eivät saa tulla komentelemaan kirkkoon häpäisemään ja syrjäyttämään Pyhän Raamatun ja kristillistä elämää sekä perinteitä.

  3. Haluaisin kääntyä kristityksi, mutta minua häiritsee nimenomaan se, kuinka kirkon edustajissa on ns. susia lammasten vaatteissa. He eivät usko perinteisiin arvoihin, joilla yhteiskunnat ovat kautta historian toimineet. Sen sijaan he ovat naiiviudessaan asettuneet kultturimarxistien puolelle mitätöimällä avioliiton merkitystä hymyssä suin. No, olenpahan kristitty ainakin sisimmässäni uskoen Herraan, Jeesukseen ja perinteisiin arvoihin.

    • Viimeisen lauseesi perusteella et mielestäni erityistä ”kääntymystä” tarvitse. Kirkoissa ja seurakunnissa on ihmisten vajavaisuudesta ja opillisesta kirjavuudesta johtuvia monenlaisia vinoutumia, ja sen tähden on vaikea löytää tervehenkistä hengellistä yhteisöä. Itse ajattelen niin, että juuri tuo USKO on se ainoa ”sakramentti”, jonka kautta ihmisyksilö on osallinen evankeliumista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.