James Hirvisaari

369. Kirottu kolmiyhteys

7 kommenttia

Koin tänään erikoisen valaistumisen. Harmillista myöntää, mutta olen haukkunut paljon vääriä puita. Lopetan vasemmiston ja samalla myös vihervasemmiston syyllistämisen tähän, vaikka heidän aate- ja arvomaailmansa poikkeaa suurelta osin omastani. En varmaankaan kokonaan vinoilua lopeta, mutta tästedes moitin ennen kaikkea rahavaltaa ja sen ketkuja edustajia.

En moiti rikkaita ihmisiä, sillä haluaisin itsekin olla semmoinen, mutta moitin häikäilemättömiä hyväksikäyttäjiä ja kusettajia. Mediaa moitin edelleen huoraamisesta; Uskottomuus totuudelle tekee vääryyttä kaikille. Uskottomuus isänmaalle ja omalle kansalle järsii mieltäni ja etoo sieluani, mutta suvakit ovat kai vain eksyneitä sieluja, jotka toivoisivat kovasti olevansa hyviä ihmisiä. En kutsu heitä huoriksi, jos he eivät enää kutsu kansallismielisisiä rasisteiksi.

Afrikkaa ja viidakon lakeja en edelleenkään kaipaa maahamme, vielä vähemmän islamia ja aavikkobarbaareja. Kaipaan turvallista Suomea ja yhteiskuntaa, jossa vallitsee keskinäinen luottamus erilaisista näkemyksistä huolimatta. Kaipaan sitä, että ihmisten ei tarvitse pelätä kenenkään ajavan tahallaan kuorma-autolla väkijoukkoon tai räjäyttävän täyttä metrojunaa aamuruuhkassa.

Rahavalta antaa vasemmiston mellastaa rauhassa. Rahavallanpitäjien ei itse tarvitse kärsiä yhteiskunnan turmeltumisesta. Heille on aivan sama, millainen etnohelvetti tai muu helvetti Suomestakin tulee tai millainen eurokommunismi täällä vallitsee. Ja vihervasemmistolaiset saavat toteuttaa unelmiaan. Ja kansaa kusetetaan. Siinä sivussa kusetetaan myös vihervasemmistoa. Koko Suomen kansaa.

Poliittinen valta ja rahavalta ja mediavalta – siinä vallan epäpyhä kolmiyhteys.

 

Veteraanipäivänä 27.4.2017

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

7 thoughts on “369. Kirottu kolmiyhteys

 1. Kansamme yhtenäisyys on tärkeämpi kuin poliittinen ideologia.

  • Jos kansan yhtenäisyys vaatii yksiltä varastamista ja näiden rahojen toisille jakamista, niin kuinka arvokas asia kansan yhtenäisyys todella on? Luoko varastaminen yhtenäisyyttä? Toki, niin kauan kuin varastettavat eivät ymmärrä olevansa hyväksikäytettyjä.

  • Jokaikisellä poliitikolla, väristä riippumatta, on omasta mielestään oikeus päättää ihmisiltä varastettujen rahojen käytöstä. Eli tehdä The Valtion luvalla sellaista, joka yksityisen ihmisen tekemänä olisi moraalitonta. Jos minä en saa varastaa, miksi valtion nimissä toimivat ihmiset saavat kutsuen sitä verotukseksi? Eihän sellaista valtaa, jota kenelläkään ei ole, voi delegoida toiselle!

   Reformi.me ei ole poikkeus, koska myös se pyrkii pääsemään kukoksi tunkiolle, jotta poliitikot sen riveissä voisivat päättää ihmisiltä varastettujen rahojen käytöstä.

   • Minä tiedän erityisen tarkasti, mitä Reformi.me pitää sisällään. Se on aidosti puhdasmielinen hanke demokratian kehittämiseksi parempaan suuntaan.

 2. Suomalaisten pitää kyetä sietämään toisten suomalaisten ajatuksia ja mielipiteitä. Niitä voi sietää, vaikka niistä olisi kuinka eri mieltä. Minusta ihan helppo rasti.

  Teistä blogini lukijoistakaan ei luullakseni löydy ketään, joka olisi ihan kaikesta samaa mieltä kuin minä. Eikä suvakeistakaan löydy yhden yhtäkään, joka olisi kaikesta eri mieltä kuin minä.

  • En jostain syystä pysty vastaamaan eiliseen viestiisi, joten vastaan tämänpäiväiseen viestiisi.

   ”Se on aidosti puhdasmielinen hanke demokratian kehittämiseksi parempaan suuntaan.”

   Kenen rahoilla?

 3. Kaikki poliitikot haluavat pakottaa eri mieltä olevat maksamaan ne asiat, joista itse pitävät, sen sijaan että kampanjoisivat sen puolesta, että kaikki saisivat pitää omat rahansa!

  Puolueet ja poiliitikot vain valittavat kun häviävät taistelun eri mieltä olevien orjuuttamisesta, koska eivät ymmärrä edustavansa saman moraalittomuuden eri puoliskoja. Äänestämällä tai olemalla ehdokkaana otat osaa tähän taisteluun, joten kun äänestät tai pyrit ryöstösaaliin hallitsijaksi, et voi valittaa. Tähän ei mikään puolue eikä yksikään poliitikko ole tuomassa poikkeusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s