347. Islamin ongelma – terrorismi

Aina jokin mielipide voi loukata jotakuta. Se ei ole rikollista. Uhkaamista on helppo välttää, samoin yleistämistä koskemaan koko kansanryhmää. Panettelu tarkoittaa ilkeää pahan puhumista ja solvaaminen kohti käyvää haukkumista, mutta poliittisesti motivoitunut Valtakunnansyyttäjänvirasto tulkitsee sanoja mielivaltaisesti: mikä tahansa kritiikki voidaan tulkita solvaavaksi. Lisäksi loukkaamistarkoitus (uskonrauhan rikkomisessa) tulkitaan ilmeisen tahallisesti väärin silloin kun siihen sovelletaan muuta kuin tarkoitustahallisuutta.

Terrorismiasiantuntija ja sotatieteiden maisteri Atte Kaleva taannoin Verkkouutisissa:

”Ymmärrän kyllä niitä tahoja, jotka turvallisuudentunteen horjuessa suhtautuvat kollektiivisen varauksellisesti islamiin ja muslimeihin, siitäkin huolimatta, että jihadismista viehättyy vain pieni osa muslimeista. Onhan jihadistinen väkivalta leimallisesti juuri islamilaisia yhteisöjä piinaava ongelma.”

Atte Kaleva kirjoittaa hyvin ja pureutuu asian ytimeen. Juuri tätähän kriitikot tarkoittavat, vaikka eivät aina ilmaise sitä noin taitavasti ja tarkasti. Ylipäätään on naurettavan typerää edellyttää äärimmäistä tarkkuutta nettikirjoitteluun. Oikeusjärjestelmämme ei joudu tämmöisistä farsseista ainoastaan naurunalaiseksi, se joutuu vihatuksi.

”Jihadistinen väkivalta on leimallisesti juuri islamilaisia yhteisöjä piinaava ongelma.”

Liian vapaan liikkuvuuden takia tuo ongelma on tullut myös Eurooppaan ja meille. Kysymys on maahanmuuttopolitiikasta, jonka kritiikki pyritään tukahduttamaan oikeuslaitosta hyväksi käyttäen. Oikeuslaitoksesta on tullut vasemmistolaisten ja muiden kulttuurimarxistien noitavasara. Rasismihuutelu ja vihapuhehysteria on pelkkä poliittinen lyömäase.

Halveksittavaa toimintaa – suomalaisten turvallisuuden kustannuksella.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Comments (

3

)

 1. jameshirvisaari

  Oikeuslaitoksesta on tullut vasemmistolaisten ja muiden kulttuurimarxistien noitavasara. Rasismihuutelu ja vihepuhehysteria on pelkkä poliittinen lyömäase.

 2. Slarba

  Onko tällainen mielipide rasistinen tai ulkomaalaisvastainen:
  Mielestäni lukuisat Koraanin käskyt ovat lakiemme, demokratian, ihmisoikeuksien, eläinten oikeuksien, sananvapauden ja sivistyksen vastaisia.
  Onko se edes mielipidekysymys kun sen on olemassaoleva tosiasia?
  Miksei tällaista saa sanoa julkisesti?

%d bloggaajaa tykkää tästä: