James Hirvisaari

359. Ripulipaskakulttuurit

2 kommenttia

Pidän paljon huonompana sellaista kulttuuria, jonka miespuoliset oppivat pienestä pitäen alistamaan naista ja kontrolloivat esimerkiksi naisten pukeutumista ja liikkumista.

Pidän haisevana ripulipaskana sellaista kulttuuria, jonka miespuoliset raakalaiset raiskaavat ja jopa joukolla eli siis yksissä tuumin raiskaavat vierasheimoon tai -kulttuuriin kuuluvia naisia.

Semmoinen pelkkä raiskaamisen himokin on äärimmäisen sairasta paskaa, kollektiivista mielisairautta. Sellaista barbaarikulttuuria en hyväksy oman kulttuurini sekaan enkä rinnalle missään määrin.

En laisinkaan siedä sellaisia henkisesti loiseläintäkin alemmalla tasolla olevia perseilijöitä.

Itse asiassa tunteen tasolla koen, että sellaiset demonisaastat ansaitsevat tulla teurastetuiksi. Mooseksen lain mukaan raiskaus on murhaan verrattava rikos.

Kylmä empatian puute on kulttuurillinen asia. Huonossa kulttuurissa lähimmäisenrakkaus puuttuu.

 

Sana on vapaa

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “359. Ripulipaskakulttuurit

  1. Tuskin mikään kulttuuri on kokonaan ja läpeensä paska. Mutta jokin alakulttuuri voi olla.

    Geneettinen ominaispiirre saa aikaan joidenkin suomalaisten väkivaltakäyttäytymistä.

    Vastaavasti jokin geneettinen ominaispiirre voinee saada aikaan alttiutta raiskaamiseen.

    Genetiikkaa merkittävämpi tekijä lienee kuitenkin kulttuurigenetiikka. Yhteisössä vellova meemi voi olla suosiollinen raakalaismaiselle käytökselle, mikä selittää myös joukkoraiskaukset: barbaarit toimivat tunteettomasti ja yksissä tuumin, uhrin kärsimyksistä piittaamatta.

  2. Ajat tässä takaa ainakin osaksi islamin kulttuurin sisältörasitetta mutta yleiset syyt estävät suorapuheen. Useassa kulttuurissa on joukkoraiskattu erityisesti sotatilanteissa ja kapinoiden yhteydessä. Sotarikosten tutkiminen tuo sen esille. Ja jos nainen kasvaa alistavan ja esineellistävän ympäristön keskellä, hän joutuu helposti esineeksi tai alistaa itse heikompiaan. Outoa on kuitenkin se, että nykyfeministit eivät ryntää suojelemaan Euroopassa muslimien raiskaamia tai pakkonaitettuja tyttöjä vaan raatelevat länsimaisuutta. Ilmeisesti feminismi ei enää aja naisten oikeuksia vaan se ajaa erityisesti muita poliittisia päämääriä. Tämä on vain yksinkertainen kommentti laajaan aiheeseen. Ja tosiaan, ei ainoastaan islam-ongelma.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s