James Hirvisaari

361. Suvaitsemisen suhteellisuus

1 kommentti

Olen ollut havaitsevinani (hauskaa tämä suomen kielioppi), että nk suvaitsevaisten on aivan äärimmäisen vaikeaa suvaita minua ja ajatuksiani, politiikkaani ja retoriikkaani.

Olin kirjoittaa (hauskaa tämä suomen kielioppi), että tämä on luultavasti lyhin blogikirjoitukseni. Mutta onhan tuo edellinen vieläkin lyhyempi. Tosin ”yksi kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa”, joten kumpi näistä nyt sitten on itse asiassa lyhyempi? 🙂

Mutta jatkan vielä hiukan. Miksi siis suvaitsevaiset eivät suvaitse? Heidän ”suvaitsemisensa” onkin ilmiselvästi pelkkää feikkiä ja lumetta. Mieltävät itsensä hyviksi ihmisiksi, mutta todellisuudessa ovat oikeasti pahoja. Taisin taannoin kirjoittaa jotakin aiheesta otsikolla Lumesuvaitsevaisuus.

Minä suon sananvapauden myös vastustajilleni.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “361. Suvaitsemisen suhteellisuus

  1. Suvaitset suvaitsemattoman mielipiteen sinusta suvaitsevaisen suusta? 🙂 Koitahan kestää, James.. kohta se korjaantuu, uskon niin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s