James Hirvisaari

353. Koko kansan media?

5 kommenttia

Jos media olisi tasapuolisesti kaikkien suomalaisten puolella, se olisi puolueeton tiedon välittäjä.

Onko media koko kansan media? Ei ole, se on valehteleva roskajoukko, myös Suomessa.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

5 thoughts on “353. Koko kansan media?

  1. Järjestelmällistä Bilderbergiläisen uusliberalistieliitin pyörittämää globalisaation ja monikulttuurisuusfantasian lobbausta ja aivopesua.

  2. Trump oli kyllä parempi valinta kuin Hillary..
    Olen kuitenkin hivenen skeptinen tähän suutaukseen että Trumpin tytär Ivanka Tump kuten myös Ranskan Marine Le Pen molemmat ovat naimisissa juutalaisen kanssa. Olen ymmärtänyt että heidän strategiansa on uida mm. avioliittojen kautta valtion hallintoon..

  3. Hämmästyttävää miten paljon Trump näyttää herättävän raivoa, mutta toisaalta uutisointi valikoivaa. Aivan kuin USA:n ”kansannousua” toivottaisiin.

  4. Odotan sitä hetkeä, kun joku suuren luokan journalisti saa tarpeekseen median valhemaailmasta ja katkaisee kamelin selän.

  5. Marraskuu 2018: Trump nimitteli valehtelevaa mediaa kansan viholiseksi. Aivan oikein. Niin se on Suomessakin. (Suomenkielinen tekstitys)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.