James Hirvisaari

374. Kiihotutaan Kielotiellä

2 kommenttia

Hyvät naiset ja herrat! Sen lisäksi että todellinen ja aito sananvapaus toimii kritiikin välineenä, se toimii tunteiden varaventtiilinä. Kun asiat näyttävät menevän päin helvettiä, kuten maahanmuuttopolitiikassa on jo vuosikausia mennyt, ihmisten on saatava päästää höyryjä pihalle. On välttämätöntä moittia tuhoisaa politiikkaa ja vallanpitäjiä selvällä suomen kielellä.

Myös yhteiskuntaamme sopeutumattomia ja huonosti käyttäytyviä muukalaisia ja heidän rikollisia tekojaan on ankarin sanoin moitittava, mutta siinä suomalaisten suut on pyritty tukkimaan. Ja kun kansalaisten oikeudentuntoa loukataan, siitä seuraa tietenkin pahaa oloa, ilmapiirin kiristymistä, katkeruutta ja vihantunnetta. Tällä hetkellä yhteiskunnasta puuttuu positiivinen henki, eikä se todellakaan ole kriitikoiden syy. Ihmisten vainoaminen on häpeällistä toimintaa.

Sanoista sakkojen antaminen on mieletöntä, koska sensuuri sairastuttaa ilmapiiriä. Ihmiset alkavat käyttää kiertoilmaisuja, jotka ovat helposti paljon ilkeämpiä ja kettumaisempia kuin suoraan sanominen. Keskustelu vinoutuu skitsofreeniseksi.

Asia on niin vakava, että vaieta ei voi, mutta itse olen pyrkinyt kirjoittamaan niin, että rikoksen tunnusmerkistö ei täyty. Asioita voi siis ilmaista napakasti muutenkin, mutta onhan tämä aivan sairas tilanne, että tavan kansalainen joutuu viilaamaan pilkkuja ja pohtimaan sanajärjestyksiä mielipiteensä ilmaisussa. Parasta olisi poistaa rikoslaista kokonaan tuo idioottimainen kiihotuspykälä. Yksi vaihtoehto voisi olla se, että rohkeasti päätämme olla piittaamatta seurauksista. Määrätietoinen, väkivallaton kansalaistottelemattomuus voisi olla tehokaskin ratkaisu, mutta sellaiseen tarvittaisiin suurten kansanjoukkojen aktiivisuutta.

Kaikkialla missä on valtaa, on myös vallan väärinkäyttöä: röyhkeimmillään se on mediassa, likaisimmillaan politiikassa ja irvokkaimmillaan oikeuslaitoksessa. Valtamedia on vallan väärinkäyttäjänä yhteiskuntamme erityinen mätäpaise. Valtakunnansyyttäjänvirasto on mielenmaailmaltaan poliittisesti korruptoitunut, ja oikeuslaitos on vallantunnossaan mielisairas.

Politiikassa ei kannusteta ajattelun vapauteen, vaan kilpailijat pyritään tukahduttamaan likaisella pelillä. Jatkuvasti joudun hämmästelemään reilun pelin puutetta, vaikka suomalaiset ovat urheilukansaa. Mielestäni kaikkien aatteiden pitää saada kilpailla täysin vapaasti kansalaisten kannatuksesta.

Olen aina kunnioittanut poliisia, mutta vihapuhepoliisien kohdalla teen poikkeuksen. Ovat kuulemma vapaaehtoisia, mikä tarkoittaa sitä, että he ovat poliittisesti motivoituneita kansanpettureita ja mätäpaiseita. Heidän takiaan kunnollinen ja tunnollinen suomalainen alkaa vihata poliisia, eli ei hyvältä kuulosta. Kelvoton sisäministeri on vain pahentanut asiaa ja on henkilökohtaisesti vastuussa yhteiskuntamme pilaantumisesta ja pahoinvoinnista.

Kehotan kaikkia olemaan alistumatta vääryyden edessä, ja kaikille sananvapauden sankareille ja sankarittarille toivotan voimia taisteluun.

Puheenvuoroni Kiihotutaan Kielotiellä -mielenilmauksessa 19.5.2017, lukijana Tiina Keskimäki

VIDEO:

 

Ilman sananvapautta ei ole mitään vapautta.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “374. Kiihotutaan Kielotiellä

  1. Kantasuomalaisille paljon tuomioita rasistisista puheista, ulkomaalaisille Suomessa oleskeleville tuomioita varsinaisista rikosteoista. Tämä pätee pääpiirteissään. Kyllä suomalaiset ovat olleet todella rauhallista kansaa, päinvastoin kuin monet tänne muuttaneet. Uutena piirteenä jo ennen pakolaisaaltoa on näkynyt ns. nettiraivo. Nimimerkillä toimiminen usein altistaa huonolle käytökselle. Ikävä kyllä nykyinen kyttääminen ajaa ihmisiä entistä enemmän nimimerkkien taakse ja ongelma laajenee ja syvenee. Kuitenkin lopulta on hyvä, että yllyttämistä valvotaan. Miten muuten voitaisiin edes teoriassa puuttua islamistien agitaatioon? On hyvä, ettei keskustelussa solvata ja loukata. Toisaalta niinkin on, että loukkaantumisperuste voi suuresti vaihdella ihmisryhmittäin. Ongelman ydin on kai kumminkin poliittinen, kansa versus päättäjät. Jotkut mielipiteet nyt vain pysyvät paheksuttavina ja jollain tavalla tuomittavinakin enkelten kielellä sanottunakin. Siksi on tärkeintä pysyä perustelluissa mielipiteissään ja sanat voi valita miten valitseekaan.

  2. Olen iloinen näiden rohkeiden isänmaallisten kantasuomalaisten taistelusta Suomen puolesta. Harmi kun en tiennyt tuosta mielenosoituksesta. Harmittaa myös se, ettei mielenosoitukseen osallistunut enempää isänmaallisia. Se että virkavalta yrittää estää isänmaallisten mielenilmaisut on outoa, maksetaanko heille ylimääräistä, kun vastustavat isänmaamme puolustamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s