James Hirvisaari

347. Islamin ongelma – terrorismi

3 kommenttia

Aina jokin mielipide voi loukata jotakuta. Se ei ole rikollista. Uhkaamista on helppo välttää, samoin yleistämistä koskemaan koko kansanryhmää. Panettelu tarkoittaa ilkeää pahan puhumista ja solvaaminen kohti käyvää haukkumista, mutta poliittisesti motivoitunut Valtakunnansyyttäjänvirasto tulkitsee sanoja mielivaltaisesti: mikä tahansa kritiikki voidaan tulkita solvaavaksi. Lisäksi loukkaamistarkoitus (uskonrauhan rikkomisessa) tulkitaan ilmeisen tahallisesti väärin silloin kun siihen sovelletaan muuta kuin tarkoitustahallisuutta.

Terrorismiasiantuntija ja sotatieteiden maisteri Atte Kaleva taannoin Verkkouutisissa:

”Ymmärrän kyllä niitä tahoja, jotka turvallisuudentunteen horjuessa suhtautuvat kollektiivisen varauksellisesti islamiin ja muslimeihin, siitäkin huolimatta, että jihadismista viehättyy vain pieni osa muslimeista. Onhan jihadistinen väkivalta leimallisesti juuri islamilaisia yhteisöjä piinaava ongelma.”

Atte Kaleva kirjoittaa hyvin ja pureutuu asian ytimeen. Juuri tätähän kriitikot tarkoittavat, vaikka eivät aina ilmaise sitä noin taitavasti ja tarkasti. Ylipäätään on naurettavan typerää edellyttää äärimmäistä tarkkuutta nettikirjoitteluun. Oikeusjärjestelmämme ei joudu tämmöisistä farsseista ainoastaan naurunalaiseksi, se joutuu vihatuksi.

”Jihadistinen väkivalta on leimallisesti juuri islamilaisia yhteisöjä piinaava ongelma.”

Liian vapaan liikkuvuuden takia tuo ongelma on tullut myös Eurooppaan ja meille. Kysymys on maahanmuuttopolitiikasta, jonka kritiikki pyritään tukahduttamaan oikeuslaitosta hyväksi käyttäen. Oikeuslaitoksesta on tullut vasemmistolaisten ja muiden kulttuurimarxistien noitavasara. Rasismihuutelu ja vihapuhehysteria on pelkkä poliittinen lyömäase.

Halveksittavaa toimintaa – suomalaisten turvallisuuden kustannuksella.

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “347. Islamin ongelma – terrorismi

  1. Oikeuslaitoksesta on tullut vasemmistolaisten ja muiden kulttuurimarxistien noitavasara. Rasismihuutelu ja vihepuhehysteria on pelkkä poliittinen lyömäase.

  2. Onko tällainen mielipide rasistinen tai ulkomaalaisvastainen:
    Mielestäni lukuisat Koraanin käskyt ovat lakiemme, demokratian, ihmisoikeuksien, eläinten oikeuksien, sananvapauden ja sivistyksen vastaisia.
    Onko se edes mielipidekysymys kun sen on olemassaoleva tosiasia?
    Miksei tällaista saa sanoa julkisesti?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s