James Hirvisaari

370. Käkkäräpää-äpärät

1 kommentti

TV:stä tulee taas pelkkää monikulttuurisontaa => töllö kiinni. Ja se nimilaki muutetaan, jotta voitaisiin antaa käkkärä-äpärälle nimeksi Ahmed Muhammed Ali Sulaiman ja vielä moniosainen sukunimi päälle. Pelkkää kehitysmaalaisten mielistelemistä ja oman kansan polkemista. On muuten jännä, että suvakkimonikultturisteille tulee hyvä mieli siitä, että suomalaisuutta painetaan alas ja suomalaisten ihmisten tunteita loukataan – siis niiden, jota eivät halua Suomeen Afrikkaa eikä Lähi-itää.

Minun ja kaltaisteni ihmisten mielestä valikoimattoman maahanmuuton takia Suomi menee ja on jo mennytkin pilalle, mutta nuo suvakithan eivät sellaisesta mitään välitä. Heille muukalainen on tärkeämpi kuin oma väki – niinkuin konsanaan kansanpettureille ja huorille. He syvästi vihaavat kansallismielisiä ja isänmaallisia ihmisiä, siis kunnon suomalaisia. Heillehän suomalaisuutta ei ole edes olemassa. Heille on yhteistä myös mädätys eli että kaikki moraali ja perinteiset perhearvot pitää tuhota ja yhteiskunnan ilmapiiri pilata ja saada haisemaan.

Nenästä onkin jo pidettävä kiinni muuallakin kuin kerrostalojen rappukäytävissä.

 

Päivän kolumni.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “370. Käkkäräpää-äpärät

  1. ”Suvakkimonikultturistit” ovat tänään sitä mitä sosialistit ja kommunistit meillä Venäjän vallankumouksen ja sosialistisen Neuvostoliiton rinnalla. Kun Neuvostoliitto sortui, omat ”häntäkärpäsemme” pakenivat ja käänsivät punanutustaan harmaan puolen esille. Ja kun EU sortuu, tulemme kokemaan saman. Poliisin asenne muuttuu, nousee uusia poliitikkoja tärkeille paikoille ja – toivottavasti – silloin kansa muistaa sen pettäjät. Poliitikkojen uria katkeaa. Monen kansanpetoksella hyvään nousuun lähtenyt virkaura tyssää paikoilleen. Aikamme on häpeätahra itsenäisen Suomen historian lehdellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.