James Hirvisaari

362. Lyhyesti juutalaisista

1 kommentti

Juutalaisia kohtaan esitetyssä kritiikissä kyse on usein hiukan samasta asiasta kuin kritisoida Sisilian mafiaa mutta ei kaikkia italialaisia kansana. Tai kritisoida inkvisitiota mutta ei koko kristikuntaa. Se ei ole välttämättä mitään rotuantisemitismiä, ei edes antijudaismia.

Jos juutalainen eliitti haluaa kansojen sekoittumista, sekoittukoot ensin itse muihin ja menettäkööt siten oman identiteettinsä. Eivät tietenkään tee niin, koska sekoittuminen tietenkin heikentää kansan identiteettiä.

Myös hengellisessä mielessä juutalaiset ovat uppiniskaista väkeä. Mutta sehän ei tee tyhjäksi ”valitun kansan” asemaa vaan vahvistaa sitä. Raamattukin on tullut juutalaisten kautta, samoin Jeesus Nasaretilainen.

Mutta jokainen juutalainen, joka haluaa edistää monikulttuuria, palvelee pelkästään omia itsekkäitä tarkoitusperiään. Maailman raha- ja mediavalta on väärissä käsissä.

Viittaan tähän videoon:

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “362. Lyhyesti juutalaisista

  1. Mielestäni Israelin valtiolla eikä siellä asuvilla juutalaisilla eikä suurimmalla osalla muistakaan juutalaisista ole tekemistä asian kanssa. Kyse on juutalaisesta rahaeliitistä, joilla on rahaa ja valtaa, vaikka muille jakaa(eivät jaa). Valehtelisin, jos sanoisin ettei juutalaisella rahaeliitillä ole mitään tekemistä esim. NWO:n ja Vapaamuurarien kanssa. Heidän toimintaansa maailman yhdistämiseksi ja valheen verkon levittämiseksi en voi hyväksyä. Pelottavinta asiassa on, että he hallitsevat vallitsevia mielipiteitä välikäsiensä kautta(Mediat) ja hallitsevat kokonaisia valuuttoja. Valehtelisin, jos sanoisin, että EU ei ole yksi heidän suunnitelmistaan läntisen maailman alistamiseksi yhden hallinnon alle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.