James Hirvisaari

346. Kansamme kyykytys

3 kommenttia

Suomalaisia kyykytetään nyt oikein urakalla ja ihan joka sektorilla. Eduskunta tekee lähes pelkästään kansalaismielipiteen vastaisia päätöksiä, media leimaa kunnon ihmiset rasisteiksi, oikeuslaitos tuomitsee mielivaltaisesti kansamme puolustajia, ja muukalaisista pidetään paljon parempaa huolta kuin kotiväestä.

Olen jokseenkin varma, että kuristuksen ja kurjistuksen kiristyessä jollakulla vielä napsahtaa päässä. Ulkoisen uhan eli jihad-terrorismin lisäksi Suomi odottaa omaa breivikiään, ja syyllisiä yhteiskuntarauhan särkymiseen ovat pelkästään ylimieliset vallanpitäjät.

En osaa edes surra etukäteen.

noeihyvaltanayta

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “346. Kansamme kyykytys

  1. Kysehän on siitä että poliitikot pelkäävät nimenomaan näitä rauhanuskonnon edustajia, eivät suomalaisia.
    Tulijoiden mieliä ei saa pahoittaa, koska heillä on traumoja, heitä on syrjitty ym.
    Ja jos he pahoittavat mielensä se on vain meidän rasististen natsien syy. Tarjoamamme puuro on paskaa, Sipilän lupaamia omakotitalojakaan ei annettu, kyllä siinä mieli pahoittuu ja pahasti.

  2. Näihän se menee ja meno vain pahenee.

  3. Vähän aikaisemmin teki 90-vuotias itsemurhan ja surmasi muistaakseni puolisonsa myös. Oliko sovittu kaksoisitsemurha? Vanhukset voivat huonosti. He tekevät jo aika runsaasti itsemurhia. Häpeällistä sivuuttamista Suomessa. Breivik on sairas paska. Metsästi nuoria saaressa kuin tappovimmainen ahma. Kyllä jihadisti tekee meillä sen suuren luokan terroriteon ensiksi. Haluavat ehkä ensiksi kasvattaa ihmiskilpeään, jos kysymys koskee johdettua terrorismia. Muu poliittinen murha on kai aika mahdollinen niin vasemmistoradikaaleja kuin äärioikeistolaisia ajatellen. Ehkä sen tekee ensin ulkomaalainen fanaatikko. Kantasuomalaisilla on pidempi vieteri. Paljon pahaa pitää tapahtua ennen kuin suomalainen toisen suomalaisen kimppuun tosissaan käy. Onneksi niin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s