James Hirvisaari

368. Yhtä sun toista

3 kommenttia

Kansallisyhteiskunnassa vallitsee kaiken muun hyvän lisäksi keskinäinen luottamus, niin että esimerkiksi kenenkään ei uskota ajavan tahallaan kuorma-autolla väkijoukkoon. Meillä sellainen kertoisi vakavasta mielisairaudesta. On kuitenkin mahdollista, että esimerkiksi jokin uskonnollinen tai totalitaristinen järjestelmä tai aate aiheuttaa äärimmäisen vakavaa mielenvikaisuutta, jossa vaikkapa kuorma-autolla teurastamisen ajatellaan olevan jotenkin HIENOA.

Jotkut niitä hirmutekoja toteuttavat ja aiheuttavat tahallisesti suurta kärsimystä ihmisille. Mitä sellaisille mentaalisesti vaikeavammaisille pitäisi tehdä? Mikä olisi oikea rangaistus? Ikuinen sielun kidutus helvetissä? Ehkä he ovat vain eksytettyjä ja vakavan tautitartunnan saaneita ihmisyksilöitä, jotka tulee vain eristää yhteiskunnasta? Olisiko kuitenkin parempi poistaa taudin aiheuttaja, viruksena vapaasti leviävä vahingollinen meemi? On huomattava, että tartunnan saaneet pilaavat myös monikulttuuriuskovaisten unelman. Luullakseni.

***

Maan pilaantuminen ei ole ollut mielenvikaisten eikä heitä äänestäneiden vika, ei myöskään muukalaisten tai kuormurikuskien vika. Syyllinen on yksin Timo Soini, jonka häpeämätön vallanhimo ja vainoharhainen epäluuloisuus teki hänestä surkimuksen, joka madellessaan vihollistensa jaloissa esti maahanmuuttopolitiikan nykysuuntaa protestoivan kansanliikkeen menestymisen. Timo Soini kusi kansan muroihin ja tuhosi kansakuntamme ehkä ikuisiksi ajoiksi. Kansa uskoi ja toivoi, mutta kansa petettiin. Nyt meitä hallitsevat politiikan liassa ryvetetyt mädättäjät ja muut kusipäiset tahot.

***

Ensi keskiviikkona käydään seinäjokelaista Erkki Valtamäkeä vastaan masinoitu poliittinen oikeudenkäynti, jossa häntä syytetään kritiikin esittämisestä. Valtakunnansyyttäjänviraston kansanpetturit pitäisi viskata tyrmään 21 vuodeksi, jokainen heistä. Oikeasti, sellaisten oikeuden vääristäjien ja kansakunnan häpeäpilkkujen en sallisi vaeltaa hetkeäkään vapaana. Tai mieluiten: tappakoot itsensä.

***

Olen päättänyt perustaa uskonnon. Aluksi aion mennä naimisiin kuusivuotiaan kanssa. Ja kuuden vuoden päästä nain uuden kuusivuotiaan. Kaikki tykkäävät pikkulapsista, joten päässäni ei ole mitään vikaa. Kirjoitan myös pyhän kirjan. Kerään kannattajia ja rekisteröin uskonnollisen yhdyskunnan. Kirjoitan uskonnollisen lain, jota kaikkien maailman ihmisten on noudatettava. Joka ei noudata, saakoon raippoja. Vaimojani lyön kepillä, jotta varmasti alistuvat valtaani. Oppiani ei saa arvostella, koska minun oppini on pyhä totuus. Joka ei pidä minua profeettana, on säälittävä vääräuskoinen, jota voi vapaasti syrjiä. Joka minusta luopuu, hänen on kuoltava. Joka antaa henkensä minun ja oppini puolesta, hän pääsee paratiisiin ja saa palkkioksi  lukemattoman määrän kuusivuotiaita. Vääräuskoisia seuraajani saavat listiä vapaasti. Kuorma-auto on siihen erinomainen väline. Kaikki pitävät kuorma-autoista, joten päässäni ei ole mitään vikaa.

 

Fantasiansa kullakin.

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “368. Yhtä sun toista

 1. Pakina. Se on pakina. Satiirinen pakina.

  Idiooteille tiedoksi.

 2. ”Ikuinen sielun kidutus helvetissä?”

  Saisivat puolestani tuntea jo tässä maanpäällisessä elämässä tulevan helvetin makua. Helvetti ei kuitenkaan ole loputon, koska synti ja sen seuraukset Jumala hävittää lopulta pois maailmankaikkeudesta eli kyseessä on toinen kuolema. Muutenhan ikuisesti olisi jokin synnin seurausten elämän paikka universumissa. Ikuinen elämä (onnellinen) tulee olemaan vain niillä, jotka Jeesukseen ovat turvansa laittaneet pelastuakseen Jumalan Pojan kautta.

  Tuleva ei-ikuinen helvetti on paikka, jossa kaikki pahuus saa varmasti riittävän rangaistuksen.

  Ilm. 2:11 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sitä, joka voittaa, ei toinen kuolema vahingoita.

  Ilm. 20:14, 15 Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi. Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.

  Ilm. 21:8 Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema.

  ”Maan pilaantuminen ei ole ollut mielenvikaisten eikä heitä äänestäneiden vika, ei myöskään muukalaisten tai kuormurikuskien vika. Syyllinen on yksin Timo Soini,…”

  Kyllä pilaantuminen on äänestäjien ja muukalaistenkin syytä eikä vain Soinin. Logiikka ontuu pahasti jos kaikki syydetään Soinin niskaan ja raiskauksien ja muiden väkivallantekojen tekijät sekä tekojen mahdollistaneet ovat muka syyttömiä.

  Soinin linja ollut häpeällistä, mutta ei mitenkään hän ole yksin syyllinen vaan tietysti muukalaisetkin, jotka haluavat vallata tämän maan islamin ikeen alle ollen se pahin. Miksi muuten pitäisi vastustaa massamaahanmuuttoa jos maamme pahentuminen ei johtuisi juuri siitä?

  Molemmat ovat syyllisiä, niin mätäkulttuurin levittäjät kuin myös ne, jotka ovat sallineet sen leviämisen. Pelkästään Soinia syyllistämällä ei pidä valkopestä niitä, jotka pahuudessaan tai ymmärtämättömyydessään haluavat alistaa Suomenkin islamin ikeen alle.

 3. Esimerkkisi uskonnon perustamisesta kuvaa hyvin sen filosofisen ja psykologisen järjettömyyden, mikä on jopa useamman kultin pohjalla. Mutta jos seuraajia on miljoonia, katsotaan poliittisista syistä toiseen suuntaan. Soini taas petti karkealla tavalla äänestäjiään saatuaan eliitin alentuvia herroja ja rouvia lähes kavereikseen, ja rahaa ja valtaa hiekkalaatikolleen (näin ainakin ruohonjuuritasolta katsottuna). Ketään ei ole mukava moittia ja jokaista uskontoa haluaisin sydämessäni kunnioittaa, mutta suunta on sellainen, että miehet valitsevat taas kerran vapauden rippeen ja suoran orjuuden välillä eikä se tapahdu ristiriidoitta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s