James Hirvisaari

364. Allahu Akbar!

3 kommenttia

(Puhe SuomiMaiden-tapahtumassa Helsingissä 3.3.2017, lopussa videona)

SHALOM! Olen opiskellut hepreaa ja sehän on kaunis kieli.
Samoin sen sukulainen arabia on kaunista, kun toivotetaan rauhaa: SALAAM ALEIKUM!

SUOMIKIN on selestinen kieli, ja muistuttaa paikoin arabiaa.
Tiedätte tämän lastenlaulun: ”Aja hiljaa, isi nyt vain, niin sitten – illalla leikitään!”
Mutta vaimolle lausuttuna se kuulostaakin aivan arabialta: ”Ajellaa hiljaa sillallaa – ollaa sillai illallaa!”

TÄMÄ on hiukan kauempaa haettu juttu, mutta siinäkin on foneettista samankaltaisuutta:
”Laailaa la illallaa! Laailaa la illallaa! – Erämaasta tuuli tuo huudon vaienneen!”

SITTEN on tämä kaikkien tuntema Jumalan ylistys, joka ei ole ihan niin kaunis: ALLAHU AKBAR!
Sitä käytetään myös sotahuutona: JUMALA ON SUURI, ja kaulat katkotaan! ALLAHU AKBAR!

Onkohan tämä nyt olevinaan uskonrauhan häirintää? Arvelen että ei ole, mutta sen sijaan nuo sotahuudot ainakin minun uskoni rauhaa vakavasti häiritsevät. Puusilmäinen mylvintä ei kuulu sivistyksen keskelle.

ONHAN TÄMÄ riipivä tilanne, että laittomat tulevat vinkumaan tänne Helsingin sydämeen. MENKÄÄ POIS! Se on varmasti myös ALLAHIN TAHTO riippumatta siitä mitä uskontoa he edustavat! Mutta valtiovalta on aina vaan housut kintuissa ja hame korvissa. Kyllähän siihen KEINOJA löytyisi, mutta HALUJA ei näytä löytyvän muuhun kuin mm-kriitikoiden hiljentämiseen. Oletteko muuten huomanneet, että islamin ilmiöistä saa valehdella vapaasti mutta auta armias jos puhut totta – heti on perkeleitä kimpussa!

OLEN kurkkuani myöten täynnä tätä KAMELINPASKAA – ja tällä viittaan erääseen lahjakkaaseen tamperelaiseen pilakuvataiteilijaan, joka on viihdyttänyt suomalaisia videoillaan jo vuosikausia. Kyse on siis maahanmuuttopolitiikasta.

II

AJATTELIN ensin puhua täällä ilman mitään muistilappuja, mutta koska kaikkia pilkkujani tutkitaan suurennuslaseilla, että löytyykö niistä kenties jotakin nussittavaa, olen laittanut asiani varmuuden vuoksi paperille, etten lipsauta mitään laittomaksi tulkittavaa. Tämähän on aivan sairas tilanne, kun ei muka saisi kritisoida epäkohtia selvällä suomen kielellä… SANOISTA SAKKOA – on tämä hulluksi mennyt!

KUNTAVAALIT ovat tulossa, ja puolueissa on tarjolla vain huonoja vaihtoehtoja. Mutta 2019 eduskuntavaaleja varten on jo olemassa vaihtoehto nimeltä REFORMI. Se on sitoutumattomien valtakunnallinen koalitio, jonka iskulauseena on IRTI PUOLUEVALLASTA. Yhteistä ohjelmaa ei ole, mutta painotamme sananvapautta ja vastustamme haittamaahanmuuttoa. Lisäksi haluamme kansalaisille enemmän päätösvaltaa eli kannatamme suoraa demokratiaa. Meillä on yhteistyötä SE-liikkeen kanssa, ja siksi minäkin nyt olen täällä Suomi-Maidenissa.

YKSI EHDOKKAISTA täällä Helsingissä on värikäs persoona ja MV-lehden päätoimittaja ILJA JANITSKIN, joka on myös Reformin presidenttiehdokas ensi vuoden vaaleissa, kunhan saadaan kokoon tarvittavat 20 000 kannattajakorttia. Vetoan että allekirjoitatte kortin, se ei sido mihinkään mutta mahdollistaa Iljan pääsyn presidenttikisaan. Lomake löytyy myös Reformin nettisivulta: REFORMI.ME. Printtaa, allekirjoita ja lähetä toimistolle. Kiitos ja hyvää kevättä kaikille!

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “364. Allahu Akbar!

  1. Allahu akbar tarkoittaa, että Allah on suurin, ei suuri. Huudon tarkoitus on mollata juutalaisten ja kristittyjen Jumalaa.

  2. Pertti Nykäsen kuvaamana:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s